Проблем с парола на компютъра
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Проблем с парола на компютъра
Вчера си сложих парола на компа(кой ли дявол ме накара) и излизам си от акаунта пиша си паролата да пробвам всичко нормално влезна си, ставам от компа пак излизам от акаунта и след 1-2 часа сядам пиша си паролата и ми изписва "грешна парола" пробвах около 100 пъти с малки големи букви нищо....
За да влезете в системата като администратор с цел да нулирате паролата, изпробвайте следните стъпки.
Влезте в системата като администратор.
Рестартирайте компютъра.
Натиснете двукратно CTRL+ALT+DELETE, след което въведете името на администраторския акаунт.
Забележка Ако не знаете друг потребителски акаунт на администратор, опитайте да въведете Администратор в полето Потребителско име.
Въведете администраторската парола в полето Парола и натиснете OK.
Забележка Ако не знаете паролата на администратора, оставете я празна и след това щракнете върху OK.
Пробвах този начин но когато напиша на администратор на името и оставя празно полето за парола и цъкна "ОК" ми изписва "Unable to log you on because of an account restriction" ....?
Сигурен съм, че пиша правилно паролата ама не иска да я приеме...
Някакви идеи?
За да влезете в системата като администратор с цел да нулирате паролата, изпробвайте следните стъпки.
Влезте в системата като администратор.
Рестартирайте компютъра.
Натиснете двукратно CTRL+ALT+DELETE, след което въведете името на администраторския акаунт.
Забележка Ако не знаете друг потребителски акаунт на администратор, опитайте да въведете Администратор в полето Потребителско име.
Въведете администраторската парола в полето Парола и натиснете OK.
Забележка Ако не знаете паролата на администратора, оставете я празна и след това щракнете върху OK.
Пробвах този начин но когато напиша на администратор на името и оставя празно полето за парола и цъкна "ОК" ми изписва "Unable to log you on because of an account restriction" ....?
Сигурен съм, че пиша правилно паролата ама не иска да я приеме...

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Проблем с парола на компютъра
Да не си сменил клавиатурната подредба без да искаш?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Elesar74 написа:Да не си сменил клавиатурната подредба без да искаш?
Тая парола я сложих ей така за нищо просто и написах "bmw" пробвах по всякакъв начин с малки, големи букви едната малка другата голяма бмв разбъркано но не стана по никакъв начин....

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
я опитай да си напишеш паролата на...мястото на узър нейма,за да видиш какво всъщност излиза
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Исках да кажа, да не си писал на кирилица/латиница, а не малки или големи букви.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Elesar74 написа:Исках да кажа, да не си писал на кирилица/латиница, а не малки или големи букви.
На кирилица бях писал защото както съм споменал един път влезнах като си написах "bmw" и след това не иска....
Е.Димитров написа:я опитай да си напишеш паролата на...мястото на узър нейма,за да видиш какво всъщност излиза
Излиза си "bmw"

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
преинстралирай уиндолса...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
напиши тогава "Administrator" и после паролата или "user" и после паролата от долу
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Kroki написа:преинстралирай уиндолса...
То тва е най-лесното но искам да го избегна....
Е.Димитров написа:напиши тогава "Administrator" и после паролата или "user" и после паролата от долу
Не става нищо...
Последна промяна HackeD на 08 Фев 2012, 15:04, променена общо 1 път
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Оки, влез в Safe Mode with Command Prompt. Ако не знаеш как става, рестартираш компа и помпиш F8, докато и ти излезе един списък. Там някъде е това заглавие. Избираш го и като излезе cmd екрана, пишеш следното: net user <потреб.име> * /domain. Ще те пита за нова парола, напиши някаква. После ще пита за потвърждение, потвърждаваш. Рестартираш и виж како е станало. Ако и това не стане, може да се наложи да възстановиш регистъра, но затова после.
P.S. Обаче сигурно ще ти иска логване като администратор, а ти и така не можеш и.....май няма да стане.
P.S. Обаче сигурно ще ти иска логване като администратор, а ти и така не можеш и.....май няма да стане.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
да не си сложил без да искаш някоя пауза около буквите 

аз като се случи да си прецакам компа по някакъв начин ползвам един универсален пенкилер - Undo changes with System Restore - и му даваш някаква по-стара дата, преди 2-3 дена да речем. компа си прави рестор пойнтове автоматично почти всеки ден. не знам какъв ти е уиндоус-а, на XP се намира в старт меню, хелп & съпорт, на 7ца беше пак нещо подобно, но не мога да се сетя точно. за ХР пази съпорт точките няколко месеца назад, за 7ца нещо от сорта на 2 седмици.
за да стигнеш до там обаче, може да се наложи да си направиш някакъв друг акаунт (не се сещам това меню дали можеше да се извади преди да е заредил уиндоуса).
успех, бате.
за да стигнеш до там обаче, може да се наложи да си направиш някакъв друг акаунт (не се сещам това меню дали можеше да се извади преди да е заредил уиндоуса).

успех, бате.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Мерси на всички оправих го някакси влезна в "safe mode" и аз не разбрах как стана
, и махнах паролата.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Не може да си направи нов акаунт от logon скрийна. То ако можеше така.... Следователно не е достъпна System Restore. Тя обаче е достъпна от менюто където му казах да избере Safe Mode with... Името там е Load last known good configuration. И товa е опция, но предполага вкл. Sytem Restore.
P.S. БРАВООООО
P.S. БРАВООООО

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Голяма радост
Повече парола НЕ!
. Не знам какво може да е станало като си написах три прости букви и защо не искаше да ги приеме, според вас какво може да се е случило?

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2