BasketBall

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

BasketBall

Мнение от I hate FORD » 09 Фев 2006, 15:28

Къде може да се тренира Баскетбол?

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 09 Фев 2006, 15:30

в залата :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Потребител
Аватар

Мнение от I hate FORD » 09 Фев 2006, 15:32

LeX написа:в залата :banghead: :banghead: :banghead:

:?: :?: :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 09 Фев 2006, 15:43

ЦСКА имат школа-тренировките са през седмицата,а също така може и в НСА -тренировките са събота и неделя. :winky:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 09 Фев 2006, 15:47

абе кво питаш у форума то не се пита ми се ходи по залите ЦСКА имат школа но мисля че вече няма за начинаещи ми останаха само отборите, Левски също така тренират на герена но мисля че и там няма да се котираш, в Локомотив незнам как е положението там може и да те вземат залата им е на стадион Локомотив, академик тренират в зала до хотел Плиска там едва ли имаш шанс, Септември са на стадион септември там можеш да се пробваш мисля че най-удачно е да провериш на стадион Васил Левски в Буба таксата ще ти е към 40 лева на месец треньора е що-годе читав залата е що-годе добра и ако показваш че имаш талант може да те вземат в отбора ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 09 Фев 2006, 15:58

LeX написа:абе кво питаш у форума то не се пита ми се ходи по залите ЦСКА имат школа но мисля че вече няма за начинаещи ми останаха само отборите, Левски също така тренират на герена но мисля че и там няма да се котираш, в Локомотив незнам как е положението там може и да те вземат залата им е на стадион Локомотив, академик тренират в зала до хотел Плиска там едва ли имаш шанс, Септември са на стадион септември там можеш да се пробваш мисля че най-удачно е да провериш на стадион Васил Левски в Буба таксата ще ти е към 40 лева на месец треньора е що-годе читав залата е що-годе добра и ако показваш че имаш талант може да те вземат в отбора ;)

Колко си внимателен към хората :shock:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 09 Фев 2006, 16:02

BMWgirl_Z8 написа:Колко си внимателен към хората :shock:

ми 5 или 6 (не помна) години в тоя спорт...ма аз когато исках да се записвам не питах по форумите ми отидох на Българска армия говорих с тренера почнах с начинаещите след това треньора ме взе в отбора и така....добри години бяха и хубави спомени ;)

п.с. аи хеит форд да знаеш че имам доста неща за баскет който продавам ако имаш интерес драсни ми ЛС ;)
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 09 Фев 2006, 16:05

LeX написа:п.с. аи хеит форд да знаеш че имам доста неща за баскет който продавам ако имаш интерес драсни ми ЛС ;)

Е к'фо му ги предлагаш.. те всичките ще са мноо малък (женски) номер.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз съм тренирал 6 години в Академик.. и преди това 1-2 в Буба..
залата на Академик до стадиона които е зад спирката преди Плиска на тролейте и 280 (като идваш от окръжна болница), а на Буба преди бяха в НСА.. сега незнам дали въобще съществуват.

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 09 Фев 2006, 16:11

SlipKnoT написа:
LeX написа:п.с. аи хеит форд да знаеш че имам доста неща за баскет който продавам ако имаш интерес драсни ми ЛС ;)

Е к'фо му ги предлагаш.. те всичките ще са мноо малък (женски) номер.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:.

Лекси сега 6е ми звъни мое да ми върже :mhihi: :mhihi: :mhihi:
street disorder workshop
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от I hate FORD » 09 Фев 2006, 19:50

Забравих да кажа е съм от Пловдив

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 09 Фев 2006, 19:58

I hate FORD написа:Забравих да кажа е съм от Пловдив

Е все пак се сети да напишеш след 10-15 отговора :evil:

LeX написа: ми 5 или 6 (не помна) години в тоя спорт...ма аз когато исках да се записвам не питах по форумите ми отидох на Българска армия говорих с тренера почнах с начинаещите след това треньора ме взе в отбора и така....добри години бяха и хубави спомени ;)

Значи можеш да ми покажеш туй онуй, щото аз не съм играл от близо 5год

P.S.
Така като гледам много се навъдихме баскетболисти дали не може да си спретнем някоя и друга игра пък който падне плаща бирите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 09 Фев 2006, 20:18

В залата на Васил Левски тренират БУБА там можеш да тренираш без проблем срещу 20(май толкова бяха)лв. месечна такса.На другите места дето изброи ЛЕКС са си професионални отбори и е почти невъзможно ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 09 Фев 2006, 21:08

SlipKnoT написа:Буба преди бяха в НСА.. сега незнам дали въобще съществуват.

както писах тренират на Васил Левски и залата им е доста читава само каде ринговете са малко твърди :( мъжки отбор нямат само старша и юноши :roll:

Sami99 написа:
SlipKnoT написа:

Е к'фо му ги предлагаш.. те всичките ще са мноо малък (женски) номер.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:.

Лекси сега 6е ми звъни мое да ми върже :mhihi: :mhihi: :mhihi:

братчет званех ти ама не вдигна сори изпусна :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Kris написа:Значи можеш да ми покажеш туй онуй, щото аз не съм играл от близо 5год

Така като гледам много се навъдихме баскетболисти дали не може да си спретнем някоя и друга игра пък който падне плаща бирите

немаш грижа ще ти покажа какво съм забравил :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз за баскет съм навит ако има и други навитаци кажете, залата на буба се дава под наем също и триадица ако се саберем може да разцъкаме ;) :duel: :bchug: :have one: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 09 Фев 2006, 21:14

И аз съм навит за няколко забивки само да не е през седмицата преди 18:30 часа че съм на работа
THE ONE & ONLY E30

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 09 Фев 2006, 21:57

бря много баскетболисти сме бе
5 години които се отразиха добре на ръста ми
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Следваща

Назад към Извън Темата