Търся собственици на заведения
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Търся собственици на заведения
Bareck написа:Да пробвам да отгатна... SCI ?
Е, щом и в технически форум заговорихте за SCI ..... И като стана дума за въпросната фирма, същите за тези,който са стигнали горни елитни нива като ''елитстар 2'' и в продължение на три месеца затвърдят позицията си , получават като награда от фирмата по едно чисто ново БМВ 5-ца ,чийто лизинг се плаща от SCI .

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Отидете на едно представяне на SCI, да се посмеете
След като много хора ме "зарибяваха", но не можеха да ми отговорят на нито един адекватен въпрос
, реших да отида на представянето. После се хванах за главата колко заблудени хора има
И как всички ги зарибяват с тея 5-ици
Чак ги бяха напаркирали отпред на "ейнджълки"

Няколко приятеля се хванаха с това SCI, казаха ми, че са почнали с някаква сума около 500 лева, които си ги избили за 2 месеца някъде и след това почнали само да печелят. Единия ми представи там всичко, направи ми някви схеми на хартия и т.н, но почти нищо не рабрах ..
Не е чиста работата с тоя бизнес, така ли ?
Не е чиста работата с тоя бизнес, така ли ?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Еми вероятно е взел 600лв "бизнес пакет"
и е набутал още няколко приятеля да си вземат
Той взима еднократно % от всеки следващ "пакет". Така ги е избил. В един момент балъците за прецакване се изчерпват и няма пАри
Аз имам няколко познати с по 3000лв. "пакети"
, които бая приятели си навързаха, ама 3000лв. не се избиват лесно
Реално от тези под теб взимаш по 0,5% от "спестените пари" с картите. Още по-реално е, че тази карта за намаление ще я ползват 1-2 пъти месечно. Т.е., ако пазаруваш за 100лв., този над теб ще вземе 50ст.
Смятай колко хора трябва да имаш под теб, които да пазаруват по 100лв. месечно... като има и значение колко под теб са
и още някаква схема също имаше, от която пак ставаха по-малко. Големия процент е, когато прецакаш някое приятелче да си закупи пакет чрез теб
И това приятелче, за да си ги избие... трябва да прецака една камара приятелчета
Иначе, ако си купиш просто самата карта (50лв., ако не се лъжа), за да ползваш отстъпките... рано или късно ще я избиеш. Но честно казано трудно ще спестяваш повече от 15-20лв. месечно. Просто на прекалено малко места предлагат отстъпки. Имат за 1-2 "кучи бензиностанции", но отстъпката е колкото всеки втори има в Лукойл, Еко и т.н., т.е. няколко стотинки. 80-90% от отстъпките са на неща, които я ползваш 1 път в годината, я не (зъболекар и т.н., като не съм се запознавал с тарифи
) Както и имат в магазини, които просто имат по-висока надценка и с въпросната "отстъпка" ставаш на нормални цени
А пък в кафето за 5лв. сметка, да спестиш 40-50ст.... които оставаш за бакшиш.... пълна пародия. По-добре намери начин за студентска ISIC
П.П. Нямам SCI, да не се смята за реклама или нещо от сорта. Малко разяснение вкарах, дано спрат хората да се набутват с тази простотия
Страшно много хора се набутаха с по 3 бона в баш кризата
Ако прецените, трийте ми поста 

П.П. Нямам SCI, да не се смята за реклама или нещо от сорта. Малко разяснение вкарах, дано спрат хората да се набутват с тази простотия

- Vasko
- ентусиаст
-
TNT написа:Еми вероятно е взел 600лв "бизнес пакет"![]()
и е набутал още няколко приятеля да си вземат
Той взима еднократно % от всеки следващ "пакет". Така ги е избил. В един момент балъците за прецакване се изчерпват и няма пАри
Аз имам няколко познати с по 3000лв. "пакети"
![]()
![]()
, които бая приятели си навързаха, ама 3000лв. не се избиват лесно
Реално от тези под теб взимаш по 0,5% от "спестените пари" с картите. Още по-реално е, че тази карта за намаление ще я ползват 1-2 пъти месечно. Т.е., ако пазаруваш за 100лв., този над теб ще вземе 50ст.
Смятай колко хора трябва да имаш под теб, които да пазаруват по 100лв. месечно... като има и значение колко под теб са
и още някаква схема също имаше, от която пак ставаха по-малко. Големия процент е, когато прецакаш някое приятелче да си закупи пакет чрез теб
И това приятелче, за да си ги избие... трябва да прецака една камара приятелчета
![]()
![]()
Иначе, ако си купиш просто самата карта (50лв., ако не се лъжа), за да ползваш отстъпките... рано или късно ще я избиеш. Но честно казано трудно ще спестяваш повече от 15-20лв. месечно. Просто на прекалено малко места предлагат отстъпки. Имат за 1-2 "кучи бензиностанции", но отстъпката е колкото всеки втори има в Лукойл, Еко и т.н., т.е. няколко стотинки. 80-90% от отстъпките са на неща, които я ползваш 1 път в годината, я не (зъболекар и т.н., като не съм се запознавал с тарифи
) Както и имат в магазини, които просто имат по-висока надценка и с въпросната "отстъпка" ставаш на нормални цени
А пък в кафето за 5лв. сметка, да спестиш 40-50ст.... които оставаш за бакшиш.... пълна пародия. По-добре намери начин за студентска ISIC
![]()
![]()
П.П. Нямам SCI, да не се смята за реклама или нещо от сорта. Малко разяснение вкарах, дано спрат хората да се набутват с тази простотияСтрашно много хора се набутаха с по 3 бона в баш кризата
![]()
![]()
Ако прецените, трийте ми поста
Не знам защо за пореден път се убеждавам ,че някой разбрал не разбрал и поднася грешна информация относно нещо,което и на него не му е известно . Не искам да правя реклама на компанията, но първо бих посъветвал колегата да посети освен лекции и Бизнес ден или пък партньорско обучение,където най-подробно е обяснен компенсационният план на компанията.
Колкото до картите както се изрази ''за 50 лв.'' Всъщност за тези 50 лв ти получаваш освен картата и готова платформа в сайта на SCI,където всеки един момент можеш да си проверяваш сметката колко си спестил и т.н.Друг е въпроса,че след всяка покупка ти идва смс напълно безплатно на телефона с точната сума, която си спестил . Казваш имало две бензиностанции и зъболекар.Ами колега , само ще ти кажа да отвориш сайта и да си избереш града, в който живееш и сам ще се убедиш,че освен зъболекар има и вулканизатор, детски център , сладкарница, козметик , парфюмерия , много пицарии ,а дори и напоследък са включени и доста магазини от Мол-овете. Ако говорим за София в момента има около 297 обекта, за Пловдив те са 302 и да не изброявам и другите градове. И за да не бъда голословен само ще ти напиша нещо ,което е болна тема за всички от нас . Диана центровете за гуми също са вътре с 14 % отстъпка .Хайде сега си направи една проста аритметика ако си купиш гуми за 800 лв . и представяйки тази карта от SCI как ще ти се отразят 14 % отстъпка, как мислиш дали са малко или много ? Ами ако три пъти в месеца си закараш автомобила на автомивка и оттам спестиш още 7-8 лв,защото отстъпките варират от 8-12%,ами ако гаджето ти или жената ти три пъти в месеца отиде на фризьор или пък семейно излезете на ресторант ,защото ресторантите също с големи отстъпки . На всички е ясно , че най-голям процент отстъпка се дава в хранителните стоки и заведенията, а най-малък е при горивата ...
И ако си мислиш, че бонуси се трупат само от тези, който са включени след теб и от тяхното пазаруване , дълбоко се лъжеш. Взимаш няколко вида бонуси - ''предай нататък'', ''групов бонус'', ''приятелски бонус'', партньорски бонус'' и т.н. а, да не говорим ,че когато се издигнеш в елитните нива нещата стават адски опростени ,защото под теб имаш структура и хората работят,защото всеки е заинтересован да работи . Колкото повече работи, толкова повече получава, колкото повече пазарува, толкова по-големи отстъпки ще има. Наистина колеги, много се дразня когато не сте разбрали същността на дейността на тази фирма. Някой ще ми каже, че това е пирамида ? Веднага ще му отговоря -НЕ, ТОВА НЕ Е ПИРАМИДА, ЗАЩОТО ТАЗИ КОМПАНИЯ ПЛАЩА ДАНЪЦИ КЪМ ДЪРЖАВАТА . Освен това при нея е възможно ако си под някой да взимаш повече от него стига да работиш повече ,а това го няма в нормалният модел .В реалността кога е възможно ти да взимаш повече от шефа си -отговора е НИКОГА. А, тук е възможно -ето затова не е пирамида . Освен това в пирамидата се облажват само тези, които са по върховете, а надолу другите лапат мухи. А при SCI процентите са така разделени ,че 50% отиват за компанията и за софтуера , а другите 50 % се раздават под формата на бонуси ,на клиентите потребители на SCI.Принципа на работа на компанията се основава на мултилевъл маркетинга . И ако не знаете, именно мултилевъл компаниите са произвели най-много милионери в света. Мултилевъл компания е и ОРИФЛЕЙМ, ''L&R BEUTY'' и много други . Но специално за SCI ще Ви кажа още нещо,което малцина знаете. Платформата и софтуера , с който работи компанията е толкова съвършен, че информацията се обновява на всяка секунда , а докато дори и в ГУГЪЛ обновяването е на 3 секунди ! Е, хайде да не пиша повече, че не искам да започвам безмислени спорове, нито пък да правя реклама . Някой ако иска повече инфо нека пише на лично , ще му дам информация и линк ,където е обяснено всичко нагледно и с примери . А сега Ви пожелавам лека нощ от мен !
Последна промяна Vasko на 29 Сеп 2013, 5:13, променена общо 2 пъти
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
И аз познавам хора с по 3 бона вътре даже ходих на презентация ама нещо... трябва да вкараш мноооОго хора и те също да вкарват хора, да са активни, да пазаруват за да имаш полза иначе няма смисъл. А като знам колко малко народ ще се навие.. реших да не рискувам. Има ли някой от тук, който изкарва нещо задоволително от цялата тая работа? 

- Vasko
- ентусиаст
-
kokala написа:И аз познавам хора с по 3 бона вътре даже ходих на презентация ама нещо... трябва да вкараш мноооОго хора и те също да вкарват хора, да са активни, да пазаруват за да имаш полза иначе няма смисъл. А като знам колко малко народ ще се навие.. реших да не рискувам. Има ли някой от тук, който изкарва нещо задоволително от цялата тая работа?
Колега, веднага ти отговарям -ДА ,изкарва . А сега нека аз те попитам какъв е критерия за теб под това 'задоволително''. За някой може да е 1000 за други 3 000лв.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Ми колко да е задоволително за такава дейност... да почнем от 700-800лв месечно. Нека този, който изкарва тия пари, може и повече, да се похвали. Там уж се запознах с момчета изкарващи по 4к на месец.. ама си е тегава работата. Малко са хората, които биха се хванали на хорото поне от тези, които аз познавам. Питам, защото ми е интересно дали има хора от форума, които си докарват читави пари от тва нещо.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
sineok_pi4_ написа:TNT написа: именно мултилевъл компаниите са произвели най-много милионери в света. Мултилевъл компания е и ОРИФЛЕЙМ, ''L&R BEUTY'' и много други . Но специално за SCI ще Ви кажа още нещо,което малцина знаете. Платформата и софтуера , с който работи компанията е толкова съвършен, че информацията се обновява на всяка секунда , а докато дори и в ГУГЪЛ
Брат... смени си хаповете и тая явна реклама с някакви готови изречения и надъхвания... вземи си плати на форума поне за тема, че така е грозно.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2