Как да заспя ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Re: Как да заспя ?

Мнение от Jang1r » 15 Ное 2014, 0:21

Същия проблем.Студентче съм и карам само нощни смени=>не съм ли на работа мисията невъзможна да заспя :mhihi:
Обикновенно ползвам метода 500 бира или 200 вино или 100 твърдо.Повече не защото ми се допива :mhihi: При мен доста помага и четенето.Гледането на ТВ и на ярки и сменящи се образи е доказано,че не действа добре за съня.Само внимавай какво четиво си избираш,че ако е нещо брутално интересно ще има "хайде само още една страничка"..
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Re: Как да заспя ?

Мнение от mambata_943 » 15 Ное 2014, 0:52

Flash написа:
m.dimitrov1992 написа:Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе.

Аз като заспя така, се събуждам с нещо друго стърчащо нагоре. :mhihi:

По темата: 30 минути преди лягане изпий една бира от 500мл. Така ще ти се доспи, че или ще си легнеш веднага, или ще търчиш за още бира до денонощния. Също така можеш и да си пуснеш за малко печка с реотани, да ти замирише (всеки знае как миришат тези печки) и си "труп" за отрицателно време. Ако пък пиеш бира, докато гледаш телевизия на загасено и печката работи, остави адрес и телефон после да се събираме с форума да ходиме да те будиме.

това с форума ме уби :mhihi:

Jang1r написа:Същия проблем.Студентче съм и карам само нощни смени=>не съм ли на работа мисията невъзможна да заспя :mhihi:
Обикновенно ползвам метода 500 бира или 200 вино или 100 твърдо.Повече не защото ми се допива :mhihi: При мен доста помага и четенето.Гледането на ТВ и на ярки и сменящи се образи е доказано,че не действа добре за съня.Само внимавай какво четиво си избираш,че ако е нещо брутално интересно ще има "хайде само още една страничка"..

определено другия път ще пийна нещо, и то не нещо, ами ракия, само това пия напоследък :D бира и вино.. не пия от 5 години :D

Предишна

Назад към Извън Темата