Пререгистрация на кола
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Пререгистрация на кола
Здравейте всички
Предстои ми покупка на кола, но не нов внос. . Има си номера на съответния окръг, т.е. не се налага смяна. Каква е процедурата в КАТ? колко излиза като сума?
А при нотариуса представя ли се данъчна оценка или нещо подобно?
Бкагодаря предварително
Предстои ми покупка на кола, но не нов внос. . Има си номера на съответния окръг, т.е. не се налага смяна. Каква е процедурата в КАТ? колко излиза като сума?
А при нотариуса представя ли се данъчна оценка или нещо подобно?
Бкагодаря предварително
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Пререгистрация на кола
Ако колата е със Софийски номера (примерно) и ти си по местожителство от София, процедурата е следната в КАТ:
Отиваш с голям и малък талон, гражданска, договора и копие на договора и лична карта. Подаваш на съответното гише и чакаш. Колата не ти трябва, щом няма смяна на номера, не се минават и канали. За КАТ София, тая услуга струва 13лв.
За останалите въпроси като данъчната оценка и процедури в други области, не мога да дам отговор.
Отиваш с голям и малък талон, гражданска, договора и копие на договора и лична карта. Подаваш на съответното гише и чакаш. Колата не ти трябва, щом няма смяна на номера, не се минават и канали. За КАТ София, тая услуга струва 13лв.
За останалите въпроси като данъчната оценка и процедури в други области, не мога да дам отговор.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Re: Пререгистрация на кола
При нотариус ще ти трябва застрахователна оценка само , при много нотариуси се предлага услугата , ако ли не всеки застрахователен брокер го прави струва 10 лв. Другото го е написал колегата преди мен.
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

3 мнения
• Страница 1 от 1