Място за банкет около София за ~40на души, идеи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Място за банкет около София за ~40на души, идеи?

Мнение от lowrider » 07 Ное 2016, 14:53

Здравейте, колеги. Събирам идеи за място около София(вила, хижа, къща за гости) в радиус до около 100км, където могат да се съберат около 40 човека, да си направят банкет и да пренощуват. Мерси предварително.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Място за банкет около София за ~40на души, идеи?

Мнение от speeder88 » 07 Ное 2016, 15:21

Зависи за какъв тип банкет става въпрос, дали искате вие да въртите чевермета и скари, а жените салати и да плащате само спането и ползването на посудата или ресторант + хотел. Дай също и бюджет, че за 40 чвеока идеално се сещам за вила "Екатерина", ама дали фитва е въпроса.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар

Мнение от lowrider » 07 Ное 2016, 15:36

speeder88 написа:Зависи за какъв тип банкет става въпрос, дали искате вие да въртите чевермета и скари, а жените салати и да плащате само спането и ползването на посудата или ресторант + хотел. Дай също и бюджет, че за 40 чвеока идеално се сещам за вила "Екатерина", ама дали фитва е въпроса.

Тази вила е страхотна, но определено се търси нещо по-семпло, тъй като трябва да го платя само аз :mhihi:
Началната идея беше да си "готвим" на място, но бих се възползвал и от вариант с някакво меню.
Имам оферта за 4* хотел в Боровец, 40лв на човек (1600общо) включващa вечеря, нощувка и посещение на ресторанта до 1:30.
Ограничението с ресторанта не ми допада, а ако има и нещо по-достъпно би било по-добре.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

Потребител
Аватар

Мнение от leionel » 07 Ное 2016, 16:24

Здравейте Колега,
Мога да Ви препоръчам Вилни Къщи Парка в Сапарева Баня - изпробвано за рожден ден, близо до София е, има легловата база и място мисля за вечеря за толкова хора. Обстановката е супер, общ двор с 4-5-6 отделни къщички, голяма зала с кухня за вечеря, скари и т.н. Ние винаги сме оставали доволни.
Успех. :wave:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lowrider » 07 Ное 2016, 18:28

leionel написа:Здравейте Колега,
Мога да Ви препоръчам Вилни Къщи Парка в Сапарева Баня - изпробвано за рожден ден, близо до София е, има легловата база и място мисля за вечеря за толкова хора. Обстановката е супер, общ двор с 4-5-6 отделни къщички, голяма зала с кухня за вечеря, скари и т.н. Ние винаги сме оставали доволни.
Успех. :wave:

Мерси за предложението, колега, но за съжаление капацитетът на вилите е по-малък от нужния.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 07 Ное 2016, 22:04

Провери "Имението при дъба". Мисля че капацитетът беше около 20-на стаи. 50-60 е двойната стая, но според мен като кажеш, че искаш всичко би трябвало да склонят на някаква оферта. Има кръчма долу, там според мен също може да го измислите. Пробвай! :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от urukhai » 08 Ное 2016, 14:23

Виж Туристически комплекс „ГАРВАНЕЦ”с. Дружево. 30-40 км. след Своге, страхотно място,бях там преди месец. Спането беше 15лв. на човек, има опция в ресторанта да ти приготвят някакво меню, също така има и барбекю.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 black- sport package

Мнение от racing_team_vidin » 08 Ное 2016, 17:00

Гургулят ;)
стига още да работи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RadoIvanov » 09 Ное 2016, 11:15

Може да пробваш хотелчето и бунгалата на Щъркелово Гнездо. Имат и ресторат, но не знам дали работи в момента. Виж онлайн трябва да имат някакви кординати. Иначе самото място е много красиво.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 09 Ное 2016, 11:26

RadoIvanov написа:Може да пробваш хотелчето и бунгалата на Щъркелово Гнездо. Имат и ресторат, но не знам дали работи в момента. Виж онлайн трябва да имат някакви кординати. Иначе самото място е много красиво.

Щъркелово гнездо и бунгалата може да ги забрави в това време. Преди време празнувах един 8-ми декември и щяхме да умрем от студ. Тогава си беше мизерия доволно, не знам сега как е.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 09 Ное 2016, 11:29

speeder88 написа:
RadoIvanov написа:Може да пробваш хотелчето и бунгалата на Щъркелово Гнездо. Имат и ресторат, но не знам дали работи в момента. Виж онлайн трябва да имат някакви кординати. Иначе самото място е много красиво.

Щъркелово гнездо и бунгалата може да ги забрави в това време. Преди време празнувах един 8-ми декември и щяхме да умрем от студ. Тогава си беше мизерия доволно, не знам сега как е.

Може да се разгледа Камелот като предложение,въпреки,че лятото ходих за няколко дни и честно казано цените не отговарят на предлаганото от комплекса.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RadoIvanov » 09 Ное 2016, 11:40

speeder88 написа:[quote="RadoIvanov"

Прав си, за студа въобше не се бях замислил. :yes:

Назад към Извън Темата