Сини рози ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Сини рози ?

Мнение от jorko7120 » 07 Мар 2015, 12:47

Здравейте колеги.
По случай 8 ми март искам да подаря нещо по специално на колежките и не само за тях и понеже 8 се пада утре(в неделя) ще се подаряват в понеделник. И така въпросът е откъде мога да намеря за понеделник въпросните сини рози. До колкото знам се боядисват изкуствено по някакъв начин . Питах в един цветарски магазин но ми казах, че им трябвали 4 дни за да ги направят. Вие какво мислите? Има ли вариант да намеря за понеделник? Ако знаете за Люлин къде могат да ми ги направят ще е супер но всякакви предложения приемам.
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Re: Сини рози ?

Мнение от k.milanov » 07 Мар 2015, 13:35

Провери ли на пазара на К.Величков? Там имат всякакви цветя и при по-голямо количество винаги има пазарлък :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Мар 2015, 14:49

А бе ужас са тия празници ... :no: :mhihi:
добре, че жените около мен не четат форума, че на спокойствие да ги оплювам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 07 Мар 2015, 15:07

Взимаш си бели, в стадии малко след пъпка, цепиш отдолу 2 санта и леко по диагонал и топиш във ваза. Водата с боя за яйца или за манджа :mhihi: След 2-3 дни са перфе - не са баш като тия със спрея, ама не цапат и миришат на рози :mrgreen:
Тия из двора, по малките, като ги поливам с разни гадости и те стават ебати пичеловките :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 07 Мар 2015, 17:37

Минах през доста магазини и никой не ми свърши работа. Казват трябва седмица и нещо предварително.. Други нямали спрей пък за няколко бройки не им се връзвало и така. Явно няма да съм толкова оригинален тая година . Благодаря все пак на включилите се !
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Мар 2015, 19:45

Пробвай ето тук - http://www.top-flowers.com/ :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Назад към Извън Темата