Въпрос за златен талон
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Въпрос за златен талон
Здравейте клолеги,
Искам да ви попитам дали златен талон се издава само от областното МВР от което ти е издадена и книжката, или мога да заява талон в София, въпреки че книжката не ми е издадена тук.
Ако да, къде в София става тази процедура.
Останах "сух" 7-8год. без акт, но днес господата бяха проявили сериозно въображение в скриването на астрата в храсти. Факта, че не спираха нито една кола, а на това ограничение всички бяха с над 20км/ч отгоре ме навява на мисълта, че са снимали. Та предпочитам да се застраховам и да го издавя този талон, 20 заплати им стигат за да ги спонсорирам още.
Благодаря предварително за информацията.
Искам да ви попитам дали златен талон се издава само от областното МВР от което ти е издадена и книжката, или мога да заява талон в София, въпреки че книжката не ми е издадена тук.
Ако да, къде в София става тази процедура.
Останах "сух" 7-8год. без акт, но днес господата бяха проявили сериозно въображение в скриването на астрата в храсти. Факта, че не спираха нито една кола, а на това ограничение всички бяха с над 20км/ч отгоре ме навява на мисълта, че са снимали. Та предпочитам да се застраховам и да го издавя този талон, 20 заплати им стигат за да ги спонсорирам още.
Благодаря предварително за информацията.
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Re: Въпрос за златен талон
Не занулява ли една честитка или провинение по закон за което не се отнема книжка.
Поздрави
Поздрави
- vasetto87
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i e36 94г.
- Мечтае да кара: Е36 М3
- Детайли за колата: Черна
Златния талон те спасява единствено от отнемане на точки,паричната глоба си се заплаща.
Ако е любов...да е силна! Ако е алкохол...да е хубав! Ако е живот...да е луд! Ако е кола... да е БМВ!!!
- burov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 323i
- Мечтае да кара: E30 M3 SportEvo
На мен преди години ми писаха акт за скорст и като си взех постановлението разбрах, че съм имал златен талон,тъй като не ми бяха взели точки за нарушението(по закон трябваше да ми вземат 10 точки май). Глобата си я платих де. За нея нямаше компромис. Сега с тия електронни фишове незнам как е.
Доколкото съм запознат златния талон ти спасява едно вземане на точки, но не и финансовата санкция.
Доколкото съм запознат златния талон ти спасява едно вземане на точки, но не и финансовата санкция.
Ами за това дали можеш да го вземеш от различен КАТ, от който ти е издадена книжката, малко ме съмнява. Поне лелката в софийския КАТ, щрака на някакъв доста антикварен компютър с черно бял монитор, от времето на Правец-ите, така че ме съмнява да имат връзка онлайн с другите кат-ове
Най-хубаво си питай на място https://www.google.bg/maps/search/%D0%B ... ,16z?hl=en . Сигурно могат да направят "дистанционна" справка /предполагам ще им трябват няколко дни
/ и след това да ти издадат.
Инак според последните промени, златния талон не те спасява от глоби, но не ти взимат точки , независимо колко нарушения си направил - стига разбира се, да не се издъниш до толкова, че да ти вземат книжката - примерно за алкохол

Най-хубаво си питай на място https://www.google.bg/maps/search/%D0%B ... ,16z?hl=en . Сигурно могат да направят "дистанционна" справка /предполагам ще им трябват няколко дни

Инак според последните промени, златния талон не те спасява от глоби, но не ти взимат точки , независимо колко нарушения си направил - стига разбира се, да не се издъниш до толкова, че да ти вземат книжката - примерно за алкохол

Не Мы такие, Жизнь такая
6 мнения
• Страница 1 от 1