Бвз номер на двигател?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Бвз номер на двигател?
nqmam_bmw написа:Е.Димитров написа:Ако е опел,на някой им изгниваше (да бе,сериозно) номера на двигателя,на някой автомобили е с пластинка хваната с нит,но мисля че пак ще ти го търсят
Няма такъв филм с номер на двигател на пластинка (в последните 50 год., преди това не знам)
Нищо не знаеш...

Иначе по-темата преди много време имах една сиера хр4 4x4 и беше без номер на двг.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
На Е39-ката също няма номер на двигател вписан в талона.. 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
maxpower написа: Просто трябва да намериш някой, който да ти издаде фактура продаден двигател и официален документ, от сервиз, че новия двигател фабрично е без номер и има съшите характерискити като стария.
Т.е. аз имам някакъв номер на мотора в талона. Евентуално мога да търся някакъв документ, че двигателя който ми е на колата и е без номер тъй като е сменян гаранционно е 2.0 и отивам с него като пич в кат да си ми го запишат "без номер"?
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
bum_bum написа:maxpower написа: Просто трябва да намериш някой, който да ти издаде фактура продаден двигател и официален документ, от сервиз, че новия двигател фабрично е без номер и има съшите характерискити като стария.
Т.е. аз имам някакъв номер на мотора в талона. Евентуално мога да търся някакъв документ, че двигателя който ми е на колата и е без номер тъй като е сменян гаранционно е 2.0 и отивам с него като пич в кат да си ми го запишат "без номер"?
Може само ако двигателя е със същите параметри като оригиналния на колата, а при теб той очевадно не е. При мен обаче може да стане, защото по талон си е 20ка, а блока в момента е м50б20 без номер, някога явно е сменян, то затова и беше най малко износения в цяла София, който успях да намеря

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От дару ясно че няма да стане. Мо може би от морга ако получа фактура за 2.0 двигател без номера..
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Не съм сигурен, но може и да стане. В КАТ много рядко оспорват документи от официалния вносител, даже са ми карали крадени коли да им търсиме сркитите рами и да им вадиме рамата от еку-тата в колата и после съм им издавал документи за разследването. Едно s3 ми докараха с пренабита рама, което се водеше, че е 1,8т 150кс по рамата дето беше набита. В крайна сметка като му намерихме оригиналната рама, се оказа, че си е s3 и е дошло от Гърция, където пък тая кола е обявена за крадена. Бяха изстъргали всичко, включително номера на двигателя.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
Не е много по темата ама,първото ми е39 дойде от Италия с М52б28,но в кат на каналите ''Нещо не откриха номер''и го писаха без номер,а по талон си написаха колата както си е по VIN,така че за пример само,в БГ всичко е възможно... 

-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
...готов да помогне всекиму...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
В софийския кат като не се вижда номера я пишат без номер, ама в пловдив примерно нестава, ако ще да си роднина на шефа...
Чувал съм даже че неискат да регистрират с пловдивски табели дори регистрирани автомобили без номер на мотора в големия талон пловдивчани.
Чувал съм даже че неискат да регистрират с пловдивски табели дори регистрирани автомобили без номер на мотора в големия талон пловдивчани.

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
nqmam_bmw написа:Е.Димитров написа:Ако е опел,на някой им изгниваше (да бе,сериозно) номера на двигателя,на някой автомобили е с пластинка хваната с нит,но мисля че пак ще ти го търсят
Няма такъв филм с номер на двигател на пластинка (в последните 50 год., преди това не знам)
Пежо 205/309 и една камара френски чайници са така.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2