Бвз номер на двигател?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Бвз номер на двигател?

Мнение от boksioraE39 » 24 Яну 2014, 18:49

nqmam_bmw написа:
Е.Димитров написа:Ако е опел,на някой им изгниваше (да бе,сериозно) номера на двигателя,на някой автомобили е с пластинка хваната с нит,но мисля че пак ще ти го търсят

Няма такъв филм с номер на двигател на пластинка (в последните 50 год., преди това не знам) :yes:

Нищо не знаеш... :winky:
Иначе по-темата преди много време имах една сиера хр4 4x4 и беше без номер на двг. ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 24 Яну 2014, 18:50

На Е39-ката също няма номер на двигател вписан в талона.. :wave:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2014, 19:13

maxpower написа: Просто трябва да намериш някой, който да ти издаде фактура продаден двигател и официален документ, от сервиз, че новия двигател фабрично е без номер и има съшите характерискити като стария.

Т.е. аз имам някакъв номер на мотора в талона. Евентуално мога да търся някакъв документ, че двигателя който ми е на колата и е без номер тъй като е сменян гаранционно е 2.0 и отивам с него като пич в кат да си ми го запишат "без номер"?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 25 Яну 2014, 9:42

bum_bum написа:
maxpower написа: Просто трябва да намериш някой, който да ти издаде фактура продаден двигател и официален документ, от сервиз, че новия двигател фабрично е без номер и има съшите характерискити като стария.

Т.е. аз имам някакъв номер на мотора в талона. Евентуално мога да търся някакъв документ, че двигателя който ми е на колата и е без номер тъй като е сменян гаранционно е 2.0 и отивам с него като пич в кат да си ми го запишат "без номер"?

Може само ако двигателя е със същите параметри като оригиналния на колата, а при теб той очевадно не е. При мен обаче може да стане, защото по талон си е 20ка, а блока в момента е м50б20 без номер, някога явно е сменян, то затова и беше най малко износения в цяла София, който успях да намеря :mhihi: Сега въпросът е да ми извадят документ, от Дару/Камор в който да е описано двигателя(оригинално :mhihi: ), че е с параметри като оригиналния и фабрично е без номер и би трябвало с копие от фактура за покупката му да мога да мина без проблем, но честно казано въобще нямам никакво желание да ходя до КАТ да си губя времето там.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Яну 2014, 9:50

От дару ясно че няма да стане. Мо може би от морга ако получа фактура за 2.0 двигател без номера..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 25 Яну 2014, 10:26

Не съм сигурен, но може и да стане. В КАТ много рядко оспорват документи от официалния вносител, даже са ми карали крадени коли да им търсиме сркитите рами и да им вадиме рамата от еку-тата в колата и после съм им издавал документи за разследването. Едно s3 ми докараха с пренабита рама, което се водеше, че е 1,8т 150кс по рамата дето беше набита. В крайна сметка като му намерихме оригиналната рама, се оказа, че си е s3 и е дошло от Гърция, където пък тая кола е обявена за крадена. Бяха изстъргали всичко, включително номера на двигателя.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: LX62314
Мечтае да кара: e31 860
Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна

Мнение от gsi_leo » 31 Яну 2014, 18:57

Не е много по темата ама,първото ми е39 дойде от Италия с М52б28,но в кат на каналите ''Нещо не откриха номер''и го писаха без номер,а по талон си написаха колата както си е по VIN,така че за пример само,в БГ всичко е възможно... :bchug:
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Яну 2014, 21:58

В софийския кат като не се вижда номера я пишат без номер, ама в пловдив примерно нестава, ако ще да си роднина на шефа...
Чувал съм даже че неискат да регистрират с пловдивски табели дори регистрирани автомобили без номер на мотора в големия талон пловдивчани.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 31 Яну 2014, 22:17

nqmam_bmw написа:
Е.Димитров написа:Ако е опел,на някой им изгниваше (да бе,сериозно) номера на двигателя,на някой автомобили е с пластинка хваната с нит,но мисля че пак ще ти го търсят

Няма такъв филм с номер на двигател на пластинка (в последните 50 год., преди това не знам) :yes:

Пежо 205/309 и една камара френски чайници са така.

Предишна

Назад към Извън Темата