Важен избор Помогнете !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Honda CBR или Yamaha R1

Анкетата свършва на 09 Окт 2011, 21:16

Honda CBR
19
33%
Yamaha R1
39
67%

Общо гласове : 58
Потребител
Аватар

Важен избор Помогнете !

Мнение от Motofen » 29 Сеп 2011, 21:16

Моля да ми помогнете със изпорът ми значи искам да ми кажете кой мотор е по-добър ?
Honda CBR или Yamaha R1 като кажете изборът си кажете и предимставата и недостатаците?
:lalala: :yes: :dunno:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Re: Важен избор Помогнете !

Мнение от madpetio » 29 Сеп 2011, 21:44

дай и повече подробности
и с двата обаче може да постигнеш един и същ краен резултат :yes:

Ще изчакам да дадат мнение хората които не са се качвали на нито един от двата и след 3-4дена ще дам мойто. :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 29 Сеп 2011, 21:54

Ми аз съм се возил само на Сузуки катана и СИМСОН :mhihi: :mhihi: Но лично аз бих избрал Хондата :oops:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 29 Сеп 2011, 21:58

За коя година модели става въпрос и за кой ЦБР. Никой неможе да ти даде инфо така. Хондите попринцип имат репутация на много надеждни и мощноста им идва някакси по меко. Ямахите също са много хубави машини, но така без ясен модел и година.....

Иначе:

Писах ти и в предишната тема дето питаше за каските и екипите. От нея останах с впечатление ,че не си много напреднал моторист. Стой далеч от 1000цц машини преди да си се осмъртил. Брат ми така си мислеше ,че е ташак работа и в момента има дупка в глезена а над нея гипс!Мотора ми и той не изглежда прекрасно. Колкото вървят тия мотори, толкова по бързо наказват гъзарията и глупоста!
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4 throttle beast
Детайли за колата: Cosmosschwarz

Мнение от Who » 29 Сеп 2011, 22:16

BMW_RIDER написа:За коя година модели става въпрос и за кой ЦБР. Никой неможе да ти даде инфо така. Хондите попринцип имат репутация на много надеждни и мощноста им идва някакси по меко. Ямахите също са много хубави машини, но така без ясен модел и година.....

Иначе:

Писах ти и в предишната тема дето питаше за каските и екипите. От нея останах с впечатление ,че не си много напреднал моторист. Стой далеч от 1000цц машини преди да си се осмъртил. Брат ми така си мислеше ,че е ташак работа и в момента има дупка в глезена а над нея гипс!Мотора ми и той не изглежда прекрасно. Колкото вървят тия мотори, толкова по бързо наказват гъзарията и глупоста!

Изключително точно казано
Аз съм за R1 от 2004 стига да ти влиза в сумата която си приготвил, Хондите са здрави машинки и отдават по плавно мошноста Ямахата е малко по агресивна ... ако си начинаещ послушай колегата нещо 600 кубиково е по добро начало :)
40173
The smaller displacement engine recorded less than 9 mpg-US (26 L/100 km; 11 mpg-imp)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 29 Сеп 2011, 22:58

вземи си ЦБР 600 Ф1 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 29 Сеп 2011, 23:11

Who написа:
BMW_RIDER написа:За коя година модели става въпрос и за кой ЦБР. Никой неможе да ти даде инфо така. Хондите попринцип имат репутация на много надеждни и мощноста им идва някакси по меко. Ямахите също са много хубави машини, но така без ясен модел и година.....

Иначе:

Изключително точно казано
Аз съм за R1 от 2004 стига да ти влиза в сумата която си приготвил, Хондите са здрави машинки и отдават по плавно мошноста Ямахата е малко по агресивна ... ако си начинаещ послушай колегата нещо 600 кубиково е по добро начало :)

To 600 щото са малко. Ако верно е начинаещ колегата мисля 250 кубиково ще му предостатъчно. Мен лично авер ме е возел на 125 кубиково и пак си беше страшничко, а за 600...начинаещ...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е46/E61 touring
Мечтае да кара: Е21

Мнение от kalin4o0o_ » 29 Сеп 2011, 23:25

Yamaha-та ... :yes: макар че R6 има по-добра визия от R1 (лично мнение) :oops:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Сеп 2011, 23:51

You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 30 Сеп 2011, 7:56

Щом си още начинаещ - хонда и 600 /за никоя от *19/29 не се замисляй дори .. да добавим че и 1000 ако си нов ще ти идва нанагорно/
За ямахата - тя по принцип е по нервна за каране така че не е препоръчителна за по начинаещ.
А и хондата в доста отношения ще ти е по-блага на джоба.
Все пак кажи за какви години и модели питаш? Щото ако търсиш някоя р6-ца след 2005 примерно и си над 180 ще ти дойде мъничка (това от опит :mhihi: ) Като се сгънеш отгоре и аеродинамиката ще се разваля от стърчащи крайници :)
Последна промяна radio_manbg на 30 Сеп 2011, 9:48, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 30 Сеп 2011, 9:42

Аз за съжаление нямам преки наблюдения още (надявам се догодина вече да имам :mhihi: ), но от това което съм слушал от хора които карат мотори, CBR-а е по добър избор, от гледна точка на това, че е прави по малко проблеми, но пак казвам това е което съм чувал. Иначе любимия ми мотор е R1. Затова ми е интересна темата, щото и на мен като ми дойде реда ще съм пред таз дилема :mhihi: .
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 30 Сеп 2011, 9:53

Правилния отговор е GSXR :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 30 Сеп 2011, 13:41

Aз не съм моторист, но съм карал R1 и на база малкият ми опит за сравнение, ми хареса много (но ме беше страх адски много да му давам газ).
После се качих на GSXR 750 и бях очарован, а ме беше страх значително по-малко от мотора.
Аз също гласувах за R1, но бих си купил GSXR-a. Това е лаишко мнение на база външен вид и кратки впечатления от каране на начинаещ шофьор.

Потребител
Аватар

Мнение от Motofen » 30 Сеп 2011, 14:03

Motofen написа:Моля да ми помогнете със изпорът ми значи искам да ми кажете кой мотор е по-добър ?
Honda CBR или Yamaha R1 като кажете изборът си кажете и предимставата и недостатаците?
:lalala: :yes: :dunno:
Еми имам предвид Р1 600 кубика и ЦБР 600 от 2009-2008

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 30 Сеп 2011, 14:30

А така сега и GSXR. Съвсем да го утепете. GSXR 1000 и ZX10R от 2005 г особено са сигурно едни от най-нервните и бързи хиладядарки ама въобще. 180-190кс в мотори които тежат 170 кг :kuku: Перфетно за начинаещ.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Следваща

Назад към Извън Темата