Място за банкет около София за ~40на души, идеи?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Място за банкет около София за ~40на души, идеи?
Здравейте, колеги. Събирам идеи за място около София(вила, хижа, къща за гости) в радиус до около 100км, където могат да се съберат около 40 човека, да си направят банкет и да пренощуват. Мерси предварително.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Място за банкет около София за ~40на души, идеи?
Зависи за какъв тип банкет става въпрос, дали искате вие да въртите чевермета и скари, а жените салати и да плащате само спането и ползването на посудата или ресторант + хотел. Дай също и бюджет, че за 40 чвеока идеално се сещам за вила "Екатерина", ама дали фитва е въпроса.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- lowrider
- ентусиаст
-
speeder88 написа:Зависи за какъв тип банкет става въпрос, дали искате вие да въртите чевермета и скари, а жените салати и да плащате само спането и ползването на посудата или ресторант + хотел. Дай също и бюджет, че за 40 чвеока идеално се сещам за вила "Екатерина", ама дали фитва е въпроса.
Тази вила е страхотна, но определено се търси нещо по-семпло, тъй като трябва да го платя само аз

Началната идея беше да си "готвим" на място, но бих се възползвал и от вариант с някакво меню.
Имам оферта за 4* хотел в Боровец, 40лв на човек (1600общо) включващa вечеря, нощувка и посещение на ресторанта до 1:30.
Ограничението с ресторанта не ми допада, а ако има и нещо по-достъпно би било по-добре.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
Здравейте Колега,
Мога да Ви препоръчам Вилни Къщи Парка в Сапарева Баня - изпробвано за рожден ден, близо до София е, има легловата база и място мисля за вечеря за толкова хора. Обстановката е супер, общ двор с 4-5-6 отделни къщички, голяма зала с кухня за вечеря, скари и т.н. Ние винаги сме оставали доволни.
Успех.
Мога да Ви препоръчам Вилни Къщи Парка в Сапарева Баня - изпробвано за рожден ден, близо до София е, има легловата база и място мисля за вечеря за толкова хора. Обстановката е супер, общ двор с 4-5-6 отделни къщички, голяма зала с кухня за вечеря, скари и т.н. Ние винаги сме оставали доволни.
Успех.

- lowrider
- ентусиаст
-
leionel написа:Здравейте Колега,
Успех.
Мерси за предложението, колега, но за съжаление капацитетът на вилите е по-малък от нужния.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- speeder88
- младши ентусиаст
-
Провери "Имението при дъба". Мисля че капацитетът беше около 20-на стаи. 50-60 е двойната стая, но според мен като кажеш, че искаш всичко би трябвало да склонят на някаква оферта. Има кръчма долу, там според мен също може да го измислите. Пробвай! 

Виж Туристически комплекс „ГАРВАНЕЦ”с. Дружево. 30-40 км. след Своге, страхотно място,бях там преди месец. Спането беше 15лв. на човек, има опция в ресторанта да ти приготвят някакво меню, също така има и барбекю.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Гургулят
стига още да работи

стига още да работи
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
Може да пробваш хотелчето и бунгалата на Щъркелово Гнездо. Имат и ресторат, но не знам дали работи в момента. Виж онлайн трябва да имат някакви кординати. Иначе самото място е много красиво.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
RadoIvanov написа:Може да пробваш хотелчето и бунгалата на Щъркелово Гнездо. Имат и ресторат, но не знам дали работи в момента. Виж онлайн трябва да имат някакви кординати. Иначе самото място е много красиво.
Щъркелово гнездо и бунгалата може да ги забрави в това време. Преди време празнувах един 8-ми декември и щяхме да умрем от студ. Тогава си беше мизерия доволно, не знам сега как е.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
speeder88 написа:RadoIvanov написа:Може да пробваш хотелчето и бунгалата на Щъркелово Гнездо. Имат и ресторат, но не знам дали работи в момента. Виж онлайн трябва да имат някакви кординати. Иначе самото място е много красиво.
Щъркелово гнездо и бунгалата може да ги забрави в това време. Преди време празнувах един 8-ми декември и щяхме да умрем от студ. Тогава си беше мизерия доволно, не знам сега как е.
Може да се разгледа Камелот като предложение,въпреки,че лятото ходих за няколко дни и честно казано цените не отговарят на предлаганото от комплекса.
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
speeder88 написа:[quote="RadoIvanov"
Прав си, за студа въобше не се бях замислил.

12 мнения
• Страница 1 от 1