Води ли целуването и галенето на децата до педерастия ...
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Води ли целуването и галенето на децата до педерастия ..
drago_pavlov написа:Bogat-Beden написа:Аз пък от обективност ще се съглася с клинтан66
С жените, с които съм се държал като с принцеси, се
държат сякаш ме няма на света..
С тези, които само не съм бил(не съм посягал на жена) още имаме някакви отношения, колкото повече тормоз и драма, толкова повече интерес и респект.
За съжаление е така..
Това е така при магазинерки, сервитьорки, фризьорки, маникюристки и т.н.
Не, не
При всички.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
alx написа:saleen написа:То пък един бой![]()
Не знам колко от вас гледаха клипа, но видеото по- скоро беше внушение точно на обратното, че не се отнасят сурово с жените си.
много малко хора всъщност схванаха, че видеото е да не си биеш жената/те. просто темата е толкова барутна, че както и да я поставиш реакцията е негативна.
колко от вас познават отвътре истински арабски семейства? там цари такъв бесен матриархат, че не е истина...
Баси, писах, писах и всичко се изтри. Обичайте си децата и се опитвайте да прекарате повече време с тях. Те след време сами ще решат, какви ще бъдат. Аз лично съм обичал, обичам и пак ще си обичам мойте.
Поздрав за всички родители

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Между мъжа и жената има 6500 генетични разлики от 20 000 гена в генома на човека . Само не ми обяснявайте как някой се раждал
при положение че има всички вторични полови белези . Такъв се става и то много лесно по начин както се приучват кучетата на Павлов при определени дразнители да правят определени действия . Проблема при хора които имат физически отклонения е разбираем от медицинска гледна точка , но при тези които всичко им е нормално педерастията си е придобита наклонност . Както има вегани , пиромани , наркомани , педофили , зоофили, садисти , серийни ,убийци ,изнасилвачи и всякакви други отклонения и наклонности в поведението които човек си селектира и отглежда тайно и не толкова тайно . Така и с педерастията , ако ти растът цици или имаш други патологични отклонения може да мине за наследствено но колко от обратните са такива ? Няма как здрав нормален мъж да стане жена от само себеси , но може да придобие такова поведение и навици принудително - например с галене и целуване , розови роклички , игра с кукли и подобни лиготии
https://theconversation.com/differences ... enes-39490
https://www.weforum.org/agenda/2017/11/ ... and-women/

https://theconversation.com/differences ... enes-39490
https://www.weforum.org/agenda/2017/11/ ... and-women/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5