Боксова круша на стойка (наземна)?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Боксова круша на стойка (наземна)?

Мнение от mit-kong » 26 Юни 2015, 7:18

Здравейте, от нного време искам да си взема една круша да си блъскам от време на време, но тъй като не ми се дупчи апартамента за висяща, а и според мен вибрациите ще се предават по куката в панела и много ще се чува от съседите... Та си търся такава със стойка, която седи на земята. Най-евтиния възможен вариант, тъй като не са мн. евтини, а аз не съм Мухамед Али. Можете ли да ме насочите къде да намеря такова животно, тъй като са мнооого трудни за намиране нещо...?

Пример: http://olx.bg/ad/profesionalen-boksov-c ... 7405a61949
Трябва да е от големите, а не малките кръгли, които са за развиване на бързината в ударите.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Боксова круша на стойка (наземна)?

Мнение от Don_Diego » 26 Юни 2015, 8:24

Има малки зали където за 5лв без треньор спокойно можеш да си направиш цялостна тренировка. Този чувал като не го ползваш само ще го заобикаляш и ще се чудиш къде да го завреш освен ако не живееш в жилище над 100кв.м.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 26 Юни 2015, 9:18

Пък и като не е висящ, не си мисли, че няма да има вибрации. Вкъщи имам железен манекен (с 8 мм гумена подложка от долу) и като го ударя леко и оная от долния етаж идва и крещи, че ще ѝ паднел полилея. Просто тия неща не са за апартамент.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Юни 2015, 11:33

За вкъщи забравяш. А вече и в много фитнес зали има чували. Батките да се правят и на биткаджии :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3 литра.. компот

Мнение от edimen » 26 Юни 2015, 15:04

Не е за апартамент боксовата круша. Аз моята едната съм я изкарал на лоста в двора, тамън става и подвижна :mhihi: За зимата другия чувал го бях закачил на тавана, ама е кофти доста прах се вдига и се чува доволно, та по-добрия вариант е зала за спокойна тренировка ;)

Назад към Извън Темата