Въпрос за регистрационни номера ?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- QaQa Roqnov
- Потребител
-
Въпрос за регистрационни номера ?
Има ли автомобили и възможно ли е да има коли с еднакви регистрационни номера? Като например: BMW с номер СА0000СВ и FIAT пак с СА0000СВ? Въпроса ми е, понеже днес един катаджия ми каза, че има? 

Re: Въпрос за регистрационни номера ?
Само с еднакви цифри, но не и букви.Примерно С9944ВВ има само 2(за отпред и отзад
) Но има и С9944ВЕ примерно и още каквито се сетиш серии

Live it like you Love it
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Спокойно , пич. Заеби ги фуражките повечето са ветър. Ето пресен пример, спира ме полицай , който всъщност беше пешеходец няма палки , няма нищо. Аз съм с мотопед 50 кубика и ме пита къде ми е гражданската бла , бла и почва да се заяжда. Е как и да е оправихме се. И аз го питам дали с тоя мотопед мога да излизам извън София по магистралата или да карам по Цариградско , а тоя седи и ме гледа и вика "Е , човек , ти кво ме пита" и не можа да ми отговори 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Има
Лично аз съм виждал същите номера като на 2 лични автомобила....говориме за 1:1 номера ,но друга марка коли
Незнам как става
Даже ги бях с нимал с телефона,ще видя ако пазя снимките да ги постна 
Лично аз съм виждал същите номера като на 2 лични автомобила....говориме за 1:1 номера ,но друга марка коли

Незнам как става

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Как ще има еднакви регистрационни табели на различни автомобили? Нещо ти се е привидяло...

- Betrayer
-
-
- Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile
Еми щом на майка ми номера й го откраднаха... В последствие, тя сигнализира в КАТ, след време и се обадиха и й казаха че с нейния номер е било извършено престъпление (не нарушение, а престъпление). Тъй че колега прави си изводи 

"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"
винаги буквите са различни, няма начин и буквите и цифрите да са 1:1 

www.bmwпрофесори-bg.net
добре де,може паметта да ми изневерява,довечера ще се разровя за снимките и ще докладвам 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
benzin написа:винаги буквите са различни, няма начин и буквите и цифрите да са 1:1
Така е.

- QaQa Roqnov
- Потребител
-
Ясно. Това ми го каза (фуражката) след, като един удари една кола и избяга. Обаче номера му е видян съответно им се казва на полицайте и тоя(полицая) ми казва има 200 коли с такъв номер, а му се казва целия номер CA1922MC (някои, ако случайно го види може да ми пише ЛС) и казаха, че нищо няма да стане, понеже им излизат 200 коли с такъв номер. 

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
добре де а ако става въпрос за тези регистрации с шестте еднакви цифри, които нямат накрая букви, при тях не е ли е възможно да се получи съвпадение или в един град като софия само 9 човека могат да притежават такива рег.табели........
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Moже, но марките на колите трябва да са различни, така няма как да има злоупотреби, пък и все пак марката на МПС-то също си е критерий за идентификация, дори по- надежден от някакви си табели, дето всеки може да ги подмени.
Никой не мое ма връне на селу!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
По легален начин е абсурдно да има има регистрационни табели с еднакви цифри и серия ... Единствения случай за абсолютно идентични номера на две различни коли,за който съм чувал преди 5-6 години ,беше на мой познат на баща му Е класата имаше абсолютен двойник,включително и цвета на колата.Съвсем случайно пича видял колата на "баща си",паркирана на Витошка (още не беше пешеходна),а той в същото време беше в провинцията със собствената си кола. Подадоха сигнал в полицията и при проверка на двойника,той се оказа с къстъм рег. табели и пренабити номера на рамата ,идентични с тези на оригинала. Нема такава схема и доколкото разбраха хората тогава,не са били изолиран случай по онова време. Та нищо не е невъзможно ,но не и по законния начин.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
2 коли с еднакви рег. табели ако има, то нямат нит от зад на номера и тези коли са на НСО или на някой друг МВР отдел. В гаража си сменят номерата, ако се наложи да следят някой или возят някой богоизбран хубавец ала Гоце, Цецко или Бойко...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Колеги и аз съм виждал 2 напълно еднакви номера макар и да знам че е невъзможно (ама в тая държава
). Бяха 2 А8-ци, а между тях ГЛ класа, като А8-cite бяха с напълно еднакви номера. Изпревариха ме и останах доста очуден след като ме изпревариха общо 3те коли (заедно явно пътуваха). Бяха с бургаски номера, както и последните 2 букви бяха еднакви

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2