Избор на зимни гуми???
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Fiat-Ubiec
- Потребител
-
Избор на зимни гуми???
Предварително се извинявам ако има такава тема... Искам да си купя 4 нови хубави зимни гуми. Спрял съм се на 5-те най-престижни марки, поне доколкото знам - Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Pirreli и Michelin. Колата ми е Форд Фокус (ако това има значение) Бих искал да ми дадете съвет коя точно марка да избера, откъде мога да направя покупката и разбира се, някакви цени. Все пак повече от 200 лева за 1 брой едва ли ще дам. Иначе колкото по-малко, толкова по-малко
Опа толкова по-добре исках да кажа 

Now that's how I'm supposed to drive!
From now on, that's how I'll drive!
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
БАТЕ АКО ПИТАШ МЕН ,МАЙ GOOD YEAR Е ГУМАТА.Скоро си сложих такива и ефекта беше зашеметяващ все едно си смених амортесьорите 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Чак пък толкова от добрата година
Де да знам аз от Мишелин съм много доволен,
е тая зима щото трябваше да купя 4х16 и 4х17 реших да не се набивам с повече от 2к и взех Ханкук ама ше видим

Де да знам аз от Мишелин съм много доволен,
е тая зима щото трябваше да купя 4х16 и 4х17 реших да не се набивам с повече от 2к и взех Ханкук ама ше видим

Според мен Дънлоп е марката за теб. Вчера сложих четири Уинтър Спорт-ки, тия гуми рулират, а и според продавача са по-добри от Мишелин, които пък са най-скъпи.. И аз така мисля. Бриджа, Гуди-то и Пирели са по-евтини, ако ще избираш от тях - вземай Гудиър. Но моя съвет е да се насочиш към Дънлоп. Още повече след рекламата в едно списание на тези гуми с едно BMW Z8, което шпори снега с висока скорост, просто им станах фен, а и от време оно тва са гуми от класа..
BTW: Преди да си тръгна от гумаджийницата, дойде някакъв човек с един Chrysler 300C AWD
Веднага му вкараха колата вътре, и изтъркаляха от склада четири Дънлоп-ки.. 

BTW: Преди да си тръгна от гумаджийницата, дойде някакъв човек с един Chrysler 300C AWD

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами Мишлен са всеизвести с гумите си за сняг и модела Алпин е станал нарицателно за качество, другият избор ти е зимна гума номер едно в света Гудиър 

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Ханкуук не са хубави гуми,миналата седмица едно приятелче си взе 4 всесезонни и досега щяхме да се пребиеме няколко пъти с тях,още преди да е паднал някъкъв сняг
- Fiat-Ubiec
- Потребител
-
naskoksan написа:6 човека 7 мнения![]()
Хахаха и аз това си помислих

Още веднъж благодаря на всички, които са се отзовали

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
А Fulda,защо ги пропуснахте като марка?!
Иначе наи евтино е в Метро или в Диана на околоврастното,кадето много хора ползват наи различни отстъпки
Иначе наи евтино е в Метро или в Диана на околоврастното,кадето много хора ползват наи различни отстъпки
Да беше казал поне какъв размер искаш
Аз си поръчах вчера GoodYear UltraGrip 7 185/65/15 и както днес падна яко сняг ще мога да споделя впечетления в скоро време.
А иначе ако погледнеш главния форум ще намериш поне 2 интересни теми точно по твоя въпрос. Ето ти LINK към едната от тях.
Бих те посъветвал да се всушаш в думите на Georgieff от въпросния линк за големината на гумите. Аз се прикрепям с две ръце и едно ухо към него!
Успех!

Аз си поръчах вчера GoodYear UltraGrip 7 185/65/15 и както днес падна яко сняг ще мога да споделя впечетления в скоро време.
А иначе ако погледнеш главния форум ще намериш поне 2 интересни теми точно по твоя въпрос. Ето ти LINK към едната от тях.
Бих те посъветвал да се всушаш в думите на Georgieff от въпросния линк за големината на гумите. Аз се прикрепям с две ръце и едно ухо към него!
Успех!
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Аз си поръчах вчера GoodYear UltraGrip 7 185/65/15
Каква е цената за бройка за този размер, че и аз търся такъв или 195/55/15. Очаквам с нетърпение впечатления от тея гуми.
А някой може ли да препоръча някакви що годе свестни зимни гуми до 100 лв. бройката пак такива размери (и откъде съответно)? В основния форум има тема за регенерати и има добри отзиви, ама честно казано се отнасям с леко недоверие към такива гуми.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
- Fiat-Ubiec
- Потребител
-
Благодаря на всички, които са си дали мнението и са се опитали да ми помогнат. Почти успях да убедя баща ми, че трябва да си купим толкова хубави и съответно скъпи гуми. Спрял съм се на Ultra Grip 7, защото смятам, че те в момента са най-добрите зимни гуми. И ми се струва, че 167 лева за брой е много добра цена. Все пак ако някой може да ми каже къде има сигурен магазин на Goodyear, ще се радвам.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2