Води ли целуването и галенето на децата до педерастия ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Води ли целуването и галенето на децата до педерастия ..

Мнение от Bogat-Beden » 19 Апр 2019, 23:35

drago_pavlov написа:
Bogat-Beden написа:Аз пък от обективност ще се съглася с клинтан66
С жените, с които съм се държал като с принцеси, се
държат сякаш ме няма на света..
С тези, които само не съм бил(не съм посягал на жена) още имаме някакви отношения, колкото повече тормоз и драма, толкова повече интерес и респект.
За съжаление е така..

Това е така при магазинерки, сервитьорки, фризьорки, маникюристки и т.н.

Не, не
При всички.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Апр 2019, 0:10

alx написа:
saleen написа:То пък един бой :mhihi: :lol: Не знам колко от вас гледаха клипа, но видеото по- скоро беше внушение точно на обратното, че не се отнасят сурово с жените си.

много малко хора всъщност схванаха, че видеото е да не си биеш жената/те. просто темата е толкова барутна, че както и да я поставиш реакцията е негативна.

колко от вас познават отвътре истински арабски семейства? там цари такъв бесен матриархат, че не е истина...

Баси, писах, писах и всичко се изтри. Обичайте си децата и се опитвайте да прекарате повече време с тях. Те след време сами ще решат, какви ще бъдат. Аз лично съм обичал, обичам и пак ще си обичам мойте.

Поздрав за всички родители :OT:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Апр 2019, 10:21

Между мъжа и жената има 6500 генетични разлики от 20 000 гена в генома на човека . Само не ми обяснявайте как някой се раждал :gay: при положение че има всички вторични полови белези . Такъв се става и то много лесно по начин както се приучват кучетата на Павлов при определени дразнители да правят определени действия . Проблема при хора които имат физически отклонения е разбираем от медицинска гледна точка , но при тези които всичко им е нормално педерастията си е придобита наклонност . Както има вегани , пиромани , наркомани , педофили , зоофили, садисти , серийни ,убийци ,изнасилвачи и всякакви други отклонения и наклонности в поведението които човек си селектира и отглежда тайно и не толкова тайно . Така и с педерастията , ако ти растът цици или имаш други патологични отклонения може да мине за наследствено но колко от обратните са такива ? Няма как здрав нормален мъж да стане жена от само себеси , но може да придобие такова поведение и навици принудително - например с галене и целуване , розови роклички , игра с кукли и подобни лиготии
https://theconversation.com/differences ... enes-39490
https://www.weforum.org/agenda/2017/11/ ... and-women/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата