дрехи-Турция
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwmania1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: M6
дрехи-Турция
Има ли някой който зарежда дрехи от Турция или има информация за цени, сайтове с предлагана стока и др.? Какви са митата и таксите за внос на облекла....
Моля ако има някой да пише на лично или във форума! Всякаква информация ще ми бъде от полза!
Моля ако има някой да пише на лично или във форума! Всякаква информация ще ми бъде от полза!
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"
- bmwmania1
- кандидат ентусиаст
-
Re: дрехи-Турция
Pavel Marinov написа:Какви дрехи...?
За деца,за възрастни...?
без децки и бебешки и т.н.общо взето за възрастни
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
За да не пускам друга тема, ако колегата няма нищо против да ползвам неговата
Аз се интересувам пък от детски дрехи, ама ако може да не са от Турция, може и български марки, но качество да има. Майка ми има магазин за детски дрехи, но от тази година вносителите на едната марка която продава спират да внасят и и търсим заместители
Благодаря и аз на отзовалите се

Аз се интересувам пък от детски дрехи, ама ако може да не са от Турция, може и български марки, но качество да има. Майка ми има магазин за детски дрехи, но от тази година вносителите на едната марка която продава спират да внасят и и търсим заместители

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Zapa написа:За да не пускам друга тема, ако колегата няма нищо против да ползвам неговата![]()
Аз се интересувам пък от детски дрехи, ама ако може да не са от Турция, може и български марки, но качество да има. Майка ми има магазин за детски дрехи, но от тази година вносителите на едната марка която продава спират да внасят и и търсим заместители![]()
в истамбул съм ходил до фирмения магазин на azis,качеството е много добро,преполагам че там някаде ги и шият а другото хубаво е,че 1-2 продавачки бяха изселнички от бг.и проблем с езика нямаш
същото е и с конфекцията и за възрастни ,в турция има и качествени дрехи и ментета,за ментетата на капалъ чарши също с български ще се оправиш и вече се договаряш намясто,за качествените и хубави-по скъпи дрехи имаше на 30-40км.от истамбул фабрики и направо от там съм взимал,но не помня каде и как много добре беше преди 5-6г. а и ме водеха до там
- bmwmania1
- кандидат ентусиаст
-
Zapa написа:За да не пускам друга тема, ако колегата няма нищо против да ползвам неговата![]()
Аз се интересувам пък от детски дрехи, ама ако може да не са от Турция, може и български марки, но качество да има. Майка ми има магазин за детски дрехи, но от тази година вносителите на едната марка която продава спират да внасят и и търсим заместители![]()
разгледай тук http://galliano.bg/
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"
По въпроса за вноса:
Между турция и ЕС има т.нар митнически съюз и при внос от там не се плаща мито.
За целта обаче трябва да представиш А.TR сертификат който потвърждава че стоката е с произход от Турция. Задължително го искай от изпращача защото иначе митото за разни дрехи е (по спомен) 14-16%.
Ако имаш сертификата при вноса ще платиш само 20% ДДС.
Имай също предвид че конфекцията доста се следи по отношение на запазените марки, така че ако си решил да вкарваш разни ментаци по-добре си го избий от главата.
Между турция и ЕС има т.нар митнически съюз и при внос от там не се плаща мито.
За целта обаче трябва да представиш А.TR сертификат който потвърждава че стоката е с произход от Турция. Задължително го искай от изпращача защото иначе митото за разни дрехи е (по спомен) 14-16%.
Ако имаш сертификата при вноса ще платиш само 20% ДДС.
Имай също предвид че конфекцията доста се следи по отношение на запазените марки, така че ако си решил да вкарваш разни ментаци по-добре си го избий от главата.
аз поръчвам от този сайт http://kolinishop.com/, макар че имат и турски марки съм доста доволен
8 мнения
• Страница 1 от 1