Как се оправя?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Как се оправя?
одраскано стъкло как се оправя?или да се смени с ново.като гледам всякакви пасти и мазила за бои,защо да не може дасе замаскира и това?

8.32
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
стъклото е много твърдо- "оправянето" става като се смъкне достатъчно материал около вдлъбнатината на драскотината че да се изравни със повърхноста около нея.
проблема е както казах че стъклото е много твърдо и не мисля че някои полира автомобилни стъкла. поне аз не знам.
проблема е както казах че стъклото е много твърдо и не мисля че някои полира автомобилни стъкла. поне аз не знам.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Не знам кой и къде и дали въобще някой прави такова нещо в БГ, но съм виждал поправяно стъкло - прави се като се смъква част от материала и пукнатината се запълва със прозрачно смолисто вещество, после се полира. Много трудно може да познаеш, че е имало нещо там.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ВС Телешоп предлага препарат за възстановяване на автостъкла - продава се в комплект с уникална полираща машина, КосмоДиск и наколенките на Д-р Ливайн. Цената е само 149.99лв + опаковка и доставка. Към него като подарък ще получите неповторимия уред за отслабване, с който отслабвате докато стойте пред телевизора или на бюрото. И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО АКО СЕ ОБАДИТЕ ДО 10МИН. щЕ ПОЛУЧИТЕ 20% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Благодаря ви все пак мом4ета.а така ми се иска6е да има не6то такова
,но ни6то няма да гледам през това стъкло
или 6е го държа свалено 

8.32
8 мнения
• Страница 1 от 1