Проблем с парола на компютъра

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Проблем с парола на компютъра

Мнение от HackeD » 08 Фев 2012, 14:22

Вчера си сложих парола на компа(кой ли дявол ме накара) и излизам си от акаунта пиша си паролата да пробвам всичко нормално влезна си, ставам от компа пак излизам от акаунта и след 1-2 часа сядам пиша си паролата и ми изписва "грешна парола" пробвах около 100 пъти с малки големи букви нищо....
За да влезете в системата като администратор с цел да нулирате паролата, изпробвайте следните стъпки.
Влезте в системата като администратор.
Рестартирайте компютъра.
Натиснете двукратно CTRL+ALT+DELETE, след което въведете името на администраторския акаунт.

Забележка Ако не знаете друг потребителски акаунт на администратор, опитайте да въведете Администратор в полето Потребителско име.
Въведете администраторската парола в полето Парола и натиснете OK.

Забележка Ако не знаете паролата на администратора, оставете я празна и след това щракнете върху OK.

Пробвах този начин но когато напиша на администратор на името и оставя празно полето за парола и цъкна "ОК" ми изписва "Unable to log you on because of an account restriction" ....?

Сигурен съм, че пиша правилно паролата ама не иска да я приеме... :mhihi: :mhihi: Някакви идеи?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Проблем с парола на компютъра

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2012, 14:48

Да не си сменил клавиатурната подредба без да искаш?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 08 Фев 2012, 14:53

Elesar74 написа:Да не си сменил клавиатурната подредба без да искаш?

Тая парола я сложих ей така за нищо просто и написах "bmw" пробвах по всякакъв начин с малки, големи букви едната малка другата голяма бмв разбъркано но не стана по никакъв начин.... :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2012, 14:53

я опитай да си напишеш паролата на...мястото на узър нейма,за да видиш какво всъщност излиза

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2012, 14:55

Исках да кажа, да не си писал на кирилица/латиница, а не малки или големи букви.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 08 Фев 2012, 14:57

Elesar74 написа:Исках да кажа, да не си писал на кирилица/латиница, а не малки или големи букви.

На кирилица бях писал защото както съм споменал един път влезнах като си написах "bmw" и след това не иска....

Е.Димитров написа:я опитай да си напишеш паролата на...мястото на узър нейма,за да видиш какво всъщност излиза

Излиза си "bmw" :conf: :paranoid: :paranoid:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 08 Фев 2012, 15:00

преинстралирай уиндолса...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Фев 2012, 15:00

напиши тогава "Administrator" и после паролата или "user" и после паролата от долу

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 08 Фев 2012, 15:01

Kroki написа:преинстралирай уиндолса...

То тва е най-лесното но искам да го избегна....

Е.Димитров написа:напиши тогава "Administrator" и после паролата или "user" и после паролата от долу

Не става нищо...
Последна промяна HackeD на 08 Фев 2012, 15:04, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2012, 15:02

Оки, влез в Safe Mode with Command Prompt. Ако не знаеш как става, рестартираш компа и помпиш F8, докато и ти излезе един списък. Там някъде е това заглавие. Избираш го и като излезе cmd екрана, пишеш следното: net user <потреб.име> * /domain. Ще те пита за нова парола, напиши някаква. После ще пита за потвърждение, потвърждаваш. Рестартираш и виж како е станало. Ако и това не стане, може да се наложи да възстановиш регистъра, но затова после.

P.S. Обаче сигурно ще ти иска логване като администратор, а ти и така не можеш и.....май няма да стане.

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 08 Фев 2012, 15:09

да не си сложил без да искаш някоя пауза около буквите :dunno:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 08 Фев 2012, 15:15

аз като се случи да си прецакам компа по някакъв начин ползвам един универсален пенкилер - Undo changes with System Restore - и му даваш някаква по-стара дата, преди 2-3 дена да речем. компа си прави рестор пойнтове автоматично почти всеки ден. не знам какъв ти е уиндоус-а, на XP се намира в старт меню, хелп & съпорт, на 7ца беше пак нещо подобно, но не мога да се сетя точно. за ХР пази съпорт точките няколко месеца назад, за 7ца нещо от сорта на 2 седмици.
за да стигнеш до там обаче, може да се наложи да си направиш някакъв друг акаунт (не се сещам това меню дали можеше да се извади преди да е заредил уиндоуса). :dunno:
успех, бате.

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 08 Фев 2012, 15:22

Мерси на всички оправих го някакси влезна в "safe mode" и аз не разбрах как стана :mhihi: , и махнах паролата. :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2012, 15:27

Не може да си направи нов акаунт от logon скрийна. То ако можеше така.... Следователно не е достъпна System Restore. Тя обаче е достъпна от менюто където му казах да избере Safe Mode with... Името там е Load last known good configuration. И товa е опция, но предполага вкл. Sytem Restore.

P.S. БРАВООООО :D

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 08 Фев 2012, 15:30

Голяма радост :lol: :lol: Повече парола НЕ! :mhihi: :mhihi: . Не знам какво може да е станало като си написах три прости букви и защо не искаше да ги приеме, според вас какво може да се е случило?

Следваща

Назад към Извън Темата