Кражба на емблеми!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кражба на емблеми!!!
Колеги, все си мислех че краденето на емблеми остана в деветдесетте години на миналия век, когато тези коли бяха все още рядкост и да имаш емблемка беше голяма гордост!? Днес в 12 часа на обяд, като се прибрах да обядвам в къщи някой нагъл мангал ми е гепил не само предната, а и задната емблема
Ако го бях спипал щях доста да му сипя, но интересно ми е дали е някой мангал който утре ще забрави че е гепил тези емблеми и ги е хвърлил в някое мазе, или е някой който ще ги сложи утре на своята кола?
Не знам на вас случвало ли се е такова нещо, но се чувствам като изнасилен и отпред и отзад!!!

Не знам на вас случвало ли се е такова нещо, но се чувствам като изнасилен и отпред и отзад!!!
- dakata0178
- Потребител
-
- Кара: E36 m44 individual
Колега не се претиснявай не си единствения, ама на мен ми взеха само предната. Идеска си купих една емблема за 25лв. Най-гадното ще е да съм си купил собсвената емблема. Незнам за мангала ама съм срещал в форама: Продавам емблеми 3-4-5 бр. от каде си ги набавят можем само да гадаем. Също така днеска видях 3 бмв-те без предни емблеми
ако и тая ми я свалят ще слагам кит прискам и край.

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Кофти работа колега
аз го минах вече тоя път
и решението за мен беше 5-6 кинта турски емблеми, крадците са отворени и като видят турски не ги свалят 

- dakata0178
- Потребител
-
- Кара: E36 m44 individual
St.Dilov написа:Кофти работа колегааз го минах вече тоя път
и решението за мен беше 5-6 кинта турски емблеми, крадците са отворени и като видят турски не ги свалят
хахахаах
Много са печени викаш. А по какво се различават турските от другите

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Нямат го гланца на оригиналните и имат леко ръбче, но за 5-6 кинта имат търговски вид и спя спокойно 

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Re: Кражба на емблеми!!!
Bobinator написа:Колеги, все си мислех че краденето на емблеми остана в деветдесетте години на миналия век, когато тези коли бяха все още рядкост и да имаш емблемка беше голяма гордост!? Днес в 12 часа на обяд, като се прибрах да обядвам в къщи някой нагъл мангал ми е гепил не само предната, а и задната емблемаАко го бях спипал щях доста да му сипя, но интересно ми е дали е някой мангал който утре ще забрави че е гепил тези емблеми и ги е хвърлил в някое мазе, или е някой който ще ги сложи утре на своята кола?
Колега,ша им е*а майката нещастна,боклуци долни.Днес сутринта и на мен са ми свалили и 2-те емблеми от Е90-то

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Много са се активизирали. Тука в София напоследък гледам сума ти
Е39/Е46 без огледала. Аз тия дни карам без че мойте два пъти ги
гепят за месец и нещо. Тука до нас ей сега преди 15 мин. бях до
магазина и гледам на едно Е46 дето вчера имаше днес и то няма
Яко се краде

Е39/Е46 без огледала. Аз тия дни карам без че мойте два пъти ги
гепят за месец и нещо. Тука до нас ей сега преди 15 мин. бях до
магазина и гледам на едно Е46 дето вчера имаше днес и то няма

Яко се краде

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

То затова е най добре като при хан Крум, като ги хванеш да крадат - ръката на асфалта и с гумата яко газ
колкото до емблемата - сигурно и аз ще сложа турска за 4.20 днес ходих в един магазин турска работа - личи си отдалече че е от по-различна пластмаса, няма го гланца и т.н. но какво да се прави, ако си сложа оригинална каква ми е гаранцията че утре пак няма да я гепят?
А някой знае ли как стоят нещата с каското, покрива ли емблемите, огледалата, бъбреците щото гледам тези неща доста се крадат?

колкото до емблемата - сигурно и аз ще сложа турска за 4.20 днес ходих в един магазин турска работа - личи си отдалече че е от по-различна пластмаса, няма го гланца и т.н. но какво да се прави, ако си сложа оригинална каква ми е гаранцията че утре пак няма да я гепят?
А някой знае ли как стоят нещата с каското, покрива ли емблемите, огледалата, бъбреците щото гледам тези неща доста се крадат?
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Bobinator написа:То затова е най добре като при хан Крум, като ги хванеш да крадат - ръката на асфалта и с гумата яко газ![]()
НЕ!!!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Аз осъмнах без капачки на джантите 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Тука при мен в Лозенец да нашата къща спира едно видинско Е39 с М-кова броня, та наблюдавам как капачките на джантите му изчезват оттук-оттам... В тая Турска Тоалетна трябва каручка само да караш и не е гаранция, че няма да ти откраднат коня или да ти нарежат каручката за дръвца....
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3