Колко от Вас ще загасят тази вечер осветлението за 1 час?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колко от Вас ще загасят тази вечер осветлението за 1 час?
Здравейте колеги,
Повод за поредната анкета е,че по всички медии се тръби за този ''час на Земята'' и постоянно повтарят колко градове по света и 29 и от България щели да се включат в инициативата и на 28-ми вечерта от 20.30 до 21.30 в знак на съпричастие към проблемите и затоплянето на климата на Земята ще загасят осветлението си ... Лично аз няма да го направя -няма да загася осветлението си -и без това ние българите отдавна си стоим на тъмно пък и с този един час едва ли ще се спести кой знае колко електроенергия. По-скоро в този жест аз виждам отново желание на управляващите да замажат очите на избирателите,защото наближават избори ... Някой ще ме опонират, че това е жест,да но трябва да се гледа и ползата от него,а в случая няма никаква. Аз дори и да загася осветлението в къщи и много мой сънародници , ако някои големи обекти като МОЛ-ове и т.н. не го направят какъв е смисъла от цялата инициатива. Просто поредната гавра на управляващите с народните маси както подобните от рода Вип брадъри и не знам си какво още ..Уж изпращате смс-и пък те с ДДС. Ами като са за благотовирителна кауза какви са тези ДДС-та или и държавата и отделните мобилни оператори трябва да се облагодетелстват на гърба на и без това изтормозеният българин ..
Въобще това си е такава гавра с народа,че... И така лично аз няма да загася нито една лампичка в къщи през този един час. Това е моя начин чрез който изразявам протеста и ми писна да ни правят на балъци и все да ни лъжат, а междувременно някой си правят палати като слънце и вътре използват осветление колкото за половината град ...
Повод за поредната анкета е,че по всички медии се тръби за този ''час на Земята'' и постоянно повтарят колко градове по света и 29 и от България щели да се включат в инициативата и на 28-ми вечерта от 20.30 до 21.30 в знак на съпричастие към проблемите и затоплянето на климата на Земята ще загасят осветлението си ... Лично аз няма да го направя -няма да загася осветлението си -и без това ние българите отдавна си стоим на тъмно пък и с този един час едва ли ще се спести кой знае колко електроенергия. По-скоро в този жест аз виждам отново желание на управляващите да замажат очите на избирателите,защото наближават избори ... Някой ще ме опонират, че това е жест,да но трябва да се гледа и ползата от него,а в случая няма никаква. Аз дори и да загася осветлението в къщи и много мой сънародници , ако някои големи обекти като МОЛ-ове и т.н. не го направят какъв е смисъла от цялата инициатива. Просто поредната гавра на управляващите с народните маси както подобните от рода Вип брадъри и не знам си какво още ..Уж изпращате смс-и пък те с ДДС. Ами като са за благотовирителна кауза какви са тези ДДС-та или и държавата и отделните мобилни оператори трябва да се облагодетелстват на гърба на и без това изтормозеният българин ..
Въобще това си е такава гавра с народа,че... И така лично аз няма да загася нито една лампичка в къщи през този един час. Това е моя начин чрез който изразявам протеста и ми писна да ни правят на балъци и все да ни лъжат, а междувременно някой си правят палати като слънце и вътре използват осветление колкото за половината град ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Колко от Вас ще загасят тази вечер осветлението за 1 час
sineok_pi4_ написа:Здравейте колеги,
Колега,това въобще няма нищо общо с управляващи и тн.,това е частна инициатива е естествено тука разни зелени партии яхат инициативата за да им се дигне рейтинга,по принцип не е лошо да се загаси електичеството,но не само днес а всеки ден по няколко часа и на монополистите малко да им паднат печалбите а най-добре е да отидем да офисите на монополистите и да ги загасим тях.
Тука в България ,като отидем в гората сред природата нанасяме такива огромни щети ,че цяла година да не си пуснем тока-няма управия
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Необходимо ли е при наличието на тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 12&start=0 да пуснеш и анкета-роман отново ? 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Evelin Cotsev написа:Гаси токааааа гаси , че си лягам .......
И мойта тва ми пееше до ся

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
blacksapphire написа:Необходимо ли е при наличието на тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 12&start=0 да пуснеш и анкета-роман отново ?
Ама тази не е негова...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
dizelboy написа:аз не сам го спирал но пак си легнах рано
толкоз ти акъла на тебе

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2