BasketBall
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- I hate FORD
- Потребител
-
BasketBall
Къде може да се тренира Баскетбол?
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
ЦСКА имат школа-тренировките са през седмицата,а също така може и в НСА -тренировките са събота и неделя. 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- LeX
- Капетано
-
абе кво питаш у форума то не се пита ми се ходи по залите ЦСКА имат школа но мисля че вече няма за начинаещи ми останаха само отборите, Левски също така тренират на герена но мисля че и там няма да се котираш, в Локомотив незнам как е положението там може и да те вземат залата им е на стадион Локомотив, академик тренират в зала до хотел Плиска там едва ли имаш шанс, Септември са на стадион септември там можеш да се пробваш мисля че най-удачно е да провериш на стадион Васил Левски в Буба таксата ще ти е към 40 лева на месец треньора е що-годе читав залата е що-годе добра и ако показваш че имаш талант може да те вземат в отбора 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
LeX написа:абе кво питаш у форума то не се пита ми се ходи по залите ЦСКА имат школа но мисля че вече няма за начинаещи ми останаха само отборите, Левски също така тренират на герена но мисля че и там няма да се котираш, в Локомотив незнам как е положението там може и да те вземат залата им е на стадион Локомотив, академик тренират в зала до хотел Плиска там едва ли имаш шанс, Септември са на стадион септември там можеш да се пробваш мисля че най-удачно е да провериш на стадион Васил Левски в Буба таксата ще ти е към 40 лева на месец треньора е що-годе читав залата е що-годе добра и ако показваш че имаш талант може да те вземат в отбора
Колко си внимателен към хората

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- LeX
- Капетано
-
BMWgirl_Z8 написа:Колко си внимателен към хората
ми 5 или 6 (не помна) години в тоя спорт...ма аз когато исках да се записвам не питах по форумите ми отидох на Българска армия говорих с тренера почнах с начинаещите след това треньора ме взе в отбора и така....добри години бяха и хубави спомени

п.с. аи хеит форд да знаеш че имам доста неща за баскет който продавам ако имаш интерес драсни ми ЛС

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
LeX написа:п.с. аи хеит форд да знаеш че имам доста неща за баскет който продавам ако имаш интерес драсни ми ЛС
Е к'фо му ги предлагаш.. те всичките ще са мноо малък (женски) номер..

Аз съм тренирал 6 години в Академик.. и преди това 1-2 в Буба..
залата на Академик до стадиона които е зад спирката преди Плиска на тролейте и 280 (като идваш от окръжна болница), а на Буба преди бяха в НСА.. сега незнам дали въобще съществуват.
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
SlipKnoT написа:LeX написа:п.с. аи хеит форд да знаеш че имам доста неща за баскет който продавам ако имаш интерес драсни ми ЛС
Е к'фо му ги предлагаш.. те всичките ще са мноо малък (женски) номер..![]()
![]()
![]()
![]()
.
Лекси сега 6е ми звъни мое да ми върже

street disorder workshop

I hate FORD написа:Забравих да кажа е съм от Пловдив
Е все пак се сети да напишеш след 10-15 отговора

LeX написа: ми 5 или 6 (не помна) години в тоя спорт...ма аз когато исках да се записвам не питах по форумите ми отидох на Българска армия говорих с тренера почнах с начинаещите след това треньора ме взе в отбора и така....добри години бяха и хубави спомени![]()
Значи можеш да ми покажеш туй онуй, щото аз не съм играл от близо 5год
P.S.
Така като гледам много се навъдихме баскетболисти дали не може да си спретнем някоя и друга игра пък който падне плаща бирите
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
В залата на Васил Левски тренират БУБА там можеш да тренираш без проблем срещу 20(май толкова бяха)лв. месечна такса.На другите места дето изброи ЛЕКС са си професионални отбори и е почти невъзможно 

ТДС - Турбо Див Селянин
- LeX
- Капетано
-
SlipKnoT написа:Буба преди бяха в НСА.. сега незнам дали въобще съществуват.
както писах тренират на Васил Левски и залата им е доста читава само каде ринговете са малко твърди

Sami99 написа:SlipKnoT написа:LeX написа:п.с. аи хеит форд да знаеш че имам доста неща за баскет който продавам ако имаш интерес драсни ми ЛС
Е к'фо му ги предлагаш.. те всичките ще са мноо малък (женски) номер..![]()
![]()
![]()
![]()
.
Лекси сега 6е ми звъни мое да ми върже![]()
![]()
братчет званех ти ама не вдигна сори изпусна

Kris написа:Значи можеш да ми покажеш туй онуй, щото аз не съм играл от близо 5год
Така като гледам много се навъдихме баскетболисти дали не може да си спретнем някоя и друга игра пък който падне плаща бирите
немаш грижа ще ти покажа какво съм забравил

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
И аз съм навит за няколко забивки само да не е през седмицата преди 18:30 часа че съм на работа
THE ONE & ONLY E30
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
бря много баскетболисти сме бе
5 години които се отразиха добре на ръста ми
5 години които се отразиха добре на ръста ми

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2