С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Хората дето споменават One plus one, направо да скачат на One plus 2. Излезе вече 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
sambeto написа:Хората дето споменават One plus one, направо да скачат на One plus 2. Излезе вече
Минаха ми такива "греховни" мисли, но съм толкова доволен от One plus one и cyanogenmod-а който го имам, че изобщо, в момента не ми се сменя за друг телефон. Гадното което направиха за One plus 2 е, че поканите които в момента изпращат на собствениците на 1+1, може само и единствено собственика да я използва , за да си поръча 1+2, а не може да е сподели с друг. Има и още негативни мнения относно oxygen-а, та затова, нека поизчакаме, няколко месеца, за да видим детските болести и тяхното решение

SHARK-а му е майката!!!
sambeto написа:Хората дето споменават One plus one, направо да скачат на One plus 2. Излезе вече
Хората дето споменават 1+1 , явно нарочно споменават него а не новия модел 1+2

Като цяло телефона е повече downgrade отколкото upgrade на 1вата версия - прегряващ проц , адски грозен и дървен дизайн , с тея гърбове имитации на какво ли не са се оакали яко

Като цяло е пълно разочарование телефона и няколко дена след премиерата се забрави тотално. А и тея покани дразнят изключително много.