Помощ за мопсче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Помощ за мопсче

Мнение от ///M_Martin » 22 Окт 2009, 18:34

Колеги нуждая се от малко помощ за избор на мопсче-някакви добри развъдници,където продават мопсчета.Адрес,телефон или някаква конкретна информация от хора,които са купували и имат мопсове
Предварително благодаря на всички отзовали се ;)

Любимец на Кралицата
Аватар

Re: Помощ за мопсче

Мнение от ///M_Martin » 22 Окт 2009, 23:20

:roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 22 Окт 2009, 23:30

http://forum.dog.bg/-f75.html БКК "Мопс"
http://forum.dog.bg/-t22208.html Легитимни развъдници в България и в чужбина
Един съвет от мен - не си купувай куче от зоомагазин

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Окт 2009, 23:43

Изображение
човек тряя си..незнам, по добре и вземи

шар пей
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 23 Окт 2009, 0:22

Или най добре Пит Бул после ще го дресираш правилно и си ти,хубавото на Пит-а е че може да си играеш с него без да те естрах,че ще умре или ще го убиеш без да искаш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 23 Окт 2009, 0:29

Scott написа:Или най добре Пит Бул после ще го дресираш правилно и си ти,хубавото на Пит-а е че може да си играеш с него без да те естрах,че ще умре или ще го убиеш без да искаш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вярно, че я има тази възможност :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Като ще предлагаме кучета да кажа и аз - ротвайлер. Имах такова и мога да ти кажа, че това куче е невероятно само че ако ти е първо куче или път го купуваш за жена, не е добър избор ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 23 Окт 2009, 0:33

Разходи 2-3 мопса покрай блока и ще си харесаш някой. Важно е да попаднеш на читаво :lol: :lol: :lol: ако не на читаво, поне на най читавото от нечеитавите :mhihi:
Изображение
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 23 Окт 2009, 22:11

Приятелката ми иска мопс и нищо друго-така че варианта с други "модели" :mhihi: отпада.Питам ви защото знам че са много капризни и трудно се намират читави екземпляри

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 23 Окт 2009, 22:16

Марто, кажи и на приятелката ти, в случай, че случайно му паднат очите на мопса да има готовност да му ги намести. Имам приятел ветеринар, казвал ми е много лоши работи за тази порода. Много лоши...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Окт 2009, 0:00

От приятел ветеринар знам, че Мопс с родословно дърво и добри качества е към 1300 Евро, а "обикновен" мешан по български е към 1000 - 1300 лева, дано да намериш хубаво кученце за приемлива цена. Та, не знам,... Е, не е никак лошо кученцето. Симпатично животинче е, самата порода е кръстоска от няколко вида други дребни и особени кучета, демек, "специална селекция" глезльовци.
На ул.Оборище в София много възрастни дами водят по един такъв любимец.
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 24 Окт 2009, 11:21

То всичко много хубаво,ама какво куче е това,че като го потупаш по врата ей така,че е направило нещо "като хората" да му изпаднат очите! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 24 Окт 2009, 12:00

Eva* написа:От приятел ветеринар знам, че Мопс с родословно дърво и добри качества е към 1300 Евро, а "обикновен" мешан по български е към 1000 - 1300 лева, дано да намериш хубаво кученце за приемлива цена. Та, не знам,... Е, не е никак лошо кученцето. Симпатично животинче е, самата порода е кръстоска от няколко вида други дребни и особени кучета, демек, "специална селекция" глезльовци.
На ул.Оборище в София много възрастни дами водят по един такъв любимец.

ега не дам толко пари за тоя бълхарник.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 24 Окт 2009, 12:57

Светла Конова-гр.София- http://www.kingonaleash.com/ 0898568404

Моя хубавец го взех от нея за 500 евро с родословвие (и двамата му родители са някакви неколкократни шампиони). Горещо я препоръчвам Конова, няма такъв професионалист. Моя си го гледаме вече година и три месеца, няма такъв смях с него.

При ВСИЧКИ положения не си взимай мопс от магазин за дом. любимци, щото ще купиш всичко, но не и истински мопс!

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 24 Окт 2009, 13:15

Пич посъветвай твоята приятелка преди да си купи това нещо набедено за куче да прочете
малко характеристики за модела мопс и тогава да си прецени дали иска едно сополиво болно от синозит по рождение с малко дефекти в задните краченца и още един вагон все екстри за модела . който мисля че по специално трябва да се запознаете вие
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 24 Окт 2009, 14:14

denko написа:Пич посъветвай твоята приятелка преди да си купи това нещо набедено за куче да прочете
малко характеристики за модела мопс и тогава да си прецени дали иска едно сополиво болно от синозит по рождение с малко дефекти в задните краченца и още един вагон все екстри за модела . който мисля че по специално трябва да се запознаете вие

Ти имал ли си истински мопс или само си чешеш пръстите?

Следваща

Назад към Извън Темата