Защо мили дами....защооо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Защо мили дами....защооо

Мнение от sappa » 04 Сеп 2006, 22:40

защо сте толкова разсеяни?!??? :help:

Преди малко една жена се опита да направи десен завой през мен...
Седя си на бул.Прага в задръстването в посока хиподрума и чакам да стигна светофара.В дясната лента съм и вече точно преминавам светоф. и въпросната жоспожа се изравнява с мен (от лявата ми страна) и като вижда че след крастовището е същото мазало решава да избегне задръстването като направи десен към бул.Цар Борис 3.Не знам защо в цялото това задъстване реши че до нея няма никой и без изобщо да погледне директно десен и в моята кола.. :( .Спряхме на средата на кръстовището и аз се изкрещях като аграр от колата с цяло гърло "Кво правиш МААА" или нещо от сорта и в следващия момент поглеждам на задната седалка дете, мъничко 5-6 годишно.Тя жената се шашна в първия момент като ме видя :maad: и на мен ми стана гадно. Кротнах веднага викам "айде отбий в страни и да се разберем".Слизам гледам предния калника вдлъбнат (при дъгата), маската крива и бронята отстрани остъргана.Сега като се замисля можеше и по зле да е..в смисъл такъв че демиджъ не е сериозен за такъв удар.Та спряхме и тя започна да ми се извинява аз да я успокоявам и след дебатите се разбрахме че ще даде кинти и да си ходиме (че Хюндая й беше със стари номера и си викам "айде това ще й е за урок").Беше много разбрана жената а и каза че мъжа й ще й се кара ( :ranting: :bang: ) и реших да не я преебавам. Утре отивам по майстори че така не мога да я гледам колата... :conf: .Искам да помоля нежната част от шоферите КОГАТО ШОФИРАТЕ ВЛАГАЙТЕ ЦЯЛОТО СИ ВНИМАНИЕ В ПЪТЯ!!! :idea: .Сега ми е гадно ама ще ми мине :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 04 Сеп 2006, 22:44

то стана така че сам трябва да се пази човек, ама като няма на къде да завие.. аз бих викнал кат, да и е за урок.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 04 Сеп 2006, 23:41

а ти пък не слагай всички под общ знаеменател....има някои дето са в пъти по-зле и някой дето в пъти по-доре...!
щетите ще се оправят, няма се плашиш :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 05 Сеп 2006, 0:31

Разсеяните хора наистина можеш да слагаш под общ знаменател, но с това заглавие обиждаш много по-сръчни "дами" :) А съм сигурен, че има и такива, които ще ти скрият шапката :) А от друга страна и на най-сръчния човек може да се случи да се заблея...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Сеп 2006, 0:50

спокойнооо .. днеска на магистралата една кака излизаща от бензиностанцията без да погледне на ляво си тръгна директно към най-лявата лента без никви скруполи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 05 Сеп 2006, 1:33

Sharo написа:спокойнооо .. днеска на магистралата една кака излизаща от бензиностанцията без да погледне на ляво си тръгна директно към най-лявата лента без никви скруполи

аз така блъснах един англичанин преди години.. глупака се обърка кое платно е бързо/бавно и бам точно пред мен.. добре че не беше на магистрала а на една софийска улица

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 05 Сеп 2006, 2:18

Добре си постъпил според мен :) еваала!
Тъпо е че след като и детето си вози в колата .. не гледа пътя и се разсейва..... !! такива жени колко съм ги гледала.........! и не само жени а и мъже ..... с дете в колата и карат като "царе" на пътя! :evil: пък недай си Боже стане нещо......после олелеле.......... кой ми сра в гащите! Иначе на всеки се случва да се разсее поне тази е спряла...... амен онзи ден на околовръстното ме засече камион и избяга......! сега колата е в сервиз от дясната стръна смачкана предницата :( ..... това е друга тема на разговор.... просто има хора и хора...... !
.
..
...
....
.....

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 05 Сеп 2006, 5:10

Иво написа: но с това заглавие обиждаш много по-сръчни "дами" :D А съм сигурен, че има и такива, които ще ти скрият шапката :)

аз се сещам за една от този форум :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Сеп 2006, 8:02

Аз какво ли не съм виждал... светофар... първа кола... жена говори по GSM-a и в същото време пуши цигара,а отзад детето й .Според вас като светна зелено тя тръгна ли ? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 05 Сеп 2006, 8:47

MaXimal написа:Аз какво ли не съм виждал... светофар... първа кола... жена говори по GSM-a и в същото време пуши цигара,а отзад детето й .Според вас като светна зелено тя тръгна ли ? :mhihi:

е и кафе ако пиеше в същото време щях да я призная :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 05 Сеп 2006, 8:47

MaXimal написа:Аз какво ли не съм виждал... светофар... първа кола... жена говори по GSM-a и в същото време пуши цигара,а отзад детето й .Според вас като светна зелено тя тръгна ли ? :mhihi:

И аз го видях това, на Александър Малинов в Младост - блондинка в Голф 3ка и крузваше наляво надясно :roll: някакъв пич я засече, слезе и най-човешки й обясни как да не кара :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 05 Сеп 2006, 8:52

аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 05 Сеп 2006, 10:18

Явно съм си забравил очилата и не я видях тая точка... 8)

А, пък аз съм виждал такива ситуаций с главни участници и жени и мъже, но в 90% от случаите какичките са били виновни...

П.П. Не и се сърдете на женицата с Хюндая - може да се е размечтала за титлата Мис Хюндай Пауър и за това да се е разсеяла :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна viper на 05 Сеп 2006, 10:19, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 05 Сеп 2006, 10:19

Lila_Angel написа:аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Подкрепям с две ръце :yes: :yes: Шофьорските умения не зависят от пола.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Сеп 2006, 10:23

Целият проблем на жените е, че нямат пространствено мислене... За тях светът е двуизмерен :mhihi: Оттам лошата преценка на пътната обстановка...
Това са факти, не е "храна"...
MORE BEER!

Следваща

Назад към Извън Темата