Боксова круша на стойка (наземна)?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Боксова круша на стойка (наземна)?
Здравейте, от нного време искам да си взема една круша да си блъскам от време на време, но тъй като не ми се дупчи апартамента за висяща, а и според мен вибрациите ще се предават по куката в панела и много ще се чува от съседите... Та си търся такава със стойка, която седи на земята. Най-евтиния възможен вариант, тъй като не са мн. евтини, а аз не съм Мухамед Али. Можете ли да ме насочите къде да намеря такова животно, тъй като са мнооого трудни за намиране нещо...?
Пример: http://olx.bg/ad/profesionalen-boksov-c ... 7405a61949
Трябва да е от големите, а не малките кръгли, които са за развиване на бързината в ударите.
Пример: http://olx.bg/ad/profesionalen-boksov-c ... 7405a61949
Трябва да е от големите, а не малките кръгли, които са за развиване на бързината в ударите.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Боксова круша на стойка (наземна)?
Има малки зали където за 5лв без треньор спокойно можеш да си направиш цялостна тренировка. Този чувал като не го ползваш само ще го заобикаляш и ще се чудиш къде да го завреш освен ако не живееш в жилище над 100кв.м.
Пък и като не е висящ, не си мисли, че няма да има вибрации. Вкъщи имам железен манекен (с 8 мм гумена подложка от долу) и като го ударя леко и оная от долния етаж идва и крещи, че ще ѝ паднел полилея. Просто тия неща не са за апартамент.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За вкъщи забравяш. А вече и в много фитнес зали има чували. Батките да се правят и на биткаджии 

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Не е за апартамент боксовата круша. Аз моята едната съм я изкарал на лоста в двора, тамън става и подвижна
За зимата другия чувал го бях закачил на тавана, ама е кофти доста прах се вдига и се чува доволно, та по-добрия вариант е зала за спокойна тренировка 

5 мнения
• Страница 1 от 1