С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Операционната система на телефона ви е :

Android
279
42%
iOS
129
19%
BlackBerry
18
3%
Symbian
149
22%
WindowsPhone
35
5%
Друга
53
8%

Общо гласове : 663
ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

Мнение от sambeto » 09 Сеп 2015, 13:14

Хората дето споменават One plus one, направо да скачат на One plus 2. Излезе вече :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 09 Сеп 2015, 17:44

sambeto написа:Хората дето споменават One plus one, направо да скачат на One plus 2. Излезе вече :)

Минаха ми такива "греховни" мисли, но съм толкова доволен от One plus one и cyanogenmod-а който го имам, че изобщо, в момента не ми се сменя за друг телефон. Гадното което направиха за One plus 2 е, че поканите които в момента изпращат на собствениците на 1+1, може само и единствено собственика да я използва , за да си поръча 1+2, а не може да е сподели с друг. Има и още негативни мнения относно oxygen-а, та затова, нека поизчакаме, няколко месеца, за да видим детските болести и тяхното решение :)
SHARK-а му е майката!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 09 Сеп 2015, 18:47

sambeto написа:Хората дето споменават One plus one, направо да скачат на One plus 2. Излезе вече :)

Хората дето споменават 1+1 , явно нарочно споменават него а не новия модел 1+2 :mhihi:
Като цяло телефона е повече downgrade отколкото upgrade на 1вата версия - прегряващ проц , адски грозен и дървен дизайн , с тея гърбове имитации на какво ли не са се оакали яко :mhihi:
Като цяло е пълно разочарование телефона и няколко дена след премиерата се забрави тотално. А и тея покани дразнят изключително много.

Предишна

Назад към Извън Темата