БТК/виваком/ проблеми с интернета,проблеми с доста сайтове
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
БТК/виваком/ проблеми с интернета,проблеми с доста сайтове
Колеги,какво се случи с това бтк,някой знае ли?Всичко започна в сряда по обяд между 11:00 и 15:00.Бях на работа,където е нужен интернет за да маркираш стока,както и да е,и прекъсваше през 20 секунди.Вечерта разбрах че проблема е бил на национално ниво.Само че проблема продължава и днес,два дни след сряда.Пример,Vbox7 не го отваря,както и други сайтове които са вървяли нормално.Отваря го след 20мин и още 20 ако щракнеш някъде,същото е и при другите сайтове.Някой запознат с проблема който се е случил и има ли други потърпевши?
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: БТК/виваком/ проблеми с интернета,проблеми с доста сайтове
А нямаш ли вивакомски номер да се обадиш на 123, въпреки че информацията ще е или "няма проблем(проблема е при вас)" или "работи се по въпроса", ама се пак. И аз на работа ползвам вивакомски нет и преди 2 дни получих информация, каквато и ти имаш, че проблема е на национално ниво и следващите дни да очаквам многократни прекъсвания за периоди от 10-30 минути.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
jordanov написа:А нямаш ли вивакомски номер да се обадиш на 123, въпреки че информацията ще е или "няма проблем(проблема е при вас)" или "работи се по въпроса", ама се пак. И аз на работа ползвам вивакомски нет и преди 2 дни получих информация, каквато и ти имаш, че проблема е на национално ниво и следващите дни да очаквам многократни прекъсвания за периоди от 10-30 минути.
То вече проблема не в прекъсването, а в неотварянето на посещавани до момента сайтове,т.е. безпроблемни.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
при мене сряда вечерта направо си спря
ама днеска е добре поне за сега
аз мислех че ми е от модема 

Е явно не е било само при мен!
И аз от 2-3 дни от време на време имам проблеми. С тази разлика, че на мен или ми зарежда нормално, или въобще не зарежда и дава грешка. От вчера до днес обаче ми го е направило само веднъж.
Иначе направо полудях, разкачах, закачах тия кабели на рутера, рестартирах го, въобще...

И аз от 2-3 дни от време на време имам проблеми. С тази разлика, че на мен или ми зарежда нормално, или въобще не зарежда и дава грешка. От вчера до днес обаче ми го е направило само веднъж.
Иначе направо полудях, разкачах, закачах тия кабели на рутера, рестартирах го, въобще...

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
и на мен така няколко дена супер зле е нета, даже не си вдигат телефоните....
явно и те са тръгнали по пътя на МТЕЛ

Честно казано-трудно ми е да ви разбера-като стане дума за гсм -оператори-всички били един дол дренки....ама се оказва,че половината форум е на БТК нет
айде и азе да се оплача от тия скапаняци-купих си флашка с безжичен нет,щото там където бачкам няма доставчик,та обхвата ми е точно една(1) чертичка,е съм бесен на тия глупац просто...като нямат обхват-да не правят бизнес-и да умират
по средата на полето съм близо до София(10 км по права линия от АЛ невски) и нямат обхват
Аре са мене разберете

Аре са мене разберете

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
И ние на работа имахме уш национален проблем, но наистина трябва да е бил защото не сме били единствените. Та сега си работи. Решихме да минем на fiber net оптичния, както е рекламирано в сайта и накрая мениджърката ни каза, че било само за някои квартали на София. Е добре защо тогава рекламирате или поне оточнявайте за къде та само надъхвате хората ?

- Rundev
- младши ентусиаст
-
При мен проблема още стои
особенно със vbox7 

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
като цяло от 1 година и нещо нета е толкова бъгав че когато си иска отваря сайттове и тем подобни.. преинсталирах компа виках да не е от него но пак същатата история дори и на лаптопа неще да отваря сайтове само когато си иска .. Работата отива смяна на нета 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
След като тая чудна фирма закупи интернет доставчика ми започнаха драмите - скоростта падна драстично и се получи това, което е описал автора на темата. Казаха ми да си деактивирам антивирусната (НОД 32). Нещата се оправиха, но не мога да разбера как тая антивирусна работи от 3 г със стария ми доставчик и веднага след прехвърлянето започна да прави мизерии... Да не говорим, че от обещаните 35 мбит/сек най-доброто, което съм видял е 12 и то ако имам късмет. Иначе са много любезни и много любезно ще се разделим от следващия месец.
Never mistake motion for action...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Leon написа:След като тая чудна фирма закупи интернет доставчика ми започнаха драмите - скоростта падна драстично и се получи това, което е описал автора на темата. Казаха ми да си деактивирам антивирусната (НОД 32). Нещата се оправиха, но не мога да разбера как тая антивирусна работи от 3 г със стария ми доставчик и веднага след прехвърлянето започна да прави мизерии... Да не говорим, че от обещаните 35 мбит/сек най-доброто, което съм видял е 12 и то ако имам късмет. Иначе са много любезни и много любезно ще се разделим от следващия месец.
И ти ли си бил към Нет Ис Сат ?
Аз се отказах веднага, а бях към тях откакто имат мрежа в ок...
Минах към Мегалан,в момента имат промоция 6 мес -5лв, другите 6-25лв, скоростта им е по-бавна, не помня колко, но реална!
А тея малоумници от БТК и фактура бързали да ми напишат и другия месец, ако нямам обещаното кредитно, ще ги самообеся

Много като тебе вече плакаха ...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пълна трагедия са и телевизията им и интернета, имах 2 договора км нет ис сат сега сега се отказвам, страшни цървули са ВИВАКОМ 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Ще споделиш ли какво и е на телевизията? От скоро се абонирахме за цифрова към БТК и за сега май е добреN.Mihaylovski написа:Пълна трагедия са и телевизията им и интернета, имах 2 договора км нет ис сат сега сега се отказвам, страшни цървули са ВИВАКОМ

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2