дрехи-Турция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds
Мечтае да кара: M6

дрехи-Турция

Мнение от bmwmania1 » 30 Яну 2011, 13:03

Има ли някой който зарежда дрехи от Турция или има информация за цени, сайтове с предлагана стока и др.? Какви са митата и таксите за внос на облекла....
Моля ако има някой да пише на лично или във форума! Всякаква информация ще ми бъде от полза!
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"

Потребител
Аватар

Re: дрехи-Турция

Мнение от Pavel Marinov » 30 Яну 2011, 16:16

Какви дрехи...?
За деца,за възрастни...?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmania1 » 30 Яну 2011, 19:18

Pavel Marinov написа:Какви дрехи...?
За деца,за възрастни...?

без децки и бебешки и т.н.общо взето за възрастни
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 30 Яну 2011, 20:26

За да не пускам друга тема, ако колегата няма нищо против да ползвам неговата 8)
Аз се интересувам пък от детски дрехи, ама ако може да не са от Турция, може и български марки, но качество да има. Майка ми има магазин за детски дрехи, но от тази година вносителите на едната марка която продава спират да внасят и и търсим заместители :)
Благодаря и аз на отзовалите се
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Яну 2011, 12:03

Zapa написа:За да не пускам друга тема, ако колегата няма нищо против да ползвам неговата 8)
Аз се интересувам пък от детски дрехи, ама ако може да не са от Турция, може и български марки, но качество да има. Майка ми има магазин за детски дрехи, но от тази година вносителите на едната марка която продава спират да внасят и и търсим заместители :)

в истамбул съм ходил до фирмения магазин на azis,качеството е много добро,преполагам че там някаде ги и шият а другото хубаво е,че 1-2 продавачки бяха изселнички от бг.и проблем с езика нямаш
същото е и с конфекцията и за възрастни ,в турция има и качествени дрехи и ментета,за ментетата на капалъ чарши също с български ще се оправиш и вече се договаряш намясто,за качествените и хубави-по скъпи дрехи имаше на 30-40км.от истамбул фабрики и направо от там съм взимал,но не помня каде и как много добре беше преди 5-6г. а и ме водеха до там

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmania1 » 03 Фев 2011, 1:20

Zapa написа:За да не пускам друга тема, ако колегата няма нищо против да ползвам неговата 8)

разгледай тук http://galliano.bg/
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"

Потребител
Аватар

Мнение от bundev » 03 Фев 2011, 11:44

По въпроса за вноса:
Между турция и ЕС има т.нар митнически съюз и при внос от там не се плаща мито.
За целта обаче трябва да представиш А.TR сертификат който потвърждава че стоката е с произход от Турция. Задължително го искай от изпращача защото иначе митото за разни дрехи е (по спомен) 14-16%.
Ако имаш сертификата при вноса ще платиш само 20% ДДС.
Имай също предвид че конфекцията доста се следи по отношение на запазените марки, така че ако си решил да вкарваш разни ментаци по-добре си го избий от главата.

Потребител
Аватар

Мнение от btrend » 26 Юли 2016, 16:23

аз поръчвам от този сайт http://kolinishop.com/, макар че имат и турски марки съм доста доволен

Назад към Извън Темата