Помощ за избор на лаптоп.
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Помощ за избор на лаптоп.
DriftoMania написа:...но ако барна някъде да пробвам това SSD що за Вейрон е може и да налея малко пари за силови модификации...
Да ти дам лека представа- лаптоп с Пентиум В970 процесор, 4ГБ рам и 7-ца инсталирана на SSD стартира за 10-на секунди, а рестарт се изпълнява за под 20 секунди.
Но моето мнение е да видиш как ще се държи машината в тази си конфигурация от магазина и тогава да решаваш дали е оправдано сипването на още пари.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Искам да помоля за съвет ,от разбиращите колеги за лаптоп, кой от моделите е за предпочитане :
- Lenovo ThinkPad Edge E530c
- Fujitsu Lifebook AH532
- Acer Travel Mate P255
- предпочитам гаранция 36 м. ( макар че единия модел е с 24 м. )
- матов дисплей
- добро охлаждане ( вентилатора да не се включва през 5 мин. )
Ще се използва само за интернет,без никакви игри .
Всички предлагани модели ,в момента на пазара съм ги разгледал, въпроса е кой да бъде .
- Fujitsu Lifebook AH532
- Acer Travel Mate P255
- матов дисплей
Всички предлагани модели ,в момента на пазара съм ги разгледал, въпроса е кой да бъде .
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Не се броя за разбиращ, но лично бих взел Леновото измежду трите
За шума, аз имам ново Леново, само че Ideapad нещо си и има Smart Fan Noise Control, който не знам дали е просто джиджано име на нищо, но факт, че си е тих и пуска вентилатора само при игри и рендване на фул хд видео.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
BONO написа:Искам да помоля за съвет ,от разбиращите колеги за лаптоп, кой от моделите е за предпочитане :
- Fujitsu Lifebook AH532
- Acer Travel Mate P255
- матов дисплей
Колега мога да изкажа мнение за фуджитсуто - имам AH550 lifebook от близо 4 години със i3-ка е - думата е железен тва е

вече си трябва нов щото новите версии на специализираните софтуери си иска по добро видео но за hd е идеален.
Друг плюс е че ги правят все още в Япония и Германия (два вида сглобки са) за тоя който си пуснал мисля че се предлага само немска , но не съм сигурен.
Следващия ми ще е от същата марка със сигурност.
За другите марки нямам впечатления.

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Благодаря за включването на Binev_OuT и DriftoMania
dblos - нямам ограничение в бюджета, но предвид факта, че ще го използвам само за интернет, суми над 1100-200 лв. са безмислени.

dblos - нямам ограничение в бюджета, но предвид факта, че ще го използвам само за интернет, суми над 1100-200 лв. са безмислени.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Здравейте , трябва ми малко помощ за един лаптоп.
Sony Vaio SR29 XN\VN - не съм сигурен за последните две букви след числото 29.
С Intel core 2 duo 2.4 x2 4RAM.
Въпроса ми е дали можете да споделите каквато и да е информация за този модел.Не мога да намеря нищо за него никъде , никой представител не го предлага(или поне не намерих) , дори и в продавалника няма такъв
Та някой ако може да сподели впечатления за модела , и като цяло за вайотата , защото никога не съм имал подобен , ще съм много благодарен

Въпроса ми е дали можете да споделите каквато и да е информация за този модел.Не мога да намеря нищо за него никъде , никой представител не го предлага(или поне не намерих) , дори и в продавалника няма такъв

Та някой ако може да сподели впечатления за модела , и като цяло за вайотата , защото никога не съм имал подобен , ще съм много благодарен

Binev_OuT написа:Здравейте , трябва ми малко помощ за един лаптоп.
Въпроса ми е дали можете да споделите каквато и да е информация за този модел.Не мога да намеря нищо за него никъде , никой представител не го предлага(или поне не намерих) , дори и в продавалника няма такъв![]()
Та някой ако може да сподели впечатления за модела , и като цяло за вайотата , защото никога не съм имал подобен , ще съм много благодарен![]()
От Вайотата бегай по-далеч

Не Мы такие, Жизнь такая
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3