Сини рози ?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Сини рози ?
Здравейте колеги.
По случай 8 ми март искам да подаря нещо по специално на колежките и не само за тях и понеже 8 се пада утре(в неделя) ще се подаряват в понеделник. И така въпросът е откъде мога да намеря за понеделник въпросните сини рози. До колкото знам се боядисват изкуствено по някакъв начин . Питах в един цветарски магазин но ми казах, че им трябвали 4 дни за да ги направят. Вие какво мислите? Има ли вариант да намеря за понеделник? Ако знаете за Люлин къде могат да ми ги направят ще е супер но всякакви предложения приемам.
По случай 8 ми март искам да подаря нещо по специално на колежките и не само за тях и понеже 8 се пада утре(в неделя) ще се подаряват в понеделник. И така въпросът е откъде мога да намеря за понеделник въпросните сини рози. До колкото знам се боядисват изкуствено по някакъв начин . Питах в един цветарски магазин но ми казах, че им трябвали 4 дни за да ги направят. Вие какво мислите? Има ли вариант да намеря за понеделник? Ако знаете за Люлин къде могат да ми ги направят ще е супер но всякакви предложения приемам.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Сини рози ?
Провери ли на пазара на К.Величков? Там имат всякакви цветя и при по-голямо количество винаги има пазарлък 

А бе ужас са тия празници ...

добре, че жените около мен не четат форума, че на спокойствие да ги оплювам

добре, че жените около мен не четат форума, че на спокойствие да ги оплювам

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Взимаш си бели, в стадии малко след пъпка, цепиш отдолу 2 санта и леко по диагонал и топиш във ваза. Водата с боя за яйца или за манджа
След 2-3 дни са перфе - не са баш като тия със спрея, ама не цапат и миришат на рози
Тия из двора, по малките, като ги поливам с разни гадости и те стават ебати пичеловките

Тия из двора, по малките, като ги поливам с разни гадости и те стават ебати пичеловките

Ubi dubium, ibi libertas
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Минах през доста магазини и никой не ми свърши работа. Казват трябва седмица и нещо предварително.. Други нямали спрей пък за няколко бройки не им се връзвало и така. Явно няма да съм толкова оригинален тая година . Благодаря все пак на включилите се !
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пробвай ето тук - http://www.top-flowers.com/ 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
6 мнения
• Страница 1 от 1