И отново за Маляките..
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
И отново за Маляките..
Ей колеги.. Няма по гадно нещо от тия.. честно ви казвам..
Та случката е следната.. вчера бях в Солун.. трябваше да взема една кола да я карам на сервиз в БГ.. и какво става.. Вечерта понеже спим в централен квартал на Солун и посмъртно не можем да намерим къде да се спре.. и затова спряхме както всички правят зад някой точно пред блока ни и сложихме номера за връзка с нас на предния прозорец.. И на сутринта ставам и слизам към колата и какво да видя.. седят 3ма полицаи и тъкмо гледат как ще я товарят на платформа, като вече предвидливо са смъкнали предния регистрационен номер на моята кола.. веднага почнах аз да питам какво става.. И те почват да ми обясняват как може да спра така и да запуша някаква дама която трябвало да пътува.. е викам добре защо всички са спрели и отделно има номер на предния прозорец защо нито дамата нито кой да е се е обадил ами щяха да качат колата и да я закарат някъде където и ние не знаем.. И оня почва.. това нас не ни влиза в работата.. глобата ви е 40е отидете еди си къде и до 10 дена ако я платите ще се плати само 1/2 от тях.. демек 20.. и ще си вземем номерата..
И така.. палим веднага колата.. газ към мястото където ни обясниха.. И там излиза че ситуацията е следната.. трябва да си смъкнем задния номер.. да го дадем, както и книжката на шофьора + платената глоба.. и чак след 10 дни ще си вземем всичко.. Е викам нали трябва да пътуваме как ще стане.. И полицая вика: такъв е правилника, ще ви издам една бележка какво сме ви конфискували и няма да имате проблеми с нея да минете границата..
Всичко както казаха.. дадохме каквото трябва.. дадоха ни бележките.. и тръгвам.. стигам аз на границата минавам Българската и тея ми викат къде са ти номерата.. викам взеха ги така и така.. дадоха ми тази бележка и трябва след 10 дена да си ги взема.. И Българския граничар вика добре.. само чакай да питаме Гръцкия колега.. Отиваме при него даваме бележките.. Оня гледа гледа вика чакайте малко.. отиде вътре в митницата.. След 5 мин се връща сочи ми паркинга и ми вика: "10 дена там" викам защо.. оня нито дума а само се обърна и замина.. Оставих колата и какво.. трябваше да се прибирам на стоп от Границата до София понеже нямаше грам превоз.. И след 10 дена пак надолу да вземам номера и документи..
Та въпроса ми е.. те като дойдат тук нямат проблеми а ние берем там само главоболия.. Е платих си глобата.. е кажете ми ако си отишъл за 1 час работа без грам да знаеш нещо там.. и ти смъкнат номерата какво правим? спиш в колата? Мисля че е малко тъпо..

Та случката е следната.. вчера бях в Солун.. трябваше да взема една кола да я карам на сервиз в БГ.. и какво става.. Вечерта понеже спим в централен квартал на Солун и посмъртно не можем да намерим къде да се спре.. и затова спряхме както всички правят зад някой точно пред блока ни и сложихме номера за връзка с нас на предния прозорец.. И на сутринта ставам и слизам към колата и какво да видя.. седят 3ма полицаи и тъкмо гледат как ще я товарят на платформа, като вече предвидливо са смъкнали предния регистрационен номер на моята кола.. веднага почнах аз да питам какво става.. И те почват да ми обясняват как може да спра така и да запуша някаква дама която трябвало да пътува.. е викам добре защо всички са спрели и отделно има номер на предния прозорец защо нито дамата нито кой да е се е обадил ами щяха да качат колата и да я закарат някъде където и ние не знаем.. И оня почва.. това нас не ни влиза в работата.. глобата ви е 40е отидете еди си къде и до 10 дена ако я платите ще се плати само 1/2 от тях.. демек 20.. и ще си вземем номерата..
И така.. палим веднага колата.. газ към мястото където ни обясниха.. И там излиза че ситуацията е следната.. трябва да си смъкнем задния номер.. да го дадем, както и книжката на шофьора + платената глоба.. и чак след 10 дни ще си вземем всичко.. Е викам нали трябва да пътуваме как ще стане.. И полицая вика: такъв е правилника, ще ви издам една бележка какво сме ви конфискували и няма да имате проблеми с нея да минете границата..
Всичко както казаха.. дадохме каквото трябва.. дадоха ни бележките.. и тръгвам.. стигам аз на границата минавам Българската и тея ми викат къде са ти номерата.. викам взеха ги така и така.. дадоха ми тази бележка и трябва след 10 дена да си ги взема.. И Българския граничар вика добре.. само чакай да питаме Гръцкия колега.. Отиваме при него даваме бележките.. Оня гледа гледа вика чакайте малко.. отиде вътре в митницата.. След 5 мин се връща сочи ми паркинга и ми вика: "10 дена там" викам защо.. оня нито дума а само се обърна и замина.. Оставих колата и какво.. трябваше да се прибирам на стоп от Границата до София понеже нямаше грам превоз.. И след 10 дена пак надолу да вземам номера и документи..
Та въпроса ми е.. те като дойдат тук нямат проблеми а ние берем там само главоболия.. Е платих си глобата.. е кажете ми ако си отишъл за 1 час работа без грам да знаеш нещо там.. и ти смъкнат номерата какво правим? спиш в колата? Мисля че е малко тъпо..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: И отново за Маляките..
Има и по-зле, аз 2 години имах апартамент там в Аспровалта и платих тотал към 11 000 евро такси, данъци, адвокати, прехвърляния и т.н.. даже сега се съдим там с маляшката община за едни 6400 евра, дето искат да плащам. Вече втора година се влачи делото и няма изгледи да е скоро 

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
направи им мръсно и на тях-паркираш и си взимаш номерата с теб и право под възглавницата 

uricatoli написа:
Начи... не, че харесвам сащ толкова и искам там да си прекарам живота, ма там най-вероятно щяха да те предупредят полицайте или пък щеше да си намериш паркинг(абстрахирайки се от т'ва, че щяха да ти се обадят...)
Колкото до гърците - на тях положението ще им е розово скоро и немците ще си ги еб..., та сега искат от глоби да вземат. Иначе силна държава, обаче полицайте плюнчовци, прекалено си вярват(въпреки, че верно държавата ги защитава де).
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз знам следното....! в отношенията между отделните държави има принцип на реципрочност!! квото те на нас -тва и ние на тях!
знам ,че е гаменско и не е правилно и не трябва да го напиша, но като се върна от някъде и там са ме тормозили и аз тормозя....! тва е! трябва и те като дойдат тука да им натиримбачат архидията и да се научат на простият физически закон ,че на всяко действие има противодействие....! и като идат в консулството да им кажат/ ми сори,ма и от другата страна идват същите оплаквания.
знам ,че е гаменско и не е правилно и не трябва да го напиша, но като се върна от някъде и там са ме тормозили и аз тормозя....! тва е! трябва и те като дойдат тука да им натиримбачат архидията и да се научат на простият физически закон ,че на всяко действие има противодействие....! и като идат в консулството да им кажат/ ми сори,ма и от другата страна идват същите оплаквания.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
SKISA написа:аз знам следното....! в отношенията между отделните държави има принцип на реципрочност!! квото те на нас -тва и ние на тях!
Да бе ама нашия на митницата.. му викам нещо оня вдига рамене и слуша Гърчелято.. е егати и гъ*олизците дето сме..

То противодействие има, обаче ние не противодействаме, незнайно защо. Що протестираха на нашата граница? Щото на турската боли гърчулярис мързеливус отзадикус хемороидикус. Те добре протестираха, нали са много законни - 'що биха наши, дето искаха да си бацат?! Или законите са за надутите гъзари с многото антична история и огромният мързел сега??? Лайнян народ са според мен, нападайте ме ако искате...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе той грънката може и да рипне! ма може и да не се появи.....!
аз говоря по принцип за които и да са....! гърци,мърци,австрийци и секви.....
ти прочети джеза в последният топ гиър как ги кълне....!!!
ще ти ареса....
зоофилия,козички....
аз говоря по принцип за които и да са....! гърци,мърци,австрийци и секви.....
ти прочети джеза в последният топ гиър как ги кълне....!!!

зоофилия,козички....

Долни съединители както съм го казал отдавна!...
Що трябва да звъни неква дебелогъзеста мазна гъркиня на телефона на джама, щом като може да направи мръсно на не-грък?!
Що трябва да влиза в положение гърчоляшкия катаджия - голям праз, че трябва да изгубиш няколко дни и няколкостотин км, за да си вземеш номера!
Тея лайнари са били една от люлките на човешката цивилизация - сега обаче са се запътили към развитите папуаско-талибански общества
ПС Ма тихо да не чуят сърбежите, че квито са гОмна - не само предния номер, ми и 4-те гуми и двигателя ше почнат да свалят на българи
Що трябва да звъни неква дебелогъзеста мазна гъркиня на телефона на джама, щом като може да направи мръсно на не-грък?!

Що трябва да влиза в положение гърчоляшкия катаджия - голям праз, че трябва да изгубиш няколко дни и няколкостотин км, за да си вземеш номера!

Тея лайнари са били една от люлките на човешката цивилизация - сега обаче са се запътили към развитите папуаско-талибански общества

ПС Ма тихо да не чуят сърбежите, че квито са гОмна - не само предния номер, ми и 4-те гуми и двигателя ше почнат да свалят на българи

SKISA написа:аз знам следното....! в отношенията между отделните държави има принцип на реципрочност!! квото те на нас -тва и ние на тях!
Ами точно там е проблема , че го няма това противодействие. В Гърция като минеш на червено примерно, ще те олепят 400 Евро и нема мърдане докато не ги платиш. Ако грък мине на червено - пишат го неправилно паркирал и глобата е 40 Евро, тая информация я знам от първо лице, така че е достоверна

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
добре де верно,ако си сваля номерата сам вечерта какво ще ми направят маляките?едно епимено на оная работа 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
bum_bum написа:Ще дигнат с паяка, кво друго.
а там е много по-солено отколкото да ти пишат за неправилно спиране..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе сека държава си има закони,ти земи занеси една бутилка ракия в йордания и ако не те утрепат с камъни и то официално-те па на,после реви че у българия си пиеш сека вечер ракията и нема реципрочност с наще закони
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Как бързо и тактично подмина момента със запушването. Не е истина как гледаш само от собствената си камбанария.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3