Как да заспя ?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Re: Как да заспя ?
Същия проблем.Студентче съм и карам само нощни смени=>не съм ли на работа мисията невъзможна да заспя
Обикновенно ползвам метода 500 бира или 200 вино или 100 твърдо.Повече не защото ми се допива
При мен доста помага и четенето.Гледането на ТВ и на ярки и сменящи се образи е доказано,че не действа добре за съня.Само внимавай какво четиво си избираш,че ако е нещо брутално интересно ще има "хайде само още една страничка"..

Обикновенно ползвам метода 500 бира или 200 вино или 100 твърдо.Повече не защото ми се допива

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Re: Как да заспя ?
Flash написа:m.dimitrov1992 написа:Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе.
Аз като заспя така, се събуждам с нещо друго стърчащо нагоре.
По темата: 30 минути преди лягане изпий една бира от 500мл. Така ще ти се доспи, че или ще си легнеш веднага, или ще търчиш за още бира до денонощния. Също така можеш и да си пуснеш за малко печка с реотани, да ти замирише (всеки знае как миришат тези печки) и си "труп" за отрицателно време. Ако пък пиеш бира, докато гледаш телевизия на загасено и печката работи, остави адрес и телефон после да се събираме с форума да ходиме да те будиме.
това с форума ме уби

Jang1r написа:Същия проблем.Студентче съм и карам само нощни смени=>не съм ли на работа мисията невъзможна да заспя![]()
Обикновенно ползвам метода 500 бира или 200 вино или 100 твърдо.Повече не защото ми се допиваПри мен доста помага и четенето.Гледането на ТВ и на ярки и сменящи се образи е доказано,че не действа добре за съня.Само внимавай какво четиво си избираш,че ако е нещо брутално интересно ще има "хайде само още една страничка"..
определено другия път ще пийна нещо, и то не нещо, ами ракия, само това пия напоследък

47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4