Помощ за избор на лаптоп.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Помощ за избор на лаптоп.

Мнение от F3P » 10 Дек 2012, 0:51

DriftoMania написа:...но ако барна някъде да пробвам това SSD що за Вейрон е може и да налея малко пари за силови модификации :mrgreen: ...

Да ти дам лека представа- лаптоп с Пентиум В970 процесор, 4ГБ рам и 7-ца инсталирана на SSD стартира за 10-на секунди, а рестарт се изпълнява за под 20 секунди.
Но моето мнение е да видиш как ще се държи машината в тази си конфигурация от магазина и тогава да решаваш дали е оправдано сипването на още пари.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 25 Дек 2013, 16:40

Искам да помоля за съвет ,от разбиращите колеги за лаптоп, кой от моделите е за предпочитане :

- Lenovo ThinkPad Edge E530c

- Fujitsu Lifebook AH532

- Acer Travel Mate P255

- предпочитам гаранция 36 м. ( макар че единия модел е с 24 м. )
- матов дисплей
- добро охлаждане ( вентилатора да не се включва през 5 мин. )

Ще се използва само за интернет,без никакви игри .
Всички предлагани модели ,в момента на пазара съм ги разгледал, въпроса е кой да бъде .

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 27 Дек 2013, 21:49

Не се броя за разбиращ, но лично бих взел Леновото измежду трите :) За шума, аз имам ново Леново, само че Ideapad нещо си и има Smart Fan Noise Control, който не знам дали е просто джиджано име на нищо, но факт, че си е тих и пуска вентилатора само при игри и рендване на фул хд видео.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 27 Дек 2013, 21:55

BONO написа:Искам да помоля за съвет ,от разбиращите колеги за лаптоп, кой от моделите е за предпочитане :

- Lenovo ThinkPad Edge E530c

- Fujitsu Lifebook AH532

- Acer Travel Mate P255

- предпочитам гаранция 36 м. ( макар че единия модел е с 24 м. )
- матов дисплей
- добро охлаждане ( вентилатора да не се включва през 5 мин. )

Ще се използва само за интернет,без никакви игри .
Всички предлагани модели ,в момента на пазара съм ги разгледал, въпроса е кой да бъде .

Колега мога да изкажа мнение за фуджитсуто - имам AH550 lifebook от близо 4 години със i3-ка е - думата е железен тва е :mhihi:
вече си трябва нов щото новите версии на специализираните софтуери си иска по добро видео но за hd е идеален.
Друг плюс е че ги правят все още в Япония и Германия (два вида сглобки са) за тоя който си пуснал мисля че се предлага само немска , но не съм сигурен.
Следващия ми ще е от същата марка със сигурност.
За другите марки нямам впечатления.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 28 Дек 2013, 0:20

Какъв е бюджета за нов лаптоп ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 28 Дек 2013, 13:56

Благодаря за включването на Binev_OuT и DriftoMania :yes:

dblos - нямам ограничение в бюджета, но предвид факта, че ще го използвам само за интернет, суми над 1100-200 лв. са безмислени.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 07 Фев 2014, 23:08

Здравейте , трябва ми малко помощ за един лаптоп.
Sony Vaio SR29 XN\VN - не съм сигурен за последните две букви след числото 29.
С Intel core 2 duo 2.4 x2 4RAM.
Въпроса ми е дали можете да споделите каквато и да е информация за този модел.Не мога да намеря нищо за него никъде , никой представител не го предлага(или поне не намерих) , дори и в продавалника няма такъв :dunno:
Та някой ако може да сподели впечатления за модела , и като цяло за вайотата , защото никога не съм имал подобен , ще съм много благодарен :D
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 07 Фев 2014, 23:46

Binev_OuT написа:Здравейте , трябва ми малко помощ за един лаптоп.
Sony Vaio SR29 XN\VN - не съм сигурен за последните две букви след числото 29.
С Intel core 2 duo 2.4 x2 4RAM.
Въпроса ми е дали можете да споделите каквато и да е информация за този модел.Не мога да намеря нищо за него никъде , никой представител не го предлага(или поне не намерих) , дори и в продавалника няма такъв :dunno:
Та някой ако може да сподели впечатления за модела , и като цяло за вайотата , защото никога не съм имал подобен , ще съм много благодарен :D
Изображение

От Вайотата бегай по-далеч :banghead: В предишната ми работа на всички мениджъри им бяха навзимали сонита, различни модели, нали уж се водят една идея по-добри от останалите /но пък за сметка на това 2но по-скъпи/ - еми тотални боклуци - постояно им се скапваха хард дискове /да оправят ги гаранционно, ама като ти замине информацията вътре, голям праз/, а и като цяло си работеха необяснимо лагаво и бавно :dunno:
Не Мы такие, Жизнь такая

Предишна

Назад към Извън Темата