Намерен ключ за БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Е34 ///M5
Детайли за колата: 520i 24v M50B20 Vanos

Намерен ключ за БМВ

Мнение от kynchev_k » 10 Ное 2015, 17:15

Привет колеги, един съсед е намерил ключ за БМВ в района на парк "Западен парк". Аз правя услуга и пускам темата и ще съдействам с каквото мога.
Ако колега тук от форума си го е загубил нека се обади на 0883357990 или да ми пише на ЛС.

10112015777.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Re: Намерен ключ за БМВ

Мнение от KPETEH » 10 Ное 2015, 19:15

Един намерил ключ, друг намерил е39-ка. Вижте дали нема се вържат... :roll:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Ное 2015, 19:52

KPETEH написа:Един намерил ключ, друг намерил е39-ка. Вижте дали нема се вържат... :roll:

Този ключ със сигурност не е от е39. А колега, сигурен си, че не е флашка, запалка или подобни няк'ви такива. :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от kynchev_k » 10 Ное 2015, 22:15

Да има си метална заготовка вътре с прорезите. От това съдя че е истински. Утре като се видя със съседа ще го наснимам по обстойно. Дано колегато които си го е загубил да чете форума и да му спестим главоболията.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Ное 2015, 22:18

Пуснахме във Фейсбук малко разногласие, дано поне някъде види човека. И давайте ключа само, когато отключи/заключи и запали колата, както и металната заготовка влезе в ключалката. Да не стане "Направи добро, изяж гомно" :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от kynchev_k » 10 Ное 2015, 22:29

randity написа:Пуснахме във Фейсбук малко разногласие, дано поне някъде види човека. И давайте ключа само, когато отключи/заключи и запали колата, както и металната заготовка влезе в ключалката. Да не стане "Направи добро, изяж гомно" :yes:

За това съм съгласен. :yes: :yes: :yes:

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 11 Ное 2015, 0:18

kynchev_k написа:Привет колеги, един съсед е намерил ключ за БМВ в района на парк "Западен парк". Аз правя услуга и пускам темата и ще съдействам с каквото мога.
Ако колега тук от форума си го е загубил нека се обади на 0883357990 или да ми пише на ЛС.

10112015777.jpg

Иди до най-близкия дилър и го прочети, за да се види от каква кола е, ако го имат като клиент в системата да му звъннат ...а кой ще черпи, ще се разберете на место ;)

Назад към Извън Темата