Помощ за CV за студентска бригада.
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Помощ за CV за студентска бригада.
Здравейте.Та записах се тази година да ходя на бригада в САЩ и сега трябва да си попълня CV-то но не ми се отдава нещо.От малък съм зле със съчиненията
. Та затрудниха ме 2 въпроса и реших да се обърна към вас за помощ понеже гледам много хора пускат компетентни мнения в темите за бригадите. Та всеки ми казва че не трябва да твърдя че съм техния човек ,а да отговарям с 2-3 изречения прости и ясни , защото можело да не ме вземат. Малко ми е проблемно че и на Английски трябва да им отговарям
Та въпросчетата са 2 .
1вия го превеждам като : Смятате ли да работите сами или в група.Защо?
Мисля да ходя с още 2 момчета и те са се записали в фирмата.
2рия : Какво ще бъде най-голямото предизвикателство в САЩ?
Колеги моля помагайте че съм много зле с разтягането на локуми и писането на разни съчинения такива че да им се хареса на хората .

Та въпросчетата са 2 .

Колеги моля помагайте че съм много зле с разтягането на локуми и писането на разни съчинения такива че да им се хареса на хората .

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Помощ за CV за студентска бригада.
1: нищо не се вижда от картинката...
2: като ти е куц английския къде отиваш...
3: едно CV ако не можеш да измислиш къде отиваш...
2: като ти е куц английския къде отиваш...
3: едно CV ако не можеш да измислиш къде отиваш...
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Смятате ли да работите сами или в група.Защо?
Отг: Предпочитам работата в колектив, защото всеки би могъл да допринесе за цялостното завършване на възложената задача.
Answer: I prefer to work in a group bocause everyone can take part in the process of accomplishing the given tasks.
Какво ще бъде най-голямото предизвикателство в САЩ?
Отг: Непознатата среда, различните култура и обичай!
Answer: The unknown surrounding, the different culture and manners!
Заповядай
Отг: Предпочитам работата в колектив, защото всеки би могъл да допринесе за цялостното завършване на възложената задача.
Answer: I prefer to work in a group bocause everyone can take part in the process of accomplishing the given tasks.
Какво ще бъде най-голямото предизвикателство в САЩ?
Отг: Непознатата среда, различните култура и обичай!
Answer: The unknown surrounding, the different culture and manners!
Заповядай

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
em1l написа:Здравейте.Та записах се тази година да ходя на бригада в САЩ и сега трябва да си попълня CV-то но не ми се отдава нещо.От малък съм зле със съчиненията. Та затрудниха ме 2 въпроса и реших да се обърна към вас за помощ понеже гледам много хора пускат компетентни мнения в темите за бригадите. Та всеки ми казва че не трябва да твърдя че съм техния човек ,а да отговарям с 2-3 изречения прости и ясни , защото можело да не ме вземат. Малко ми е проблемно че и на Английски трябва да им отговарям
Та въпросчетата са 2 .
![]()
Колеги моля помагайте че съм много зле с разтягането на локуми и писането на разни съчинения такива че да им се хареса на хората .![]()
Пич,срамота е вишист да пуска подобни теми

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
em1l написа:...
Нищо лично мъжки, но английския ти куца яко и е много далеч от intermediate. Или го заучавай набързо, набързо или се откажи...или те ще откажат на интервюто за виза

И все пак...
Първия ти въпрос е дали предпочиташ да работиш сам или в група, а не Смятате ли да работите сами или в група. Има още двама записани не е отговор. Измисли си нещо друго и дай да ти го преведем, като не можеш. Другия вариант е да питаш агентките във фирмата, с която ще ходиш да ти кажат какво се пише обикновено.
Един съвет - не се изхвърляй с личностните си характеристики. Попълни си нещата такива каквито са.
BTW - оправи си мрежите експерте, имаш проблем с втората

И сигурен ли си, че имаш Интернационална шоф. книжка, че се оказва нещо различно/допълнително
Звънни на ония *** и ги питай подробно кво да пишеш, не само да клецат там... Че нещо почнА да ми писва от тях
П.П. Имат скайп, драскай им там направо...

Звънни на ония *** и ги питай подробно кво да пишеш, не само да клецат там... Че нещо почнА да ми писва от тях

П.П. Имат скайп, драскай им там направо...
Последна промяна uCnaHeTcA на 23 Яну 2012, 0:18, променена общо 1 път
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
ms написа:да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат
По горе съм отговорил коректно по темата, но сега ще бъда малко офф:
Ти приятелю си на всяка маджа меродия! Вземи млъкни, никой не ти желае мнението. К'ъв ти е проблема с човека, дали е вишист или не. Като нямаш какво да напишеш НЕ ПИШИ! Както и другите дето му давате разни съвети- да пише в заглавието "Дайте ми съвет..." ?
Ей писна ми от такива хора... е за т'ва с най- голямо удоволствие ще се разкарам от тая държава, защото масово се срещат подобни индивиди, занимаващи се с личния ми живот... примерно. Много ви здраве!
ПС: Ако за този си пост заслужавам някакво наказание- ок, аз нямам проблем с това!
P1tbuL написа:Ей писна ми от такива хора... е за т'ва с най- голямо удоволствие ще се разкарам от тая държава, защото масово се срещат подобни индивиди, занимаващи се с личния ми живот...
+1

P1tbuL написа:ms написа:да бе, висшист- максимум 1-ви курс в Университета на Долно Нанагорнище, че другаде едва ли ще го вземат
По горе съм отговорил коректно по темата, но сега ще бъда малко офф:
Ти приятелю си на всяка маджа меродия! Вземи млъкни, никой не ти желае мнението. К'ъв ти е проблема с човека, дали е вишист или не. Като нямаш какво да напишеш НЕ ПИШИ! Както и другите дето му давате разни съвети- да пише в заглавието "Дайте ми съвет..." ?
Ей писна ми от такива хора... е за т'ва с най- голямо удоволствие ще се разкарам от тая държава, защото масово се срещат подобни индивиди, занимаващи се с личния ми живот... примерно. Много ви здраве!
ПС: Ако за този си пост заслужавам някакво наказание- ок, аз нямам проблем с това!

P1tbuL написа:Ей писна ми от такива хора... е за т'ва с най- голямо удоволствие ще се разкарам от тая държава, защото масово се срещат подобни индивиди, занимаващи се с личния ми живот... примерно. Много ви здраве!
И да не забравиш да пратиш снимки.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Тук какви хора ги виждам с "английски" като моят "хинди", но се оправят и живеят. А пък от кога Американското посолство в София стана мерител за добър английски?????? Студенти без грам познания по езика, само думи от песни научили минават през посолството.....така че остава само да си по нахъсан и оправен и ще се оправиш.
Но все пак за cv-то има интернет, и дори да не знаеш да го формулираш правилно, можеш да се разровиш малко и ще откриеш примери...
Но все пак за cv-то има интернет, и дори да не знаеш да го формулираш правилно, можеш да се разровиш малко и ще откриеш примери...
feel написа:Студенти без грам познания по езика, само думи от песни научили минават през посолството.....така че остава само да си по нахъсан и оправен и ще се оправиш.
това защо е според теб.. защото в посолствата не могат да ги отсеят от знаещите
или защото на американците им трябват изплашени българи, които да ги гледат в очите и да им се подчиняват?
No bling at the Ring
BadAngel написа:feel написа:Студенти без грам познания по езика, само думи от песни научили минават през посолството.....така че остава само да си по нахъсан и оправен и ще се оправиш.
това защо е според теб.. защото в посолствата не могат да ги отсеят от знаещите
или защото на американците им трябват изплашени българи, които да ги гледат в очите и да им се подчиняват?
И най-важното... евтината работна ръка...
Стига сте се карали заради тоя английски, на мене ако ми вържат ръцете 1 дума не мога да кажа.

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2