Механик в Бургас

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Механик в Бургас

Мнение от bigmurzi » 05 Юли 2017, 9:09

Здравейте!

Препоръчайте ми механик в района на Бургас (южното черноморие). Става въпрос за смяна на съединител на М52 и обслужване.

Благодаря!

:bchug:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Re: Механик в Бургас

Мнение от c7aH4eB » 05 Юли 2017, 10:35

За Бургас мой познат си обслужва и евентуално ремонтира колите в сервиза след джъмбо до Дженерас Ауто "Tander Service" се води и уш доволен. Даже едната ми кола, която я купих от него е била същп там, просто не се задържам из Бургас много и си я обслужвам другаде. Служебни и други сме карали във: Фулда-та, които се водят официален сервиз на Ситроен, веднъж карахме една кола там от каското (не беше Ситроен) бяха доста отзевчиви, културни и направиха колата де. Има още едно момче, което може да ти свърша работа ами за съжеление трудно мога да се сдобия с номера му в момента и не съм сигурен дали е на същото място още. Други не изпробвани варианти са Ауто Бокс-а този, които е на излизане от Бургас и имаше някакъв Митко БМВ пак някъде в района на 5-ти километър дето най-вече пипаше БМВ-та. Бош сервиза в Несебър (отиваме малко към северното черноморие) само веднъж съм бил там за диагностика, много трудно се свързва човек с тях, не вдигат телефоните дори и това е другата причина поради, която може би не бих отишъл пак там освен, че не ми е в района. Иначе коли бол, се БМВ-та, Мерцедеси, Аудита ама комуникацията сложна. Останал съм с впечатлението, че малко не познават цените в Бургас :mhihi: и малко ги кичат, ама пък за сметка на това уш хубави части и досега където сме карали коли на изброените места по-горе всичко е било точно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR

Мнение от apexs » 05 Юли 2017, 11:23

Още един + "Tander Service". Само там ходя.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330ci
Мечтае да кара: e92 m3
Детайли за колата: Добра е , но има някои пропуски!

Мнение от shopa_bs » 05 Юли 2017, 11:50

Здравей,
аз ходя само в Crank ( ул. Одрин 17, малко след трапезица е) и съм много доволен.
ASC off -> FUN on

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Юли 2017, 0:05

ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Извън Темата