Намерен ключ за БМВ
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kynchev_k
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Е34 ///M5
- Детайли за колата: 520i 24v M50B20 Vanos
Намерен ключ за БМВ
Привет колеги, един съсед е намерил ключ за БМВ в района на парк "Западен парк". Аз правя услуга и пускам темата и ще съдействам с каквото мога.
Ако колега тук от форума си го е загубил нека се обади на 0883357990 или да ми пише на ЛС.
Ако колега тук от форума си го е загубил нека се обади на 0883357990 или да ми пише на ЛС.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Намерен ключ за БМВ
Един намерил ключ, друг намерил е39-ка. Вижте дали нема се вържат... 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
KPETEH написа:Един намерил ключ, друг намерил е39-ка. Вижте дали нема се вържат...
Този ключ със сигурност не е от е39. А колега, сигурен си, че не е флашка, запалка или подобни няк'ви такива.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kynchev_k
- Потребител
-
Да има си метална заготовка вътре с прорезите. От това съдя че е истински. Утре като се видя със съседа ще го наснимам по обстойно. Дано колегато които си го е загубил да чете форума и да му спестим главоболията.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Пуснахме във Фейсбук малко разногласие, дано поне някъде види човека. И давайте ключа само, когато отключи/заключи и запали колата, както и металната заготовка влезе в ключалката. Да не стане "Направи добро, изяж гомно" 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kynchev_k
- Потребител
-
randity написа:Пуснахме във Фейсбук малко разногласие, дано поне някъде види човека. И давайте ключа само, когато отключи/заключи и запали колата, както и металната заготовка влезе в ключалката. Да не стане "Направи добро, изяж гомно"
За това съм съгласен.

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
kynchev_k написа:Привет колеги, един съсед е намерил ключ за БМВ в района на парк "Западен парк". Аз правя услуга и пускам темата и ще съдействам с каквото мога.
Иди до най-близкия дилър и го прочети, за да се види от каква кола е, ако го имат като клиент в системата да му звъннат ...а кой ще черпи, ще се разберете на место

7 мнения
• Страница 1 от 1