Кражба на емблеми!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Кражба на емблеми!!!

Мнение от Bobinator » 02 Апр 2009, 19:58

Колеги, все си мислех че краденето на емблеми остана в деветдесетте години на миналия век, когато тези коли бяха все още рядкост и да имаш емблемка беше голяма гордост!? Днес в 12 часа на обяд, като се прибрах да обядвам в къщи някой нагъл мангал ми е гепил не само предната, а и задната емблема :censored: Ако го бях спипал щях доста да му сипя, но интересно ми е дали е някой мангал който утре ще забрави че е гепил тези емблеми и ги е хвърлил в някое мазе, или е някой който ще ги сложи утре на своята кола?
Не знам на вас случвало ли се е такова нещо, но се чувствам като изнасилен и отпред и отзад!!!

Потребител
Аватар
Кара: E36 m44 individual

Мнение от dakata0178 » 02 Апр 2009, 20:50

Колега не се претиснявай не си единствения, ама на мен ми взеха само предната. Идеска си купих една емблема за 25лв. Най-гадното ще е да съм си купил собсвената емблема. Незнам за мангала ама съм срещал в форама: Продавам емблеми 3-4-5 бр. от каде си ги набавят можем само да гадаем. Също така днеска видях 3 бмв-те без предни емблеми :( ако и тая ми я свалят ще слагам кит прискам и край.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 02 Апр 2009, 21:34

Кофти работа колега :confused: аз го минах вече тоя път :twisted: и решението за мен беше 5-6 кинта турски емблеми, крадците са отворени и като видят турски не ги свалят ;)

Потребител
Аватар
Кара: E36 m44 individual

Мнение от dakata0178 » 02 Апр 2009, 21:53

St.Dilov написа:Кофти работа колега :confused: аз го минах вече тоя път :twisted: и решението за мен беше 5-6 кинта турски емблеми, крадците са отворени и като видят турски не ги свалят ;)

хахахаах
Много са печени викаш. А по какво се различават турските от другите :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 02 Апр 2009, 22:00

Нямат го гланца на оригиналните и имат леко ръбче, но за 5-6 кинта имат търговски вид и спя спокойно ;)

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Re: Кражба на емблеми!!!

Мнение от quickshare » 02 Апр 2009, 22:01

Bobinator написа:Колеги, все си мислех че краденето на емблеми остана в деветдесетте години на миналия век, когато тези коли бяха все още рядкост и да имаш емблемка беше голяма гордост!? Днес в 12 часа на обяд, като се прибрах да обядвам в къщи някой нагъл мангал ми е гепил не само предната, а и задната емблема :censored: Ако го бях спипал щях доста да му сипя, но интересно ми е дали е някой мангал който утре ще забрави че е гепил тези емблеми и ги е хвърлил в някое мазе, или е някой който ще ги сложи утре на своята кола?
Не знам на вас случвало ли се е такова нещо, но се чувствам като изнасилен и отпред и отзад!!!

Колега,ша им е*а майката нещастна,боклуци долни.Днес сутринта и на мен са ми свалили и 2-те емблеми от Е90-то :maad: .Сигурно са същите мангали,щото гледам си от Пловдив
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Апр 2009, 22:04

Много са се активизирали. Тука в София напоследък гледам сума ти
Е39/Е46 без огледала. Аз тия дни карам без че мойте два пъти ги
гепят за месец и нещо. Тука до нас ей сега преди 15 мин. бях до
магазина и гледам на едно Е46 дето вчера имаше днес и то няма :evil: :evil: :evil:
Яко се краде :evil: :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bobinator » 02 Апр 2009, 22:42

То затова е най добре като при хан Крум, като ги хванеш да крадат - ръката на асфалта и с гумата яко газ :twisted:
колкото до емблемата - сигурно и аз ще сложа турска за 4.20 днес ходих в един магазин турска работа - личи си отдалече че е от по-различна пластмаса, няма го гланца и т.н. но какво да се прави, ако си сложа оригинална каква ми е гаранцията че утре пак няма да я гепят?
А някой знае ли как стоят нещата с каското, покрива ли емблемите, огледалата, бъбреците щото гледам тези неща доста се крадат?

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 02 Апр 2009, 22:44

Bobinator написа:То затова е най добре като при хан Крум, като ги хванеш да крадат - ръката на асфалта и с гумата яко газ :twisted:
колкото до емблемата - сигурно и аз ще сложа турска за 4.20 днес ходих в един магазин турска работа - личи си отдалече че е от по-различна пластмаса, няма го гланца и т.н. но какво да се прави, ако си сложа оригинална каква ми е гаранцията че утре пак няма да я гепят?
А някой знае ли как стоят нещата с каското, покрива ли емблемите, огледалата, бъбреците щото гледам тези неща доста се крадат?

НЕ!!!
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 02 Апр 2009, 23:33

И на мен ми крадоха две емблеми - на предния капак и на единия таз... обаче пропуснах да пусна тема :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 02 Апр 2009, 23:59

Момчета не се оплаквайте, бачках при едни дето слагаха фолио на Поршета, на едното порше така му бяха махнали емблемата с отверката, че се виждаше от 20метра дупката в капака.. ставаше въпрос за черен Кайен.. супер гадна работа!

Аватар

Мнение от TUZara` » 03 Апр 2009, 0:03

Бах тяхната майка,трябва да хвана един мангал да ми свали мойте предната.Ще ми се да сложа черна карбонче ала бала и не мога я сваля.С отвертка ли как се свалят тия гадове ? Знам,че са на 2 като дюбелчета отзад,ма как се сваля без да се счупят не знам..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 03 Апр 2009, 8:23

Аз осъмнах без капачки на джантите :confused:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 03 Апр 2009, 9:28

Тука при мен в Лозенец да нашата къща спира едно видинско Е39 с М-кова броня, та наблюдавам как капачките на джантите му изчезват оттук-оттам... В тая Турска Тоалетна трябва каручка само да караш и не е гаранция, че няма да ти откраднат коня или да ти нарежат каручката за дръвца....

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 03 Апр 2009, 11:58

Яко се краде и спасение няма. На мен ми взеха единия тас :shock: . Преди време ми откраднаха и сд-то от предишната кола.

Следваща

Назад към Извън Темата