Механик в Бургас
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Механик в Бургас
Здравейте!
Препоръчайте ми механик в района на Бургас (южното черноморие). Става въпрос за смяна на съединител на М52 и обслужване.
Благодаря!

Препоръчайте ми механик в района на Бургас (южното черноморие). Става въпрос за смяна на съединител на М52 и обслужване.
Благодаря!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Re: Механик в Бургас
За Бургас мой познат си обслужва и евентуално ремонтира колите в сервиза след джъмбо до Дженерас Ауто "Tander Service" се води и уш доволен. Даже едната ми кола, която я купих от него е била същп там, просто не се задържам из Бургас много и си я обслужвам другаде. Служебни и други сме карали във: Фулда-та, които се водят официален сервиз на Ситроен, веднъж карахме една кола там от каското (не беше Ситроен) бяха доста отзевчиви, културни и направиха колата де. Има още едно момче, което може да ти свърша работа ами за съжеление трудно мога да се сдобия с номера му в момента и не съм сигурен дали е на същото място още. Други не изпробвани варианти са Ауто Бокс-а този, които е на излизане от Бургас и имаше някакъв Митко БМВ пак някъде в района на 5-ти километър дето най-вече пипаше БМВ-та. Бош сервиза в Несебър (отиваме малко към северното черноморие) само веднъж съм бил там за диагностика, много трудно се свързва човек с тях, не вдигат телефоните дори и това е другата причина поради, която може би не бих отишъл пак там освен, че не ми е в района. Иначе коли бол, се БМВ-та, Мерцедеси, Аудита ама комуникацията сложна. Останал съм с впечатлението, че малко не познават цените в Бургас
и малко ги кичат, ама пък за сметка на това уш хубави части и досега където сме карали коли на изброените места по-горе всичко е било точно.

- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Още един + "Tander Service". Само там ходя.
- shopa_bs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci
- Мечтае да кара: e92 m3
- Детайли за колата: Добра е , но има някои пропуски!
Здравей,
аз ходя само в Crank ( ул. Одрин 17, малко след трапезица е) и съм много доволен.
аз ходя само в Crank ( ул. Одрин 17, малко след трапезица е) и съм много доволен.
ASC off -> FUN on
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
5 мнения
• Страница 1 от 1