Защо мили дами....защооо
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Защо мили дами....защооо
защо сте толкова разсеяни?!???
Преди малко една жена се опита да направи десен завой през мен...
Седя си на бул.Прага в задръстването в посока хиподрума и чакам да стигна светофара.В дясната лента съм и вече точно преминавам светоф. и въпросната жоспожа се изравнява с мен (от лявата ми страна) и като вижда че след крастовището е същото мазало решава да избегне задръстването като направи десен към бул.Цар Борис 3.Не знам защо в цялото това задъстване реши че до нея няма никой и без изобщо да погледне директно десен и в моята кола..
.Спряхме на средата на кръстовището и аз се изкрещях като аграр от колата с цяло гърло "Кво правиш МААА" или нещо от сорта и в следващия момент поглеждам на задната седалка дете, мъничко 5-6 годишно.Тя жената се шашна в първия момент като ме видя
и на мен ми стана гадно. Кротнах веднага викам "айде отбий в страни и да се разберем".Слизам гледам предния калника вдлъбнат (при дъгата), маската крива и бронята отстрани остъргана.Сега като се замисля можеше и по зле да е..в смисъл такъв че демиджъ не е сериозен за такъв удар.Та спряхме и тя започна да ми се извинява аз да я успокоявам и след дебатите се разбрахме че ще даде кинти и да си ходиме (че Хюндая й беше със стари номера и си викам "айде това ще й е за урок").Беше много разбрана жената а и каза че мъжа й ще й се кара (
) и реших да не я преебавам. Утре отивам по майстори че така не мога да я гледам колата...
.Искам да помоля нежната част от шоферите КОГАТО ШОФИРАТЕ ВЛАГАЙТЕ ЦЯЛОТО СИ ВНИМАНИЕ В ПЪТЯ!!!
.Сега ми е гадно ама ще ми мине 

Преди малко една жена се опита да направи десен завой през мен...
Седя си на бул.Прага в задръстването в посока хиподрума и чакам да стигна светофара.В дясната лента съм и вече точно преминавам светоф. и въпросната жоспожа се изравнява с мен (от лявата ми страна) и като вижда че след крастовището е същото мазало решава да избегне задръстването като направи десен към бул.Цар Борис 3.Не знам защо в цялото това задъстване реши че до нея няма никой и без изобщо да погледне директно десен и в моята кола..

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
а ти пък не слагай всички под общ знаеменател....има някои дето са в пъти по-зле и някой дето в пъти по-доре...!
щетите ще се оправят, няма се плашиш
щетите ще се оправят, няма се плашиш

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Разсеяните хора наистина можеш да слагаш под общ знаменател, но с това заглавие обиждаш много по-сръчни "дами"
А съм сигурен, че има и такива, които ще ти скрият шапката
А от друга страна и на най-сръчния човек може да се случи да се заблея...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
спокойнооо .. днеска на магистралата една кака излизаща от бензиностанцията без да погледне на ляво си тръгна директно към най-лявата лента без никви скруполи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:спокойнооо .. днеска на магистралата една кака излизаща от бензиностанцията без да погледне на ляво си тръгна директно към най-лявата лента без никви скруполи
аз така блъснах един англичанин преди години.. глупака се обърка кое платно е бързо/бавно и бам точно пред мен.. добре че не беше на магистрала а на една софийска улица
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
Добре си постъпил според мен
еваала!
Тъпо е че след като и детето си вози в колата .. не гледа пътя и се разсейва..... !! такива жени колко съм ги гледала.........! и не само жени а и мъже ..... с дете в колата и карат като "царе" на пътя!
пък недай си Боже стане нещо......после олелеле.......... кой ми сра в гащите! Иначе на всеки се случва да се разсее поне тази е спряла...... амен онзи ден на околовръстното ме засече камион и избяга......! сега колата е в сервиз от дясната стръна смачкана предницата
..... това е друга тема на разговор.... просто има хора и хора...... !

Тъпо е че след като и детето си вози в колата .. не гледа пътя и се разсейва..... !! такива жени колко съм ги гледала.........! и не само жени а и мъже ..... с дете в колата и карат като "царе" на пътя!

.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Иво написа: но с това заглавие обиждаш много по-сръчни "дами"А съм сигурен, че има и такива, които ще ти скрият шапката
![]()
аз се сещам за една от този форум

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
MaXimal написа:Аз какво ли не съм виждал... светофар... първа кола... жена говори по GSM-a и в същото време пуши цигара,а отзад детето й .Според вас като светна зелено тя тръгна ли ?
И аз го видях това, на Александър Малинов в Младост - блондинка в Голф 3ка и крузваше наляво надясно

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Явно съм си забравил очилата и не я видях тая точка...
А, пък аз съм виждал такива ситуаций с главни участници и жени и мъже, но в 90% от случаите какичките са били виновни...
П.П. Не и се сърдете на женицата с Хюндая - може да се е размечтала за титлата Мис Хюндай Пауър и за това да се е разсеяла

А, пък аз съм виждал такива ситуаций с главни участници и жени и мъже, но в 90% от случаите какичките са били виновни...
П.П. Не и се сърдете на женицата с Хюндая - може да се е размечтала за титлата Мис Хюндай Пауър и за това да се е разсеяла

Последна промяна viper на 05 Сеп 2006, 10:19, променена общо 1 път
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Lila_Angel написа:аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)
![]()
![]()
Подкрепям с две ръце

- Azrail
- UFO Pilot
-
Целият проблем на жените е, че нямат пространствено мислене... За тях светът е двуизмерен
Оттам лошата преценка на пътната обстановка...
Това са факти, не е "храна"...

Това са факти, не е "храна"...
MORE BEER!
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5