И отново за Маляките..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

И отново за Маляките..

Мнение от uricatoli » 04 Ное 2010, 23:26

Ей колеги.. Няма по гадно нещо от тия.. честно ви казвам.. :bang:
Та случката е следната.. вчера бях в Солун.. трябваше да взема една кола да я карам на сервиз в БГ.. и какво става.. Вечерта понеже спим в централен квартал на Солун и посмъртно не можем да намерим къде да се спре.. и затова спряхме както всички правят зад някой точно пред блока ни и сложихме номера за връзка с нас на предния прозорец.. И на сутринта ставам и слизам към колата и какво да видя.. седят 3ма полицаи и тъкмо гледат как ще я товарят на платформа, като вече предвидливо са смъкнали предния регистрационен номер на моята кола.. веднага почнах аз да питам какво става.. И те почват да ми обясняват как може да спра така и да запуша някаква дама която трябвало да пътува.. е викам добре защо всички са спрели и отделно има номер на предния прозорец защо нито дамата нито кой да е се е обадил ами щяха да качат колата и да я закарат някъде където и ние не знаем.. И оня почва.. това нас не ни влиза в работата.. глобата ви е 40е отидете еди си къде и до 10 дена ако я платите ще се плати само 1/2 от тях.. демек 20.. и ще си вземем номерата..
И така.. палим веднага колата.. газ към мястото където ни обясниха.. И там излиза че ситуацията е следната.. трябва да си смъкнем задния номер.. да го дадем, както и книжката на шофьора + платената глоба.. и чак след 10 дни ще си вземем всичко.. Е викам нали трябва да пътуваме как ще стане.. И полицая вика: такъв е правилника, ще ви издам една бележка какво сме ви конфискували и няма да имате проблеми с нея да минете границата..
Всичко както казаха.. дадохме каквото трябва.. дадоха ни бележките.. и тръгвам.. стигам аз на границата минавам Българската и тея ми викат къде са ти номерата.. викам взеха ги така и така.. дадоха ми тази бележка и трябва след 10 дена да си ги взема.. И Българския граничар вика добре.. само чакай да питаме Гръцкия колега.. Отиваме при него даваме бележките.. Оня гледа гледа вика чакайте малко.. отиде вътре в митницата.. След 5 мин се връща сочи ми паркинга и ми вика: "10 дена там" викам защо.. оня нито дума а само се обърна и замина.. Оставих колата и какво.. трябваше да се прибирам на стоп от Границата до София понеже нямаше грам превоз.. И след 10 дена пак надолу да вземам номера и документи..

Та въпроса ми е.. те като дойдат тук нямат проблеми а ние берем там само главоболия.. Е платих си глобата.. е кажете ми ако си отишъл за 1 час работа без грам да знаеш нещо там.. и ти смъкнат номерата какво правим? спиш в колата? Мисля че е малко тъпо..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: И отново за Маляките..

Мнение от bum_bum » 04 Ное 2010, 23:31

Има и по-зле, аз 2 години имах апартамент там в Аспровалта и платих тотал към 11 000 евро такси, данъци, адвокати, прехвърляния и т.н.. даже сега се съдим там с маляшката община за едни 6400 евра, дето искат да плащам. Вече втора година се влачи делото и няма изгледи да е скоро :dunno:
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 04 Ное 2010, 23:32

направи им мръсно и на тях-паркираш и си взимаш номерата с теб и право под възглавницата :mrgreen:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Ное 2010, 23:36

uricatoli написа:
Та въпроса ми е.. те като дойдат тук нямат проблеми а ние берем там само главоболия.. Е платих си глобата.. е кажете ми ако си отишъл за 1 час работа без грам да знаеш нещо там.. и ти смъкнат номерата какво правим? спиш в колата? Мисля че е малко тъпо..

Начи... не, че харесвам сащ толкова и искам там да си прекарам живота, ма там най-вероятно щяха да те предупредят полицайте или пък щеше да си намериш паркинг(абстрахирайки се от т'ва, че щяха да ти се обадят...)
Колкото до гърците - на тях положението ще им е розово скоро и немците ще си ги еб..., та сега искат от глоби да вземат. Иначе силна държава, обаче полицайте плюнчовци, прекалено си вярват(въпреки, че верно държавата ги защитава де).

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Ное 2010, 23:47

аз знам следното....! в отношенията между отделните държави има принцип на реципрочност!! квото те на нас -тва и ние на тях!
знам ,че е гаменско и не е правилно и не трябва да го напиша, но като се върна от някъде и там са ме тормозили и аз тормозя....! тва е! трябва и те като дойдат тука да им натиримбачат архидията и да се научат на простият физически закон ,че на всяко действие има противодействие....! и като идат в консулството да им кажат/ ми сори,ма и от другата страна идват същите оплаквания.

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 04 Ное 2010, 23:50

SKISA написа:аз знам следното....! в отношенията между отделните държави има принцип на реципрочност!! квото те на нас -тва и ние на тях!
знам ,че е гаменско и не е правилно и не трябва да го напиша, но като се върна от някъде и там са ме тормозили и аз тормозя....! тва е! трябва и те като дойдат тука да им натиримбачат архидията и да се научат на простият физически закон ,че на всяко действие има противодействие....! и като идат в консулството да им кажат/ ми сори,ма и от другата страна идват същите оплаквания.

Да бе ама нашия на митницата.. му викам нещо оня вдига рамене и слуша Гърчелято.. е егати и гъ*олизците дето сме.. :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Ное 2010, 23:55

То противодействие има, обаче ние не противодействаме, незнайно защо. Що протестираха на нашата граница? Щото на турската боли гърчулярис мързеливус отзадикус хемороидикус. Те добре протестираха, нали са много законни - 'що биха наши, дето искаха да си бацат?! Или законите са за надутите гъзари с многото антична история и огромният мързел сега??? Лайнян народ са според мен, нападайте ме ако искате...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Ное 2010, 23:58

бе той грънката може и да рипне! ма може и да не се появи.....!
аз говоря по принцип за които и да са....! гърци,мърци,австрийци и секви.....

ти прочети джеза в последният топ гиър как ги кълне....!!! :mhihi: ще ти ареса....
зоофилия,козички.... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Ное 2010, 9:57

Долни съединители както съм го казал отдавна!...
Що трябва да звъни неква дебелогъзеста мазна гъркиня на телефона на джама, щом като може да направи мръсно на не-грък?! :dummy:
Що трябва да влиза в положение гърчоляшкия катаджия - голям праз, че трябва да изгубиш няколко дни и няколкостотин км, за да си вземеш номера! :dummy:
Тея лайнари са били една от люлките на човешката цивилизация - сега обаче са се запътили към развитите папуаско-талибански общества :no:

ПС Ма тихо да не чуят сърбежите, че квито са гОмна - не само предния номер, ми и 4-те гуми и двигателя ше почнат да свалят на българи :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 08 Ное 2010, 10:02

SKISA написа:аз знам следното....! в отношенията между отделните държави има принцип на реципрочност!! квото те на нас -тва и ние на тях!

Ами точно там е проблема , че го няма това противодействие. В Гърция като минеш на червено примерно, ще те олепят 400 Евро и нема мърдане докато не ги платиш. Ако грък мине на червено - пишат го неправилно паркирал и глобата е 40 Евро, тая информация я знам от първо лице, така че е достоверна :mhihi: А тука какво става - и ние да прегрешиме и грък да сгафи нещо, тарифата на наще КАТаджии си е все 20 лева :mhihi: Ми не е честно егати :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 08 Ное 2010, 12:31

добре де верно,ако си сваля номерата сам вечерта какво ще ми направят маляките?едно епимено на оная работа :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Ное 2010, 16:34

Ще дигнат с паяка, кво друго.
Изображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 08 Ное 2010, 16:36

bum_bum написа:Ще дигнат с паяка, кво друго.

а там е много по-солено отколкото да ти пишат за неправилно спиране..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Ное 2010, 16:40

Бе сека държава си има закони,ти земи занеси една бутилка ракия в йордания и ако не те утрепат с камъни и то официално-те па на,после реви че у българия си пиеш сека вечер ракията и нема реципрочност с наще закони

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 08 Ное 2010, 16:58

Как бързо и тактично подмина момента със запушването. Не е истина как гледаш само от собствената си камбанария.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Следваща

Назад към Извън Темата