Важен избор Помогнете !
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Важен избор Помогнете !
Моля да ми помогнете със изпорът ми значи искам да ми кажете кой мотор е по-добър ?
Honda CBR или Yamaha R1 като кажете изборът си кажете и предимставата и недостатаците?

Honda CBR или Yamaha R1 като кажете изборът си кажете и предимставата и недостатаците?

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: Важен избор Помогнете !
дай и повече подробности
и с двата обаче може да постигнеш един и същ краен резултат
Ще изчакам да дадат мнение хората които не са се качвали на нито един от двата и след 3-4дена ще дам мойто.
и с двата обаче може да постигнеш един и същ краен резултат

Ще изчакам да дадат мнение хората които не са се качвали на нито един от двата и след 3-4дена ще дам мойто.

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Ми аз съм се возил само на Сузуки катана и СИМСОН
Но лично аз бих избрал Хондата 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
За коя година модели става въпрос и за кой ЦБР. Никой неможе да ти даде инфо така. Хондите попринцип имат репутация на много надеждни и мощноста им идва някакси по меко. Ямахите също са много хубави машини, но така без ясен модел и година.....
Иначе:
Писах ти и в предишната тема дето питаше за каските и екипите. От нея останах с впечатление ,че не си много напреднал моторист. Стой далеч от 1000цц машини преди да си се осмъртил. Брат ми така си мислеше ,че е ташак работа и в момента има дупка в глезена а над нея гипс!Мотора ми и той не изглежда прекрасно. Колкото вървят тия мотори, толкова по бързо наказват гъзарията и глупоста!
Иначе:
Писах ти и в предишната тема дето питаше за каските и екипите. От нея останах с впечатление ,че не си много напреднал моторист. Стой далеч от 1000цц машини преди да си се осмъртил. Брат ми така си мислеше ,че е ташак работа и в момента има дупка в глезена а над нея гипс!Мотора ми и той не изглежда прекрасно. Колкото вървят тия мотори, толкова по бързо наказват гъзарията и глупоста!
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
BMW_RIDER написа:За коя година модели става въпрос и за кой ЦБР. Никой неможе да ти даде инфо така. Хондите попринцип имат репутация на много надеждни и мощноста им идва някакси по меко. Ямахите също са много хубави машини, но така без ясен модел и година.....
Иначе:
Изключително точно казано
Аз съм за R1 от 2004 стига да ти влиза в сумата която си приготвил, Хондите са здрави машинки и отдават по плавно мошноста Ямахата е малко по агресивна ... ако си начинаещ послушай колегата нещо 600 кубиково е по добро начало

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Who написа:BMW_RIDER написа:За коя година модели става въпрос и за кой ЦБР. Никой неможе да ти даде инфо така. Хондите попринцип имат репутация на много надеждни и мощноста им идва някакси по меко. Ямахите също са много хубави машини, но така без ясен модел и година.....
Иначе:
Изключително точно казано
Аз съм за R1 от 2004 стига да ти влиза в сумата която си приготвил, Хондите са здрави машинки и отдават по плавно мошноста Ямахата е малко по агресивна ... ако си начинаещ послушай колегата нещо 600 кубиково е по добро начало
To 600 щото са малко. Ако верно е начинаещ колегата мисля 250 кубиково ще му предостатъчно. Мен лично авер ме е возел на 125 кубиково и пак си беше страшничко, а за 600...начинаещ...

- kalin4o0o_
- Потребител
-
- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Щом си още начинаещ - хонда и 600 /за никоя от *19/29 не се замисляй дори .. да добавим че и 1000 ако си нов ще ти идва нанагорно/
За ямахата - тя по принцип е по нервна за каране така че не е препоръчителна за по начинаещ.
А и хондата в доста отношения ще ти е по-блага на джоба.
Все пак кажи за какви години и модели питаш? Щото ако търсиш някоя р6-ца след 2005 примерно и си над 180 ще ти дойде мъничка (това от опит
) Като се сгънеш отгоре и аеродинамиката ще се разваля от стърчащи крайници 
За ямахата - тя по принцип е по нервна за каране така че не е препоръчителна за по начинаещ.
А и хондата в доста отношения ще ти е по-блага на джоба.
Все пак кажи за какви години и модели питаш? Щото ако търсиш някоя р6-ца след 2005 примерно и си над 180 ще ти дойде мъничка (това от опит

Последна промяна radio_manbg на 30 Сеп 2011, 9:48, променена общо 1 път

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Аз за съжаление нямам преки наблюдения още (надявам се догодина вече да имам
), но от това което съм слушал от хора които карат мотори, CBR-а е по добър избор, от гледна точка на това, че е прави по малко проблеми, но пак казвам това е което съм чувал. Иначе любимия ми мотор е R1. Затова ми е интересна темата, щото и на мен като ми дойде реда ще съм пред таз дилема
.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Правилния отговор е GSXR 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Aз не съм моторист, но съм карал R1 и на база малкият ми опит за сравнение, ми хареса много (но ме беше страх адски много да му давам газ).
После се качих на GSXR 750 и бях очарован, а ме беше страх значително по-малко от мотора.
Аз също гласувах за R1, но бих си купил GSXR-a. Това е лаишко мнение на база външен вид и кратки впечатления от каране на начинаещ шофьор.
После се качих на GSXR 750 и бях очарован, а ме беше страх значително по-малко от мотора.
Аз също гласувах за R1, но бих си купил GSXR-a. Това е лаишко мнение на база външен вид и кратки впечатления от каране на начинаещ шофьор.
Еми имам предвид Р1 600 кубика и ЦБР 600 от 2009-2008Motofen написа:Моля да ми помогнете със изпорът ми значи искам да ми кажете кой мотор е по-добър ?
![]()
![]()
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
А така сега и GSXR. Съвсем да го утепете. GSXR 1000 и ZX10R от 2005 г особено са сигурно едни от най-нервните и бързи хиладядарки ама въобще. 180-190кс в мотори които тежат 170 кг
Перфетно за начинаещ.

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2