Помощ за мопсче
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Помощ за мопсче
Колеги нуждая се от малко помощ за избор на мопсче-някакви добри развъдници,където продават мопсчета.Адрес,телефон или някаква конкретна информация от хора,които са купували и имат мопсове
Предварително благодаря на всички отзовали се
Предварително благодаря на всички отзовали се

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Re: Помощ за мопсче
http://forum.dog.bg/-f75.html БКК "Мопс"
http://forum.dog.bg/-t22208.html Легитимни развъдници в България и в чужбина
Един съвет от мен - не си купувай куче от зоомагазин
http://forum.dog.bg/-t22208.html Легитимни развъдници в България и в чужбина
Един съвет от мен - не си купувай куче от зоомагазин
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring

човек тряя си..незнам, по добре и вземи
шар пей

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Или най добре Пит Бул после ще го дресираш правилно и си ти,хубавото на Пит-а е че може да си играеш с него без да те естрах,че ще умре или ще го убиеш без да искаш

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Вярно, че я има тази възможностScott написа:Или най добре Пит Бул после ще го дресираш правилно и си ти,хубавото на Пит-а е че може да си играеш с него без да те естрах,че ще умре или ще го убиеш без да искаш![]()
![]()
![]()

Като ще предлагаме кучета да кажа и аз - ротвайлер. Имах такова и мога да ти кажа, че това куче е невероятно само че ако ти е първо куче или път го купуваш за жена, не е добър избор

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Разходи 2-3 мопса покрай блока и ще си харесаш някой. Важно е да попаднеш на читаво
ако не на читаво, поне на най читавото от нечеитавите 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Приятелката ми иска мопс и нищо друго-така че варианта с други "модели"
отпада.Питам ви защото знам че са много капризни и трудно се намират читави екземпляри

Марто, кажи и на приятелката ти, в случай, че случайно му паднат очите на мопса да има готовност да му ги намести. Имам приятел ветеринар, казвал ми е много лоши работи за тази порода. Много лоши...
От приятел ветеринар знам, че Мопс с родословно дърво и добри качества е към 1300 Евро, а "обикновен" мешан по български е към 1000 - 1300 лева, дано да намериш хубаво кученце за приемлива цена. Та, не знам,... Е, не е никак лошо кученцето. Симпатично животинче е, самата порода е кръстоска от няколко вида други дребни и особени кучета, демек, "специална селекция" глезльовци.
На ул.Оборище в София много възрастни дами водят по един такъв любимец.
Да караш Peugeot е страст!
То всичко много хубаво,ама какво куче е това,че като го потупаш по врата ей така,че е направило нещо "като хората" да му изпаднат очите! 

Eva* написа:От приятел ветеринар знам, че Мопс с родословно дърво и добри качества е към 1300 Евро, а "обикновен" мешан по български е към 1000 - 1300 лева, дано да намериш хубаво кученце за приемлива цена. Та, не знам,... Е, не е никак лошо кученцето. Симпатично животинче е, самата порода е кръстоска от няколко вида други дребни и особени кучета, демек, "специална селекция" глезльовци.
ега не дам толко пари за тоя бълхарник.
Светла Конова-гр.София- http://www.kingonaleash.com/ 0898568404
Моя хубавец го взех от нея за 500 евро с родословвие (и двамата му родители са някакви неколкократни шампиони). Горещо я препоръчвам Конова, няма такъв професионалист. Моя си го гледаме вече година и три месеца, няма такъв смях с него.
При ВСИЧКИ положения не си взимай мопс от магазин за дом. любимци, щото ще купиш всичко, но не и истински мопс!
Моя хубавец го взех от нея за 500 евро с родословвие (и двамата му родители са някакви неколкократни шампиони). Горещо я препоръчвам Конова, няма такъв професионалист. Моя си го гледаме вече година и три месеца, няма такъв смях с него.
При ВСИЧКИ положения не си взимай мопс от магазин за дом. любимци, щото ще купиш всичко, но не и истински мопс!
Пич посъветвай твоята приятелка преди да си купи това нещо набедено за куче да прочете
малко характеристики за модела мопс и тогава да си прецени дали иска едно сополиво болно от синозит по рождение с малко дефекти в задните краченца и още един вагон все екстри за модела . който мисля че по специално трябва да се запознаете вие
малко характеристики за модела мопс и тогава да си прецени дали иска едно сополиво болно от синозит по рождение с малко дефекти в задните краченца и още един вагон все екстри за модела . който мисля че по специално трябва да се запознаете вие
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

denko написа:Пич посъветвай твоята приятелка преди да си купи това нещо набедено за куче да прочете
Ти имал ли си истински мопс или само си чешеш пръстите?
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2