Йонизирана вода
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Йонизирана вода
Имам питане по въпроса. Хвалят йонизираната вода над под път и над път. Информация бол, няма да споделям. В офиса имаме машина и започнах да си пълня по един литър на ден (2х500мл). У дома пия друга вода плюс някоя бира от време на време. След около месец започнах да чувствам някаква странна тежест в бъбреците, все едно съм се стискал цял ден и току що съм "пуснал една вода". Спрях да пия от "йонизираната" и нещата се оправиха. Има ли някакъв срок за пиене на тази вода при условие, че е полезна или има нещо нефелно в нашата машина?
Re: Йонизирана вода
отговори си на въпроса - има ли основна вода естествено в природата? (жокер- тая йонизирана вода е с пх около 9-10... естествената йонизирана вода е около 8 а "нормалната" е неутрална - около 7)...
водата е най- важния елемент за нас. аз лично не бих експериментирал с нещо дето го няма естествено в природата.
водата е най- важния елемент за нас. аз лично не бих експериментирал с нещо дето го няма естествено в природата.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз затова си кютам на филтрираната . Естествено минерализирана , само пречистена колкото е възможно от тинята и химикалите . Ph неутрално , верих го като сложих системата . В тия машини за йонизиране има патрон с минерали , възможно е това да не му понася на колегата или бирата да дава някаква бинарна смес с йонизираната вода .
В темата за писах за тия машини , специално за кангена имам малко проби но не ми допадна . Самата вода е безвкусна и леко блудкава .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Нещо за тези Канген машините. Много нашумяха напоследък, алкална вода, не знам си каква друга, раковите клетки спира, по-бързо възстановява, може да си прави пх от 2.5 до 12.5 мисля, куп неща.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пих такава оня ден. Не, че ми трябва, ма друга нямаха 
Да чакаш на вода или храна сама по себе си да ти промени хомеостазата е меко казано смешно.

Да чакаш на вода или храна сама по себе си да ти промени хомеостазата е меко казано смешно.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами малко като приказка звучи да.
Джордане, ти в каква тема си писал?
Това видео е интересно, пуснете си го на скорост х2, чува се идеално( то свикнах всички така да ги слушам, че да пестят време
)и вътре за доста неща се споменават способностите на тия машини, особено при дългосрочно ползване. Въпросът ми е също и дали нещо не биха могли да вредят, а момчето лично го познавам, изглежда свестен и на живо, навсякъде ходи с тия води наистина, а далеч не му е това бизнеса. Като цяло води доста целесъобразен начин на живот.
https://youtu.be/7UXE7MOHyR8
Джордане, ти в каква тема си писал?
Това видео е интересно, пуснете си го на скорост х2, чува се идеално( то свикнах всички така да ги слушам, че да пестят време

https://youtu.be/7UXE7MOHyR8
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Имаше тема за пречистватели на вода , там съм писал .
хомеостазата ....променя се и още как , особено с тези води които са осмотирани както при кангена и нямат минерализация на практика са дейонизирани . За да се нормализират трябва да се минерализират допълнително . Всяка чаша такава дейонизирана вода нарушава електролитния баланс тъй като разтваря прекомерно соли на Nа повече от нормалната чешмянка . Получава се оток на мозъка и прекомерна хидратация на клетките наречена водна интоксикация . Има не рядко случаи на смърт при приемане на големи количества вода от порядъка на 5 литра и нагоре за кратко време .
хомеостазата ....променя се и още как , особено с тези води които са осмотирани както при кангена и нямат минерализация на практика са дейонизирани . За да се нормализират трябва да се минерализират допълнително . Всяка чаша такава дейонизирана вода нарушава електролитния баланс тъй като разтваря прекомерно соли на Nа повече от нормалната чешмянка . Получава се оток на мозъка и прекомерна хидратация на клетките наречена водна интоксикация . Има не рядко случаи на смърт при приемане на големи количества вода от порядъка на 5 литра и нагоре за кратко време .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тук говорим за прием на субстанции, които са вече токсични в тази си доза.
Ако някой яде лимони за да се алкализира или пие вода с малко по-високо РН от нормалното разчитайки да повлияе това няма да стане. Да не говорим за хапчета алкален и др. подобни.
Аз наскоро смених каната за вода с Бърки. Може би златния стандарт в тия уреди.
Ако някой яде лимони за да се алкализира или пие вода с малко по-високо РН от нормалното разчитайки да повлияе това няма да стане. Да не говорим за хапчета алкален и др. подобни.
Аз наскоро смених каната за вода с Бърки. Може би златния стандарт в тия уреди.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Когато човек има прекомерна загуба на течности той изхвърля и голямо количество соли , баланса трябва да се възстанови с таблетки или голямо количество минерална вода най бързо . При спортисти или в прекомерно горещо време например . Няма смисъл обаче да се натоварват бъбреците и организма изобщо с големи количества вода при положение че загубата на минерали може да се компенсира по елегантно. Това според мен е единственото приложение на подобни методи , в ежедневието на нормален средностатистически човек не е необходимо да прави нищо допълнително освен да пие нормалното количество вода на ден 2.5-3.5 литра и да хвърля едно око на цвета на урината . Тъмната и ненормално малко количество урина е един от първите показатели за дехидратацията . 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Абе то и аз си дъня от аквафора каните и откривам осезаема разлика във вкуса на чешмяната вода, а нашата се води хубава дори. От там като минат някакви седмици и филтъра не е сменен, почвам да усещам разлика и във вече филтрираната вода. Бум, я дай линк към тия Бърки да им хвърля едно око.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1