Въпрос за регистрационни номера ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Въпрос за регистрационни номера ?

Мнение от QaQa Roqnov » 01 Май 2011, 22:37

Има ли автомобили и възможно ли е да има коли с еднакви регистрационни номера? Като например: BMW с номер СА0000СВ и FIAT пак с СА0000СВ? Въпроса ми е, понеже днес един катаджия ми каза, че има? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за регистрационни номера ?

Мнение от blqsu4ko » 02 Май 2011, 0:45

Само с еднакви цифри, но не и букви.Примерно С9944ВВ има само 2(за отпред и отзад :mhihi: :mhihi: ) Но има и С9944ВЕ примерно и още каквито се сетиш серии
Live it like you Love it

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 02 Май 2011, 0:58

Спокойно , пич. Заеби ги фуражките повечето са ветър. Ето пресен пример, спира ме полицай , който всъщност беше пешеходец няма палки , няма нищо. Аз съм с мотопед 50 кубика и ме пита къде ми е гражданската бла , бла и почва да се заяжда. Е как и да е оправихме се. И аз го питам дали с тоя мотопед мога да излизам извън София по магистралата или да карам по Цариградско , а тоя седи и ме гледа и вика "Е , човек , ти кво ме пита" и не можа да ми отговори :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 02 Май 2011, 10:26

Има
Лично аз съм виждал същите номера като на 2 лични автомобила....говориме за 1:1 номера ,но друга марка коли :!:
Незнам как става :roll: Даже ги бях с нимал с телефона,ще видя ако пазя снимките да ги постна ;)
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 02 Май 2011, 10:31

Как ще има еднакви регистрационни табели на различни автомобили? Нещо ти се е привидяло...
Изображение

Аватар
Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile

Мнение от Betrayer » 02 Май 2011, 10:35

Еми щом на майка ми номера й го откраднаха... В последствие, тя сигнализира в КАТ, след време и се обадиха и й казаха че с нейния номер е било извършено престъпление (не нарушение, а престъпление). Тъй че колега прави си изводи 8)
"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 02 Май 2011, 13:41

винаги буквите са различни, няма начин и буквите и цифрите да са 1:1 :idea:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 02 Май 2011, 13:52

добре де,може паметта да ми изневерява,довечера ще се разровя за снимките и ще докладвам :mhihi:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 02 Май 2011, 14:15

benzin написа:винаги буквите са различни, няма начин и буквите и цифрите да са 1:1 :idea:

Така е.

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от QaQa Roqnov » 03 Май 2011, 1:40

Ясно. Това ми го каза (фуражката) след, като един удари една кола и избяга. Обаче номера му е видян съответно им се казва на полицайте и тоя(полицая) ми казва има 200 коли с такъв номер, а му се казва целия номер CA1922MC (някои, ако случайно го види може да ми пише ЛС) и казаха, че нищо няма да стане, понеже им излизат 200 коли с такъв номер. :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 03 Май 2011, 7:30

добре де а ако става въпрос за тези регистрации с шестте еднакви цифри, които нямат накрая букви, при тях не е ли е възможно да се получи съвпадение или в един град като софия само 9 човека могат да притежават такива рег.табели........
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Май 2011, 7:55

Moже, но марките на колите трябва да са различни, така няма как да има злоупотреби, пък и все пак марката на МПС-то също си е критерий за идентификация, дори по- надежден от някакви си табели, дето всеки може да ги подмени.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Май 2011, 8:37

По легален начин е абсурдно да има има регистрационни табели с еднакви цифри и серия ... Единствения случай за абсолютно идентични номера на две различни коли,за който съм чувал преди 5-6 години ,беше на мой познат на баща му Е класата имаше абсолютен двойник,включително и цвета на колата.Съвсем случайно пича видял колата на "баща си",паркирана на Витошка (още не беше пешеходна),а той в същото време беше в провинцията със собствената си кола. Подадоха сигнал в полицията и при проверка на двойника,той се оказа с къстъм рег. табели и пренабити номера на рамата ,идентични с тези на оригинала. Нема такава схема и доколкото разбраха хората тогава,не са били изолиран случай по онова време. Та нищо не е невъзможно ,но не и по законния начин.
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Май 2011, 9:15

2 коли с еднакви рег. табели ако има, то нямат нит от зад на номера и тези коли са на НСО или на някой друг МВР отдел. В гаража си сменят номерата, ако се наложи да следят някой или возят някой богоизбран хубавец ала Гоце, Цецко или Бойко...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 03 Май 2011, 9:20

Колеги и аз съм виждал 2 напълно еднакви номера макар и да знам че е невъзможно (ама в тая държава :dunno: ). Бяха 2 А8-ци, а между тях ГЛ класа, като А8-cite бяха с напълно еднакви номера. Изпревариха ме и останах доста очуден след като ме изпревариха общо 3те коли (заедно явно пътуваха). Бяха с бургаски номера, както и последните 2 букви бяха еднакви
:dunno:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата