Колко от Вас ще загасят тази вечер осветлението за 1 час?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще се включите ли в инициативата 1 час на тъмно?

Не, защото не виждам смисъл
46
52%
Да, защото целта е не толкова спестяване на енергия, а жеста на солидарност
43
48%

Общо гласове : 89
ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Колко от Вас ще загасят тази вечер осветлението за 1 час?

Мнение от Vasko » 28 Мар 2009, 21:00

Здравейте колеги,
Повод за поредната анкета е,че по всички медии се тръби за този ''час на Земята'' и постоянно повтарят колко градове по света и 29 и от България щели да се включат в инициативата и на 28-ми вечерта от 20.30 до 21.30 в знак на съпричастие към проблемите и затоплянето на климата на Земята ще загасят осветлението си ... Лично аз няма да го направя -няма да загася осветлението си -и без това ние българите отдавна си стоим на тъмно пък и с този един час едва ли ще се спести кой знае колко електроенергия. По-скоро в този жест аз виждам отново желание на управляващите да замажат очите на избирателите,защото наближават избори ... Някой ще ме опонират, че това е жест,да но трябва да се гледа и ползата от него,а в случая няма никаква. Аз дори и да загася осветлението в къщи и много мой сънародници , ако някои големи обекти като МОЛ-ове и т.н. не го направят какъв е смисъла от цялата инициатива. Просто поредната гавра на управляващите с народните маси както подобните от рода Вип брадъри и не знам си какво още ..Уж изпращате смс-и пък те с ДДС. Ами като са за благотовирителна кауза какви са тези ДДС-та или и държавата и отделните мобилни оператори трябва да се облагодетелстват на гърба на и без това изтормозеният българин ..
Въобще това си е такава гавра с народа,че... И така лично аз няма да загася нито една лампичка в къщи през този един час. Това е моя начин чрез който изразявам протеста и ми писна да ни правят на балъци и все да ни лъжат, а междувременно някой си правят палати като слънце и вътре използват осветление колкото за половината град ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Колко от Вас ще загасят тази вечер осветлението за 1 час

Мнение от Е.Димитров » 28 Мар 2009, 21:14

sineok_pi4_ написа:Здравейте колеги,
Повод за поредната анкета е,че по всички медии се тръби за този ''час на Земята'' и постоянно повтарят колко градове по света и 29 и от България щели да се включат в инициативата и на 28-ми вечерта от 20.30 до 21.30 в знак на съпричастие към проблемите и затоплянето на климата на Земята ще загасят осветлението си ... Лично аз няма да го направя -няма да загася осветлението си -и без това ние българите отдавна си стоим на тъмно пък и с този един час едва ли ще се спести кой знае колко електроенергия. По-скоро в този жест аз виждам отново желание на управляващите да замажат очите на избирателите,защото наближават избори ... Някой ще ме опонират, че това е жест,да но трябва да се гледа и ползата от него,а в случая няма никаква. Аз дори и да загася осветлението в къщи и много мой сънародници , ако някои големи обекти като МОЛ-ове и т.н. не го направят какъв е смисъла от цялата инициатива. Просто поредната гавра на управляващите с народните маси както подобните от рода Вип брадъри и не знам си какво още ..Уж изпращате смс-и пък те с ДДС. Ами като са за благотовирителна кауза какви са тези ДДС-та или и държавата и отделните мобилни оператори трябва да се облагодетелстват на гърба на и без това изтормозеният българин ..
Въобще това си е такава гавра с народа,че... И така лично аз няма да загася нито една лампичка в къщи през този един час. Това е моя начин чрез който изразявам протеста и ми писна да ни правят на балъци и все да ни лъжат, а междувременно някой си правят палати като слънце и вътре използват осветление колкото за половината град ...

Колега,това въобще няма нищо общо с управляващи и тн.,това е частна инициатива е естествено тука разни зелени партии яхат инициативата за да им се дигне рейтинга,по принцип не е лошо да се загаси електичеството,но не само днес а всеки ден по няколко часа и на монополистите малко да им паднат печалбите а най-добре е да отидем да офисите на монополистите и да ги загасим тях.
Тука в България ,като отидем в гората сред природата нанасяме такива огромни щети ,че цяла година да не си пуснем тока-няма управия

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 28 Мар 2009, 21:16

Необходимо ли е при наличието на тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 12&start=0 да пуснеш и анкета-роман отново ? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 28 Мар 2009, 21:35

гасете лампите от 20:до21:30 сега е 20:29 аз съм ги загасил
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Мар 2009, 21:36

Гаси токааааа гаси , че си лягам .......
It`s party time !

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Мар 2009, 21:40

Evelin Cotsev написа:Гаси токааааа гаси , че си лягам .......

И мойта тва ми пееше до ся :D
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 28 Мар 2009, 22:34

пали тока 4е по4ва ма4а :mhihi:

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Мар 2009, 22:35

Аз не съм гасил....смисъл нулев кат след това потреблението ще е същото...Умишлено излезнах на терата кум 20:30 кум 21:00 пак излизах (живея на 15 етаж и имам видимост над целия град) ми нямаше много угасени лампи....ако има 20% да са угасили пак много е ...

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 28 Мар 2009, 23:47

blacksapphire написа:Необходимо ли е при наличието на тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 12&start=0 да пуснеш и анкета-роман отново ? :roll:

Ама тази не е негова...
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 29 Мар 2009, 0:45

аз няма да го спра, защто 1 час без ток в 21-ви век в много
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 29 Мар 2009, 0:57

аз угасих тока ... щом е за добра кауза....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 29 Мар 2009, 1:29

Бях забравил,ама така или иначе ме нямаше-всичко е било загасено ;)

Иначе да-щях да изгася всичко

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 29 Мар 2009, 6:30

Естесвено че го угасих,но само лампите не и телевизора :) Мото беше само за лампите не е всичко друго ;)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 29 Мар 2009, 8:19

аз не сам го спирал но пак си легнах рано :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 29 Мар 2009, 10:31

dizelboy написа:аз не сам го спирал но пак си легнах рано :mhihi:

толкоз ти акъла на тебе :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата