Помощ за CV за студентска бригада.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Помощ за CV за студентска бригада.

Мнение от em1l » 22 Яну 2012, 21:32

Здравейте.Та записах се тази година да ходя на бригада в САЩ и сега трябва да си попълня CV-то но не ми се отдава нещо.От малък съм зле със съчиненията :oops: . Та затрудниха ме 2 въпроса и реших да се обърна към вас за помощ понеже гледам много хора пускат компетентни мнения в темите за бригадите. Та всеки ми казва че не трябва да твърдя че съм техния човек ,а да отговарям с 2-3 изречения прости и ясни , защото можело да не ме вземат. Малко ми е проблемно че и на Английски трябва да им отговарям

Та въпросчетата са 2 .
1вия го превеждам като : Смятате ли да работите сами или в група.Защо?
Мисля да ходя с още 2 момчета и те са се записали в фирмата.
2рия : Какво ще бъде най-голямото предизвикателство в САЩ?

Изображение

Колеги моля помагайте че съм много зле с разтягането на локуми и писането на разни съчинения такива че да им се хареса на хората . :oops: :oops:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Помощ за CV за студентска бригада.

Мнение от ms » 22 Яну 2012, 21:58

1: нищо не се вижда от картинката...
2: като ти е куц английския къде отиваш...
3: едно CV ако не можеш да измислиш къде отиваш...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 22 Яну 2012, 22:22

Смятате ли да работите сами или в група.Защо?
Отг: Предпочитам работата в колектив, защото всеки би могъл да допринесе за цялостното завършване на възложената задача.
Answer: I prefer to work in a group bocause everyone can take part in the process of accomplishing the given tasks.

Какво ще бъде най-голямото предизвикателство в САЩ?
Отг: Непознатата среда, различните култура и обичай!
Answer: The unknown surrounding, the different culture and manners!

Заповядай :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 22 Яну 2012, 23:31

em1l написа:Здравейте.Та записах се тази година да ходя на бригада в САЩ и сега трябва да си попълня CV-то но не ми се отдава нещо.От малък съм зле със съчиненията :oops: . Та затрудниха ме 2 въпроса и реших да се обърна към вас за помощ понеже гледам много хора пускат компетентни мнения в темите за бригадите. Та всеки ми казва че не трябва да твърдя че съм техния човек ,а да отговарям с 2-3 изречения прости и ясни , защото можело да не ме вземат. Малко ми е проблемно че и на Английски трябва да им отговарям

Та въпросчетата са 2 .
1вия го превеждам като : Смятате ли да работите сами или в група.Защо?
Мисля да ходя с още 2 момчета и те са се записали в фирмата.
2рия : Какво ще бъде най-голямото предизвикателство в САЩ?

Изображение

Колеги моля помагайте че съм много зле с разтягането на локуми и писането на разни съчинения такива че да им се хареса на хората . :oops: :oops:

Пич,срамота е вишист да пуска подобни теми :confused:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 22 Яну 2012, 23:36

да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат :winky:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Яну 2012, 0:05

em1l написа:...

Нищо лично мъжки, но английския ти куца яко и е много далеч от intermediate. Или го заучавай набързо, набързо или се откажи...или те ще откажат на интервюто за виза :mhihi: . И ги намали тези 9 години на 1-2, че да не се червиш на интервюто.

И все пак...
Първия ти въпрос е дали предпочиташ да работиш сам или в група, а не Смятате ли да работите сами или в група. Има още двама записани не е отговор. Измисли си нещо друго и дай да ти го преведем, като не можеш. Другия вариант е да питаш агентките във фирмата, с която ще ходиш да ти кажат какво се пише обикновено.

Един съвет - не се изхвърляй с личностните си характеристики. Попълни си нещата такива каквито са.

BTW - оправи си мрежите експерте, имаш проблем с втората :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Яну 2012, 0:11

И сигурен ли си, че имаш Интернационална шоф. книжка, че се оказва нещо различно/допълнително :mhihi:
Звънни на ония *** и ги питай подробно кво да пишеш, не само да клецат там... Че нещо почнА да ми писва от тях :banghead:
П.П. Имат скайп, драскай им там направо...
Последна промяна uCnaHeTcA на 23 Яну 2012, 0:18, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 23 Яну 2012, 0:11

ms написа:да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат :winky:

По горе съм отговорил коректно по темата, но сега ще бъда малко офф:

Ти приятелю си на всяка маджа меродия! Вземи млъкни, никой не ти желае мнението. К'ъв ти е проблема с човека, дали е вишист или не. Като нямаш какво да напишеш НЕ ПИШИ! Както и другите дето му давате разни съвети- да пише в заглавието "Дайте ми съвет..." ?
Ей писна ми от такива хора... е за т'ва с най- голямо удоволствие ще се разкарам от тая държава, защото масово се срещат подобни индивиди, занимаващи се с личния ми живот... примерно. Много ви здраве!

ПС: Ако за този си пост заслужавам някакво наказание- ок, аз нямам проблем с това!

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 23 Яну 2012, 0:24

P1tbuL написа:Ей писна ми от такива хора... е за т'ва с най- голямо удоволствие ще се разкарам от тая държава, защото масово се срещат подобни индивиди, занимаващи се с личния ми живот...

+1 :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 23 Яну 2012, 1:26

P1tbuL написа:
ms написа:да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат :winky:

По горе съм отговорил коректно по темата, но сега ще бъда малко офф:

Ти приятелю си на всяка маджа меродия! Вземи млъкни, никой не ти желае мнението. К'ъв ти е проблема с човека, дали е вишист или не. Като нямаш какво да напишеш НЕ ПИШИ! Както и другите дето му давате разни съвети- да пише в заглавието "Дайте ми съвет..." ?
Ей писна ми от такива хора... е за т'ва с най- голямо удоволствие ще се разкарам от тая държава, защото масово се срещат подобни индивиди, занимаващи се с личния ми живот... примерно. Много ви здраве!

ПС: Ако за този си пост заслужавам някакво наказание- ок, аз нямам проблем с това!

:yes:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Яну 2012, 1:46

P1tbuL написа:Ей писна ми от такива хора... е за т'ва с най- голямо удоволствие ще се разкарам от тая държава, защото масово се срещат подобни индивиди, занимаващи се с личния ми живот... примерно. Много ви здраве!

И да не забравиш да пратиш снимки.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 23 Яну 2012, 2:08

Тук какви хора ги виждам с "английски" като моят "хинди", но се оправят и живеят. А пък от кога Американското посолство в София стана мерител за добър английски?????? Студенти без грам познания по езика, само думи от песни научили минават през посолството.....така че остава само да си по нахъсан и оправен и ще се оправиш.

Но все пак за cv-то има интернет, и дори да не знаеш да го формулираш правилно, можеш да се разровиш малко и ще откриеш примери...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Яну 2012, 2:15

feel написа:Студенти без грам познания по езика, само думи от песни научили минават през посолството.....така че остава само да си по нахъсан и оправен и ще се оправиш.

това защо е според теб.. защото в посолствата не могат да ги отсеят от знаещите

или защото на американците им трябват изплашени българи, които да ги гледат в очите и да им се подчиняват?
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Яну 2012, 2:42

BadAngel написа:
feel написа:Студенти без грам познания по езика, само думи от песни научили минават през посолството.....така че остава само да си по нахъсан и оправен и ще се оправиш.

това защо е според теб.. защото в посолствата не могат да ги отсеят от знаещите

или защото на американците им трябват изплашени българи, които да ги гледат в очите и да им се подчиняват?

И най-важното... евтината работна ръка...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 23 Яну 2012, 3:57

Стига сте се карали заради тоя английски, на мене ако ми вържат ръцете 1 дума не мога да кажа. :angel: :D

Следваща

Назад към Извън Темата