БТК/виваком/ проблеми с интернета,проблеми с доста сайтове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

БТК/виваком/ проблеми с интернета,проблеми с доста сайтове

Мнение от Rundev » 23 Сеп 2011, 9:39

Колеги,какво се случи с това бтк,някой знае ли?Всичко започна в сряда по обяд между 11:00 и 15:00.Бях на работа,където е нужен интернет за да маркираш стока,както и да е,и прекъсваше през 20 секунди.Вечерта разбрах че проблема е бил на национално ниво.Само че проблема продължава и днес,два дни след сряда.Пример,Vbox7 не го отваря,както и други сайтове които са вървяли нормално.Отваря го след 20мин и още 20 ако щракнеш някъде,същото е и при другите сайтове.Някой запознат с проблема който се е случил и има ли други потърпевши?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: БТК/виваком/ проблеми с интернета,проблеми с доста сайтове

Мнение от jordanov » 23 Сеп 2011, 9:47

А нямаш ли вивакомски номер да се обадиш на 123, въпреки че информацията ще е или "няма проблем(проблема е при вас)" или "работи се по въпроса", ама се пак. И аз на работа ползвам вивакомски нет и преди 2 дни получих информация, каквато и ти имаш, че проблема е на национално ниво и следващите дни да очаквам многократни прекъсвания за периоди от 10-30 минути.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rundev » 23 Сеп 2011, 9:58

jordanov написа:А нямаш ли вивакомски номер да се обадиш на 123, въпреки че информацията ще е или "няма проблем(проблема е при вас)" или "работи се по въпроса", ама се пак. И аз на работа ползвам вивакомски нет и преди 2 дни получих информация, каквато и ти имаш, че проблема е на национално ниво и следващите дни да очаквам многократни прекъсвания за периоди от 10-30 минути.

То вече проблема не в прекъсването, а в неотварянето на посещавани до момента сайтове,т.е. безпроблемни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 23 Сеп 2011, 10:29

при мене сряда вечерта направо си спря :banghead: ама днеска е добре поне за сега :) аз мислех че ми е от модема :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 23 Сеп 2011, 10:46

Е явно не е било само при мен! :mhihi:
И аз от 2-3 дни от време на време имам проблеми. С тази разлика, че на мен или ми зарежда нормално, или въобще не зарежда и дава грешка. От вчера до днес обаче ми го е направило само веднъж.
Иначе направо полудях, разкачах, закачах тия кабели на рутера, рестартирах го, въобще... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 23 Сеп 2011, 15:24

и на мен така няколко дена супер зле е нета, даже не си вдигат телефоните....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 23 Сеп 2011, 15:25

явно и те са тръгнали по пътя на МТЕЛ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 23 Сеп 2011, 16:35

Честно казано-трудно ми е да ви разбера-като стане дума за гсм -оператори-всички били един дол дренки....ама се оказва,че половината форум е на БТК нет :confused: айде и азе да се оплача от тия скапаняци-купих си флашка с безжичен нет,щото там където бачкам няма доставчик,та обхвата ми е точно една(1) чертичка,е съм бесен на тия глупац просто...като нямат обхват-да не правят бизнес-и да умират :!: по средата на полето съм близо до София(10 км по права линия от АЛ невски) и нямат обхват :evil: :bang: :dummy:
Аре са мене разберете :mhihi: :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 26 Сеп 2011, 15:28

И ние на работа имахме уш национален проблем, но наистина трябва да е бил защото не сме били единствените. Та сега си работи. Решихме да минем на fiber net оптичния, както е рекламирано в сайта и накрая мениджърката ни каза, че било само за някои квартали на София. Е добре защо тогава рекламирате или поне оточнявайте за къде та само надъхвате хората ? :D :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rundev » 26 Сеп 2011, 20:48

При мен проблема още стои :confused: особенно със vbox7 :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв
Мечтае да кара: Памела Андерсен
Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри

Мнение от dobromir » 26 Сеп 2011, 21:10

като цяло от 1 година и нещо нета е толкова бъгав че когато си иска отваря сайттове и тем подобни.. преинсталирах компа виках да не е от него но пак същатата история дори и на лаптопа неще да отваря сайтове само когато си иска .. Работата отива смяна на нета :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Сеп 2011, 11:20

След като тая чудна фирма закупи интернет доставчика ми започнаха драмите - скоростта падна драстично и се получи това, което е описал автора на темата. Казаха ми да си деактивирам антивирусната (НОД 32). Нещата се оправиха, но не мога да разбера как тая антивирусна работи от 3 г със стария ми доставчик и веднага след прехвърлянето започна да прави мизерии... Да не говорим, че от обещаните 35 мбит/сек най-доброто, което съм видял е 12 и то ако имам късмет. Иначе са много любезни и много любезно ще се разделим от следващия месец.
Never mistake motion for action...

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 28 Сеп 2011, 21:01

Leon написа:След като тая чудна фирма закупи интернет доставчика ми започнаха драмите - скоростта падна драстично и се получи това, което е описал автора на темата. Казаха ми да си деактивирам антивирусната (НОД 32). Нещата се оправиха, но не мога да разбера как тая антивирусна работи от 3 г със стария ми доставчик и веднага след прехвърлянето започна да прави мизерии... Да не говорим, че от обещаните 35 мбит/сек най-доброто, което съм видял е 12 и то ако имам късмет. Иначе са много любезни и много любезно ще се разделим от следващия месец.

И ти ли си бил към Нет Ис Сат ?

Аз се отказах веднага, а бях към тях откакто имат мрежа в ок...
Минах към Мегалан,в момента имат промоция 6 мес -5лв, другите 6-25лв, скоростта им е по-бавна, не помня колко, но реална!
А тея малоумници от БТК и фактура бързали да ми напишат и другия месец, ако нямам обещаното кредитно, ще ги самообеся :ranting:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Сеп 2011, 21:12

Пълна трагедия са и телевизията им и интернета, имах 2 договора км нет ис сат сега сега се отказвам, страшни цървули са ВИВАКОМ :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 30 Сеп 2011, 6:37

N.Mihaylovski написа:Пълна трагедия са и телевизията им и интернета, имах 2 договора км нет ис сат сега сега се отказвам, страшни цървули са ВИВАКОМ :evil:
Ще споделиш ли какво и е на телевизията? От скоро се абонирахме за цифрова към БТК и за сега май е добре :roll:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата